Patriota? Vucic Albancima trziste i ulazak uz licnu kartu a oni spalili nasu zastavu

Nikola Tajland

Ističe se
Poruka
2.762
Otvorio im nase trziste rada
Ulaze u Srbiju uz licnu kartu
Bez carina izvoze svoje proizvode
Rezimski mediji velicaju letovanje u Albaniji
Albanski autobusi mu razvoze cacije i mitingase
Poklonio Kosovo
A oni hoce da lincuju nase igrace, pale zastavu, deca provociraju,....

Sta bi tek bilo da Vucic nije toliki "patriota"?

Jel nase fudbalere neko naterao da im ovo rade?
20250608_051708.jpg

Pa sta?
Jel se ista promenilo kad su posteni u pitanju?
Nije, svakom smeta pametan posten covek koji zeli da ogranici prostor i uticaj lopovima i manipulantima....ili mediokritetima...vise i ne znam ko je sve protiv postenja, roditelji su , vidite kakve besmislene price imaju kad su protiv studenata, mora da idu da kuvaju , mora deca da im imaju u skolama cuvanje da bi oni mogli da okrecu pare bez razmisljanja....i brige...

Kakav odnos i kakvi ljudi takva i drzava, i Vucic svi to dobro znate je nasao pravi pristup za takve ljude, za Srbe...
Jeste, ponekad zasmeta, kad se nadjes na meti, ali to je samo doterivanje Srba na svoje mesto , malo ih sibnu Albanci ovde , Albanci u CG , Albanci u Budvi , malo izudaraju decu i omladince da shvate da su na dnu i da ne smetaju.....i to deca shvate....stvarno i shvate i prihvate....malo suze ali bice od njih dobri buduci Srbi...

Otvorio im nase trziste rada
Ulaze u Srbiju uz licnu kartu
Bez carina izvoze svoje proizvode
Rezimski mediji velicaju letovanje u Albaniji
Albanski autobusi mu razvoze cacije i mitingase
Poklonio Kosovo
A oni hoce da lincuju nase igrace, pale zastavu, deca provociraju,....

Sta bi tek bilo da Vucic nije toliki "patriota"?
Све си у праву и треба товарити Вучића и за оно што је крив и за оно што је индиректно крив, а и за оно што можда и није крив. Зашто ? Зато што он у 99% товари друге за оно што нису криви.

Међутим, то је као када бих ја запалио албанску заставу, а неки албански медији пренели информацију да иза мог личног чина мржње стоје сви Срби и још неке националне мањине које нису решиле албанско питање у њиховим државама.

Све си у праву и треба товарити Вучића и за оно што је крив и за оно што је индиректно крив, а и за оно што можда и није крив. Зашто ? Зато што он у 99% товари друге за оно што нису криви.

Међутим, то је као када бих ја запалио албанску заставу, а неки албански медији пренели информацију да иза мог личног чина мржње стоје сви Срби и још неке националне мањине које нису решиле албанско питање у њиховим државама.
Evo odlican primer, sta dobijas paljenjem zastave, ja ne vidim da se dobija ista....

Predsednik opstine Bujanovac, koji prima platu iz Srpskog budzeta i koji je za funkciju predsednika opstine dobio podrsku SNS, bio na tribinama i navijao za Albaniju!
Aco Srbine.

https://sportsport.ba/fudbal/srbija-albanija-predsjednik-opstine-bujanovac-vucic/500462
Много већи проблем је што је део лоповског и криминалног режима који уништава Србију. Много већи ''српски патриота'' је Албанац из Бујановца који навија за Албанију, али је поштен и није у СНСу.
И Додик не навија за БиХ и пола Црногораца не навија за ЦГ и Крајишници не навијају за Хрватску и македонски Албанци не навијају за МК итд.

Мада време се мења ... ево у ММА у балканској организацији ФНЦ, људи су почели да навијају за појединце и више ти ништа не значи што си Србин, Србијанац, што живиш у БГ где се одржава меч, ако си го%но од човека.
Против једног таквог го%нета званог Марко Бојковић људи су навијали (Србијанац пореклом са југа Србије, рођен у Бачкој, а већ неко време живи у Београду ... саврешно да има подршку целе Србије) и подржали би чак и шиптара са КиМ, само да победи то го%но. Победио га је Црногорац Србин и у сред Београда добио апсолутну подршку, што није баш његов домаћи терен.
Словенац Миран је такође освојио српску публику, као и балканску.

