Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Idi optrci 3 kruga oko kuce pa ces da zaspisi!![]()
Ne mozem, bojim se mraka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi optrci 3 kruga oko kuce pa ces da zaspisi!![]()
Nije ti kriva zemlja,nije ti kriva kolevka,nije ti kriv narod krivi su pojedinci! Pojedinci koji su na vlasti,koji se stide svega sto je uradjeno za odbranu zemlje,covek koji je oborio onaj nevidljivi je poslat odmah posle rata u penziju iako je mogao raditi jos minimalno 10-15 godina! Kada branis zemlju ne branis politicare,branis svoju porodicu,svoj rodni grad,ugled svojih predaka,grobove svojih predaka... Kada bi okupator dosao,na primer Albanci u Valjevo,oni bi u ime Alaha zapalili sve 3 crkve,srusili tvoju kucu,razrusili nase spomenike,tebe ubili i tvoju familiju i uselili se tu,zar bi dozvolila propast svog naroda i unistenje svoje porodice? Zemlja kao zemlja je najmanje kriva,iako smo izgubili Kosovo i Metohiju isao bih da ga povratim jer tu je nasa istorija,tu je nasa tradicija,tu su nasi preci dali zivote za drzavnost Srbije! Sta je jedan zivot u poredjenju sa spasenih 1 000 000?
''Srbima se treba zadati takav udarac, da prakticno nestanu'' i ne zvuci kao losa ideja![]()
Mi srbi smo u principu dobar narod,ali nas je zadnjih 20 godina krize jako iskvarilo.
Takodje jos jedna zanimljivost,u kontaktu sam sa dosta engleza,i njih kad pitas da li bi dobrovoljno uzeo pusku da brani englesku vecina ne bi to uradila,vecina bi rekli da nista ne bi uradili za svoju zemlju jer su otisli u tri lepe u poredjenju gde su bili pre 50ak godina.
Zato sto nam je bio postavljen ultimatum,kao kapitulacija!ono beše bombardovani? (ovo je za ono 'idem da povratim Kosovo')
Ovde se vecina razume u politiku ko baba u zvizdanje.
Pazi,da je ova tema na politici pa i da se bunimo sto se svakojake gluposti pishu,ali posto je ovde na Tinejdzerima,ne bi trebali da ocekujemo da se tinedzeri razumeju u politiku i da znaju sta pisu o ovakvoj temi.apsolutno se slazem! Nikad nisam zagovarao politiku predaje Kosova,pa zato molim da niko ne izvrce moje reci! Tema je jasna,ima svoj naslov,ko ima nesto licno protiv mene i ko ima nesto da mi kaze ima za to privatne poruke pa neka kaze,necu da se raspravljam na temi jer je tema o Srbiji a ne o nekim levim drzavama i drugim rezimima! Valjda znate da citate? svi provokativni postovi su uredno prijavljeni moderatorima i ako neko nemoze da se kontrolise neka ne dolazi na temu! Zahvaljujem!