PatriJote vs DemoNkrate

Ja sam:

• PatriJota

• DemoNkrata

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa ja kazem,ko nije ziveo dole ne kapira stvari,nismo ni mi skroz u pravu ali ni otimanje nije resenje

citam tvoja zadnja nekoliko posta i pitam se, je si li ti pijan veceras, si opalio nesto paraspolozen, ili ti je jednostavno doslo u glavu nesto???? nekakomi nisi onaj stari:rtfm::rtfm:
ps. videh da si rekao da ides na spavanje, ali mozda mi odgovoris sutra [mislim danas kada ustanes]

Ovaj dechko Albanac, mi se chini fin, ne psuje, ne vredja prostachki, jednostavno zastupa svoje stavove na diskusiji - i pored toga shto su se svi okomili na njega i pored toga shto ga redovno svi teraju u 3pm, onako najbezobzirnije.
Da je kojim sluchajem Srbija i ranije uspela da uspostavi normalnu komunikaciju sa tim narodom, svega ovoga mozda ne bi bilo.
A ne - mi smo terali po svome - Shipce od kako znam za sebe - vredjamo, smatramo ih neljudima, nizom rasom, i odnosimo se prema njima bez trunke dostojasntva /kao npr prema Madjarima i sl./
kako smo radili tako smo i prosli,

nije istina. siptari su doziveli nevidjeni razvoj i politicki i ekonomski i obrazovni i civilizacijski kao deo srbije, nije za primer ali pogledaj samo fakultete na kosmetu za vreme sfrj i onoliku i onakvu biblioteku u pristini, pa izgradismo in savremenu putnu mrezu, u to doba bolju nego u centralnoj srbiji

pa jel srbija i dan danas vraca kredite uzete za juznu srpsku pokrajinu

srbi koji su ziveli na kosmetu su komunicirali sa komsijama kao da su ravnopravni gradjani

znaci nije postojao nedostatak komunikacije, jednosmeran je bio ali sa njihove strane, sve su koristili a u ostvarivanju svojih obaveza (po ustavu) e to su zakazali, namerno.

o fabrikama i ne znate, npr u djakovici fabrika do fabrike i lepo su se zaposljavalji isli na posao i ziveli od rada

cak i u suzbijanju terorizma pokazalo se da je drzava to radila u rukavicama, kako bre ameri na drugom kraju sveta devastirase avganistan i irak zbog `terorizma`

dosta vise tih rezimskih gluposti da je srbija kriva i srbi, to neka oni sami sebe zombiraju, i to je njihova belika politicka slaba tacka

Večita borba dobra i zla (zla i dobra)... Jedno bez drugog ne mogu, jer formiraju ravnotežu poput Jina i Janga. Nijedno ne odnosi pobedu, jer bi tako ravnoteža bila narušena.

Predlažem, zbog večnosti borbe, da tema bude lepljiva, ako je to moguće... U anketi sam namerno stavio samo dve opcije, a vi, ako ne spadate ni u jedno od navedenih, odredite kome ste makar za nijansu bliži (ili ko vam manje smeta).

Ovde bismo mogli da iznosimo sve argumente protiv jednih, odn. drugih...

greshish komsho

patriJote i demoNkrate su jedno isto

a patriote i demokrate takodje ;)

citam tvoja zadnja nekoliko posta i pitam se, je si li ti pijan veceras, si opalio nesto paraspolozen, ili ti je jednostavno doslo u glavu nesto???? nekakomi nisi onaj stari:rtfm::rtfm:
ps. videh da si rekao da ides na spavanje, ali mozda mi odgovoris sutra [mislim danas kada ustanes]

ne,moje licno misljenje je da vas ocistimo po kratkom ali realnost je da Big daddy stoji iz vas tako da moramo drugim putem da resimo problem ai dalje mislim ono znas
KIKIRIKI

ps za opaljivanje ne brini

Poslednja izmena:

Back