Jedan (verovatno par njih) je zapalio.
Ceo stadion je urlao i gadjao, sva deca su provocirala, FS Albanije pokusao da ne israkne Srpsku zastavu....
Nije bas isto.

Evo odlican primer, sta dobijas paljenjem zastave, ja ne vidim da se dobija ista....
Увек ће бити људи на свим странама, који ће желети сукобе, али да њихово дупе не учествује у томе. Некад политички профитирају у томе, па онда када уђу у систем могу да краду свој народ и државу, а некада немају ништа од тога, већ само уживају у потпиривању своје сопствене мрњже коју носе, посебно ако се та мржња преноси на друге.
Izmedju osobe koja zeli da promeni nesto i Srbina koji nudi osvetu , svi ce da se istrose na ovog koji nudi osvetu , to je jedna neka simbolicna stvar, bice prikazana kao osveta, napokon su Srbi pokazali , kako su jaki , i prodje za 3 dana...
Na tu zvaku ali pare u svoj dzepcic padaju Srbi uvek....
Радикали нису нудили само освету, већ и поштење и борбу против корупције и криминала. Људи су насели, јер су били вечита опозиција, ако не рачунамо оних пар година 90их када су подржавали мањинску владу СПСа, мада то је требало да буде аларм да су шљам.
Треба рачунати и на тај временски период, смену генерација и биолошки нестанак тог бирачког тела, али и феномен како је Вучић успео да придобије оне који су 90их били млади, који нису били за СПС, а који су сада пензионери и подржавају њега.

Koji je princip da ljudi nasednu , eto teme za nastavak..

Prvi najlogicniji princip je alavost, ponudis nesto za dz...
Drugi princip je neznanje, nemaju pojma sta cini coveka, koje osobine odredjuju kakve druge osobine.. itd itd itd

Ali kako bi to programer spojio..

Zajednicko i za jedno i za drugo je nacin razmisljanja

Ako ponudis nesto za dz, osoba se nalozi i predje u wannabe rezim razmisljanja....razmislja o nagradi...
Ako procitas koliko je ko neznalica, vidis sta zna i sta veruje da zna , i spojis mu te tacke nekom demagogijom, totalno je nebitno da li je istina ili nije, jer je rezultat van domasaja njegove slabo funkcionalne logike...
Tako se dobija verovanje da je dominantan i da razume stvari i da zna istinu..

Jedan (verovatno par njih) je zapalio.
Ceo stadion je urlao i gadjao, sva deca su provocirala, FS Albanije pokusao da ne israkne Srpsku zastavu....
Nije bas isto.
Је%еш ту мржњу, ако ми можемо без пасоша да уђемо у Албанију, неки тако иду и на море, а са друге стране и Албанци да дођу у Србију такође без пасоша, а неке Албанке се овде и удају за Србе.
Да је то права мржња, увели бисмо визе једни другима, значи пасош обавезан, па онда обе државе да не признају једна другу, да се дигне зид где год може.

Овако имамо чињеницу да делу Албанаца мислим на тај хришћански део који броји 15-30% популације тамо, њима су једини непријатељи исламска браћа Албанци, него неки Срби или не знам који други народи.

Ислам не трпи нацију, не трпи чак ни своје ако не желе да буду део радикалног ислама, бар смо видели 90их како то изгледа у Бошњакистану, када су Алијини муслимани се борили против Фикретових муслимана. Замисли да су постојали као у Албанији, неки православни и католички Бошњаци, па то би тек било клање.

И на крају крајева ... ако су они затуцани исламисти, да ли и ми морамо да будемо такође исти ?

Ево ја сам на ФНЦу пар пута доживео да се звижди неком хрватском спортисти, само зато што је Хрват, а више се не звижди Словенцу који је прешао на ислам, јер је забаван шоумен, добар борац, харизматичан и зато што је придобио и српску публику, диже хајп.
Такође од почетка ФНЦа, никоме не смета хрватски водитељ у октагону у сред Београда, јер он је пургерска фаца кога сви знају са ЈТ, познати јутјубер, добар лик, познавалац спорта. Како сад то ? Форгач Хрват, ни он не смета никоме.
Закључак, људи се плаше непознатих.

