PATRIOTSKI AVAKS

Ovih dana , naš državni avion , dobio je superhikovskog avijatičara .
Naravno , upravljanje ovom tranziciono zastarelom i razanđanom letilicom , svakako je visoko rizičan i odgovoran posao , koji preuzima avijatičar na svoja pleća ! Bez podrške , taj let bio bi riskantan i mogao bi da sunovrati državni avion , a sa njime i nas sve u pogibeljno samouništenje !
Tu podršku , avijatičaru daju obaveštajne patriotske snage iz senke !
Net srpsko nebo , liciralo je jednog takvog patriotu - verovali ili ne , taj patriota podržavao je , naravno , veoma uspešno sve naše avijatičare u poslednjih dve , dveipo decenije - tako bar pričaju ljudi !
Mada ima i zlobnika - ušta se možete uveiti i sami !

Evo još jednog u nizu bitangi naše tranzicije . Političar koji menja mišljenja i ideologije kao prljave čarape , koji je lakej svakom režimu i koji je bogat i uspešan , jer je Srbija siromašna i propala . ’’

http://www.crveneberetke.com/tahir-hasanovic/

No kad čovek razmisli iz sopstvene bede , biće da tamo gde ima dima ima i vatre !?

0902.jpg

Ne vidim nikakvog razloga,da bi se neko uznemiravao,sto postoji u svetu jedno Udruzenje pametnih misaonih ljudi,koji se zove:Masonska Loza.
Mislim da od Masona,ni nama u srbiji,ni ikom drugom,ne preti nikakva opasnost.Ako smatramo,da je osnivanje politickih partija,normalna stvar,
zasto bi clanstvo u nekoj od Masonskih Loza,bilo nesto rdjavo.Kada bi meni (na nesrecu nece) neko ponudio,da me uclani u Veliku Masonsku Lozu
koja egzistira u nasoj zemlji,prihvatio bih clanstvo,odmah.Uostalom,i sam Broz I Velicanstveni,bio je clan Masonske Loze.I...sta je falilo i njemu
i nama ? Koliko znam,nista.Plasiti se Masona,ima isto toliko rezona,kao plasiti se Vestica,Vampira itd,itd...

Pa Lorde , beograđaninu Tahiru ništa i ne fali , mislim , kad ga angažuju u svim formama , a najviše u patriotsko stručnim sve vlade....oni sa svežim pamćenjem , koji nisu na opšte prihvaćenim medicinskim stimulansima , raznoraznih vrsta i kategorija , sećaju se tih njgovih angažmana : skojevac komunista , slobistički socijalista , babaJulin jurišnik , novo demokratski politički biznis majstor , dosmanlijski kadrovik - i tako to......ima čovek fleksibilan ideološki karakter , pa zato je i vodeći mason u našoj premudroj spasilačkoj loži !....reklo bi se , dosad ne viđeni VITEZ SRPŠTINE !
....verovatno je zbog tih svojih vrlih karakternih crta i uziman od avijatičara da bude letačka podrška !....
....avijatičar po tom pitanju karakternih crta ne zaostaje baš mnogo :

.....a možda su to izmišljotine - ma sasvim sigurno su sve montažne izmošljotine !

Back