Diploma je naravno korisna, jedva cekam da sa 5-6 godina dobijem svoju, ali nije nikakav garant uspeha i visoko placenog posla.
Istina. Osim ako ne planiras da se bavis naucnim radom. A onda ti je diploma tek jedan korak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Diploma je naravno korisna, jedva cekam da sa 5-6 godina dobijem svoju, ali nije nikakav garant uspeha i visoko placenog posla.
realno hator mozes da uspes i samo sa praksom ali samo ako si vrstan strucnjak u tome sto radis, sto se uglavnom i podrazuva kod ljudi koji nemaju zavrsen fax a imaju neko dobro mesto ili ugavnom svoju firmu
npr da si ti poslodavac, koga bi zaposlila, nekog ko ima diplomu ali nema nikakvog iskustva u poslu ili nekog ko zna svoj zanat, ti nemas vremena da obucavas nekog ko pojma nema i nista ne dobijas od toga tj nije profitabilno
diploma je prednost svakako, ali nije nemoguce ni bez iste
imas zilion ljudi koji rade nesto sto je izvan njihove struke, nesto za sta nisu studirali
sta mislite o pravljenju 1 god pauze posle srednje, do upisa faksa?
razlozi..... bilo sta... odlucis da malo "odmoris mozak", putujes, ucis jezike, citas, razmisljas o tome sta bi studirala... ili jednostavno ne upadnes zeljeni faks u prethodnom roku i silno se razocaras.
gube li se radne navike, ili je to mozda dobra opcija? jeste li tinejdzeri razmisljali o tome?
Ja ako ne upisem neki pristojan fax definitivno cu radiej sacekati nego da idem negde gde mislim da cu se osecati ubedaceno.
Izbegavati po svaku cenu, razloge si sama navela.sta mislite o pravljenju 1 god pauze posle srednje, do upisa faksa?
Uh...ja sad pauziram godinu,nadam se da cu u junu uspeti da upisem faks (nisam upala na budzet).
aliiii..ne savetujem to nikome....Ja sam se skroz odvikla od ucenja,i pre neki dan uzeh da ucim,i nije to to,bas sam se izgubila...
E sad,zavisi i kako potrosis tu godinu...npr,ja sam pocela da radim,i bas sam se promenila od kad radim,stekla neku odgovornost ,moras da se uozbiljis ako radis,da postujes odredjena pravila,i mogu reci da sam mnogo sazrela kao licnost,i to je super....Upoznala sam i neke divne ljude,koje ne bih srela da sam upisala faks...Ko zna zasto je to dobro.
Drugo,imas sopsteni novac,ali to je mac sa dve ostrice...meni roditelji od prijemnog ni dinara nisu dali,jer imam svoj novac,i nemam uopste ideju kako cu ja sl.4 godine(tokom faksa) da izdrzim bez svojih para,moracu opet da zaviisim od njih,a skroz sam se odvikla od toga....I uzasno se bojim da cu,ako mi nesto lose krene na faksu,odustati od studiranja ...ne znam,zeznuto je to kad osetis svoj dinar.
Isto tako i ja uradih...mene su roditelji,a i drugi,ubedjivali da upisem u drugom roku neki drugi fakultet,ali ne videh poentu toga...da dam prvu godinu samo da bih dala,da ne pauziram godinu..I
Moji su se bas razocarali kad ne upisah,
I da...jedna godina nije nista,ako si nesto pametno radio za to vreme..opet kazem,sve zavisi sta uradis tokom te godine pauziranja.![]()
aliiii..ne savetujem to nikome....Ja sam se skroz odvikla od ucenja,i pre neki dan uzeh da ucim,i nije to to,bas sam se izgubila...![]()
raspitate se malo,i vidite da na fakultetima u bodovanje nekog predmeta,ide i "rad na terenu"
a ako smtrate da vam fakultet ne treba,vi jednostavno nemojte da ga upisete,steknite "znanje" kako znate i umete,i nadjite posao pre od nekoga ko je za to zavrsio
ako stvarno verujtete da mozete
ja zna kako cu
sta mislite o pravljenju 1 god pauze posle srednje, do upisa faksa?
ja bih da sve zavrsim sto prije
prema tome...
faklutet
pa polako,do zeljenog mesta![]()