patuljasti snaucer

sale.k

Zainteresovan član
Poruka
240
poklanjam svog ljubimca iz razloga sto nemam vise uslova da ga drzim.:sad2:
puno radim, pa je sam po ceo dan.
Patuljasti crni snaucer star godinu ipo dana. Pas je jako umiljat, vrlo retko laje, odrastao je sa mnom u stanu od 30 kvadrata, ali bi mogao opusteno i u dvoriste (nadam se ne na lanac). Dobar je sa decom (gnjave ga svi klinci iz komsiluka). Ako ima ko da se igra sa njim, raspolozen je po ceo dan da vas zabavlja. Zdrav je, vakcinisan, ociscen od parazita i buva.

zainteresovani neka se jave na +381 65 572 8722

na slikama izgleda kao ovca, nisam ga sisao zbog zime:D

Prilozi

• roki 026.jpg
    roki 026.jpg
    14,7 KB · Pregleda: 34
  • roki 030.jpg
    roki 030.jpg
    32,3 KB · Pregleda: 33
Sad sam video pitanje. Mislim da sa ga dobro udomio. Uzeo ga je jedan veterinar, koji ima zenku snaucera (znaci, ozenio sam ga:cmok2:), i jos nekih pasa. Imaju boksove u nekom pomocnom objektu sa grejenjem i svetlom, a i dvoriste. Inace psa nosim sutra kod njega, i mnogo mi je tesko. :roll:
Ko me je.., kad nisam dobro promislio kad sam ga uzeo pre godinu i nesto. Neka to bude pouka za ostale. Pozdrav

Sad sam video pitanje. Mislim da sa ga dobro udomio. Uzeo ga je jedan veterinar, koji ima zenku snaucera (znaci, ozenio sam ga:cmok2:), i jos nekih pasa. Imaju boksove u nekom pomocnom objektu sa grejenjem i svetlom, a i dvoriste. Inace psa nosim sutra kod njega, i mnogo mi je tesko. :roll:
Ko me je.., kad nisam dobro promislio kad sam ga uzeo pre godinu i nesto. Neka to bude pouka za ostale. Pozdrav

pa uvek mozes da ga posetis :(

ok zvuchi to sve :)

Back