PAUZA

Da...i moje reči bolje da ćute! Ipak, moram ti reči hvala što i u svojoj trećoj smeni nadješ nas...Hvala draga..mene si pronašla!!!!

mari47;bt65377:
Da...i moje reči bolje da ćute! Ipak, moram ti reči hvala što i u svojoj trećoj smeni nadješ nas...Hvala draga..mene si pronašla!!!!

Hvala Mari......onda da ćutimo nas dve a velemajstor neka priča.....ionako će reći šta mi mislimo i osećamo z:kiss:

:klap: :super:
Mnogo volim Balaseviceve pesme.Jedan deo teenage doba sam provela sa drugaricom slusajuci njega i skidajuci pesme da ih sviramo na gitari. Bas ste me vratili 13-14 godina u proslost :cmok2:

Alex-GR;bt65811:
:klap: :super:
Mnogo volim Balaseviceve pesme.Jedan deo teenage doba sam provela sa drugaricom slusajuci njega i skidajuci pesme da ih sviramo na gitari. Bas ste me vratili 13-14 godina u proslost :cmok2:

Da, ali kada ga sad slušaš priče koje on priča drugačije zvuče jer prodjoše kroz vreme z:kiss:

Alex-GR;bt65858:
Bas tako. Volim da gledam delove koncerata na youtube-tu :),i zao mi je sto nisam nijednom otisla na njegov koncert.

Nisam ni ja bila na koncertu.......treba ga slušati u razmacima......u tome i jeste njegov kvalitet jer nikad ne zastareva......samo se mi pomeramo sa sedišta na sedište

Back