Poslednja izmena:
Је%еш ту мржњу, ако ми можемо без пасоша да уђемо у Албанију, неки тако иду и на море, а са друге стране и Албанци да дођу у Србију такође без пасоша, а неке Албанке се овде и удају за Србе.
Да је то права мржња, увели бисмо визе једни другима, значи пасош обавезан, па онда обе државе да не признају једна другу, да се дигне зид где год може.

Овако имамо чињеницу да делу Албанаца мислим на тај хришћански део који броји 15-30% популације тамо, њима су једини непријатељи исламска браћа Албанци, него неки Срби или не знам који други народи.

Ислам не трпи нацију, не трпи чак ни своје ако не желе да буду део радикалног ислама, бар смо видели 90их како то изгледа у Бошњакистану, када су Алијини муслимани се борили против Фикретових муслимана. Замисли да су постојали као у Албанији, неки православни и католички Бошњаци, па то би тек било клање.
Prema poslednjem popisu neznatnu vecinu zitelja Albanije cine hriscani ali to je njima manje bitno. Oni su jedno - Albanci.. Mogu i link da ti nadjem. A Albanke se prodaju za udaju.
Pasos i viza. Bilo kakvi odnosi - nuzni minimum.
Zasto?
Mi njima pravimo auto put koji nama ne treba i uzimamo kredit da bi njih razvijali. Uvozom bez carina ubijamo nase poljoprivrednike.
Cemu?

Poslednja izmena:
Prema poslednjem popisu neznatnu vecinu zitelja Albanije cine hriscani. Mogu i link da ti nadjem.
То је апсолутна лаж. Али у Србији је нормално да се лажи износе као чињенице и да сви имају као неке линкове и неке информације, теорије завере које само они знају. Ако може Вучић, зашто не би свако од нас. Само што ја и ти немамо ништа од тога. Чему то ?
Чак сам и ја претерао када сам написао да их има до 30% хришћана, а чињеница је да их има око 15%, како по званичним српским изворима са пописа становништва из 2023. године, тако и према страним изворима.

Тамо имаш скоро половину муслимана тачније око 46% до 55%, али имаш и Бекташе око 5%, које не стављају у тај проценат муслимана, јер нису Суни муслимани, тако да долазиш до процента од 51-60% муслимана, док остатак муслимана носе муслиманска имена, не једу свињетину, понашају се исламски, али се не изјашњавају као муслимани. Очигледно се тај мањи проценат Албанаца муслимана понаша више националистички, јер не заборави да тамо имаш и око 5-10% муслимана који одбацују Албански национални идентитет, јер желе да буду део нације ислама.
Према њиховом веровању, једног дана ће се уздићи та нација ислама и они ће поклати и своју браћу Албанце муслимане, ако не буду желели да одбаце Албанство у корист ислама, глобалног ислама.

То је апсолутна лаж. Али у Србији је нормално да се лажи износе као чињенице и да сви имају као неке линкове и неке информације, теорије завере које само они знају. Ако може Вучић, зашто не би свако од нас. Само што ја и ти немамо ништа од тога. Чему то ?
Чак сам и ја претерао када сам написао да их има до 30% хришћана, а чињеница је да их има око 15%, како по званичним српским изворима са пописа становништва из 2023. године, тако и према страним изворима.

Тамо имаш скоро половину муслимана тачније око 46% до 55%, али имаш и Бекташе око 5%, које не стављају у тај проценат муслимана, јер нису Суни муслимани, тако да долазиш до процента од 51-60% муслимана, док остатак муслимана носе муслиманска имена, не једу свињетину, понашају се исламски, али се не изјашњавају као муслимани. Очигледно се тај мањи проценат Албанаца муслимана понаша више националистички, јер не заборави да тамо имаш и око 5-10% муслимана који одбацују Албански национални идентитет, јер желе да буду део нације ислама.
Према њиховом веровању, једног дана ће се уздићи та нација ислама и они ће поклати и своју браћу Албанце муслимане, ако не буду желели да одбаце Албанство у корист ислама, глобалног ислама.
Izvoli link iz muslimanskih izvora:

https://sandzacke.rs/featured/popis...tanovnistva-po-prvi-put-u-vise-od-200-godina/

Back