Pauk vozilo

Gox777

Početnik
Poruka
16
Idem u saobracajnu skolu, III godina. Naime dobio sam da radim graficki rad na temu Pauk vozila, e sad , trazio sam po internetu ali ne mogu bas da nadjem sve detalje o istom, pa ako moze neko da mi pomogne bar nesto...I DA AKO SAM NA POGRESNO MESTO POSTAVIO TEMU PREBACITE JE ALI ME OBAVESTITE DA JE POSLE MOGU NACI.
evo i slika od pitanja: ova prva slika s pitanjima o pauku kojih je vise treba samo da se odogovore na ona pitanja koja se podudaraju,znaci ne na sva pitanja.

sto se druge tice treba na sva pitanja da se odgovori.

Evo ja malo preturo .Ne stoji nigde dali za jedno vozilo da šlepuje ili dva .Inače svi su do 7,5 tona nosivosti zbog dozvole B kategorije Koliko dugo imaš vremena da bi ta pitanja odgovorio.?nedelja -dve ili više.?

Evo ja malo preturo .Ne stoji nigde dali za jedno vozilo da šlepuje ili dva .Inače svi su do 7,5 tona nosivosti zbog dozvole B kategorije Koliko dugo imaš vremena da bi ta pitanja odgovorio.?nedelja -dve ili više.?

Čekaj kolega, sa B kategorijom možeš da voziš samo teretno vozilo DO 3,5 tone. C1 ti je do 7,5 tona, a C je neograničena masa, sa prikolicom od max. 750 kg.

Mislim da nije loša ideja da odeš u parking servis, i lepo ih zamoliš da ti pomognu, oni sigurno imaju dokumentaciju koja ti je potrebna.
Druga varijanta je da vidiš da li neka firma ima prodaju tih vozila, pa da njih kontaktiraš za podatke.

Mislim da nije loša ideja da odeš u parking servis, i lepo ih zamoliš da ti pomognu, oni sigurno imaju dokumentaciju koja ti je potrebna.
Druga varijanta je da vidiš da li neka firma ima prodaju tih vozila, pa da njih kontaktiraš za podatke.

Da i to nije lose...zivim u Novom Sadu... jel znas neku firmu ili nesto slicno i da li bi oni uopšte hteli da mi daju te informacije? Pozz

Back