- Poruka
- 8.518
ma nista, desava se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je pauza u kojoj se partneri ne vidjaju neko vreme kraj u vezi?
Da li je neko nekada poboljsao i ispravio vezu koja je bila na pauzi?
- - - - - - - - - -
Meni ta pauza deluje kao kukavicluk osobe koja inicira pauzu da okonca vezu pa onda kupuje vreme da se ona ili partner hlade pre konacnog raskida.
Licno ne verujem da se nesto sto se jednom razbije moze ikada sastaviti i kako to udaljavanje moze ista da popravi.
ma jasta, cuj Balkanci tupadzije nista ne razumeju i ne znaju kako sve fino i pametno dolazi sa zapada
pauza je rec koju koriste kukavice i slabici koje ne zele da se suoce sa patnjom druge strane a i ne znaju sta hoce...malo bi da se ebu a malo i ne bi, pa daj da pauziramo dok ja ne vidim mogu li naci nesto bolje ili ako ne mogu vraticu se..sic bre slabici jedni
ne nerviraj me![]()
budi slab ali ne vuci drugoga sa sobom u propast...budi covek jbt, ko je uopste spomenuo da se ne sme biti slab? sme, ali ne ugrozavaj drugog i ne pravi ga budalom zbog toga sto malo hoces piskis malo necesNemoj da grešiš dušu
Vi svi polazite od toga da je suprotna strana koja traži pauzu zlocasta i pokvarena
I znas sta žabice gde je problem biti i slabić ? Gde je problem ako ti se duša upravo tako osetja da je slaba i da ne zna šta hoće ?
I još nešto da ti kažem pun mi je kufer tih koji izigravaju hrabrost i na taj način idu preko samih sebe
Samo jake osobe i osobe koji sebe poštuju i ujedno osobe oko sebe imaju mooda priznati da su i slabi .
A ti sviraj jugostajl
budi slab ali ne vuci drugoga sa sobom u propast...budi covek jbt, ko je uopste spomenuo da se ne sme biti slab? sme, ali ne ugrozavaj drugog i ne pravi ga budalom zbog toga sto malo hoces piskis malo neces
A cuj
Zar to nije egoisticki
Upravo si rekla neka bude slab u svom svijetu ali da me ruši moj svijet
A ne vidiš šansu u svemu tome
sansu u tome sto ne moze da bude covek i iskreno kaze da mu ga je preko glave mene, da se gusi u tom odnosu itd? da izgovori na glas ''ne mogu vise, ne znam ni da li vise ista osecam''?
nemoj da se lazemo, onaj ko voli ne trazi pauzu
Pa treba cijeniti iskrenost ili ti je draže da se hebe po gradu a da nemaš pojma o tome a garantujem da je 70% brakova/veza upravo po tom šablonu nijedno nema mooda i zbog toga jedu vango sa strane
Koliko se ja samo nagledam bolesnih veza pa to je strasno
I još nešto takav osetjaj nedolazi preko noći poput gripa ....
pa iskrenost je reci kraj
Da li je pauza u kojoj se partneri ne vidjaju neko vreme kraj u vezi?
Da li je neko nekada poboljsao i ispravio vezu koja je bila na pauzi?
- - - - - - - - - -
Meni ta pauza deluje kao kukavicluk osobe koja inicira pauzu da okonca vezu pa onda kupuje vreme da se ona ili partner hlade pre konacnog raskida.
Licno ne verujem da se nesto sto se jednom razbije moze ikada sastaviti i kako to udaljavanje moze ista da popravi.
pa da da sebi covek malo oduska s onim na stand byudobro je napraviti pauzu