Jedan (verovatno par njih) je zapalio.
Ceo stadion je urlao i gadjao, sva deca su provocirala, FS Albanije pokusao da ne israkne Srpsku zastavu....
Nije bas isto.
Је%еш ту мржњу, ако ми можемо без пасоша да уђемо у Албанију, неки тако иду и на море, а са друге стране и Албанци да дођу у Србију такође без пасоша, а неке Албанке се овде и удају за Србе.
Да је то права мржња, увели бисмо визе једни другима, значи пасош обавезан, па онда обе државе да не признају једна другу, да се дигне зид где год може.
Овако имамо чињеницу да делу Албанаца мислим на тај хришћански део који броји 15-30% популације тамо, њима су једини непријатељи исламска браћа Албанци, него неки Срби или не знам који други народи.
Ислам не трпи нацију, не трпи чак ни своје ако не желе да буду део радикалног ислама, бар смо видели 90их како то изгледа у Бошњакистану, када су Алијини муслимани се борили против Фикретових муслимана. Замисли да су постојали као у Албанији, неки православни и католички Бошњаци, па то би тек било клање.
И на крају крајева ... ако су они затуцани исламисти, да ли и ми морамо да будемо такође исти ?
Ево ја сам на ФНЦу пар пута доживео да се звижди неком хрватском спортисти, само зато што је Хрват, а више се не звижди Словенцу који је прешао на ислам, јер је забаван шоумен, добар борац, харизматичан и зато што је придобио и српску публику, диже хајп.
Такође од почетка ФНЦа, никоме не смета хрватски водитељ у октагону у сред Београда, јер он је пургерска фаца кога сви знају са ЈТ, познати јутјубер, добар лик, познавалац спорта. Како сад то ? Форгач Хрват, ни он не смета никоме.
Закључак, људи се плаше непознатих.