Pauza od 9:30-10:00 kao nacin zivota- ukinuti ili ne?

Ukinuti pauzu od 9:30-10 - da ili ne?

• Da , ukinuti

glasova: 0 0,0%
  • Napraviti tako da uvek neko radi pa nek se smenjuju na pauzi

glasova: 6 100,0%

• Ukupno glasova
    6
Da li treba ukinuti ovu pauzu i zasto ona postoji. Ako neko radi od 8 zasto mu treba pauza od 9:30? Sta mu je ....umoran ili ne?
Ja to nigde nisam videla osim kod nas. Evo za 5 dana koliko sam u Srbiji gde god sam usla: opstina, policija, banka......najveca vest i obavestenje je vreme PAUZE.
Sve mu diraj samo ga ne uznemiravaj za vreme pauze.

Ne znam zasto se bunis,kad doktor ima ceo dan guzvu i uzme svoju pauzu,ovi u cekaonicama pocnu da bogaraju...
Ja sam za pauze,cak i duze od pola sata...

Da li treba ukinuti ovu pauzu i zasto ona postoji. Ako neko radi od 8 zasto mu treba pauza od 9:30? Sta mu je ....umoran ili ne?
Ja to nigde nisam videla osim kod nas. Evo za 5 dana koliko sam u Srbiji gde god sam usla: opstina, policija, banka......najveca vest i obavestenje je vreme PAUZE.
Gde to rade 8 sati bez pauze , daj primer ?

polovina radnog vremena

dodje u pola 8 umesto u 7 , popije kafu i odmori od puta ,

pocne u 8 , pauza u pola 10 , radi posle do 12 i ajd da * zavrsi papirologiju* i da ide kuci

МИ код приватника радимо 16 сати без паузе 7 дана, па му још и плаћамо да нас држи на послу!
zaposlio bih jedno hiljadu takvih

ne bi vam puno trazio , 100 evra mesecno

ma 50

Pa ne moze da doruckuje u 6 kad krene na posao

Back