gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Ti ne upisa besplatne akcije?
eeee već ih upisao...
ma unovčio ih on...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi napadi su samo odgovor na napade radikala, shvati! Da na konkretnom primeru vidite kakva je to besmislica. I sad ti daš odgovor upravo onakav kakav dobiješ, međutim ti si i sad u pravu? I sa identičnim pitanjima i sa identičnim odgovorima.
Smešno je. Ali samo na prvi pogled. Posle je mnogo crnje, samo ako se malo udubimo u celu priču.
pa sta se iscudjavate ko babe?sta tu nije jasno?covek ima stan i kola i vi mu to zamerate??!!!daj ljudi,ako imate i srce i mozak koristite ih...
Слажем се, ово је за сваку осуду, овај фашизам од дотичног оснивача теме...Одакле израз "правити се Енглез" у значењу "правити се луд"?
И да ли је тај израз шовинистички?
Pa to nema nigde u svetu.
Sama rec--besplatne.
Gde to jos ima?
Za dz. nema nista,prijatelju.
Opet se nadate,besplatnom a?
Ajde to cudo da vidimo.Nije besplatno u smislu palo s neba bre!!! Taj deo (15%) je išao u nekakav fond (Dellboy će znati)... Državi. I to će biti preusmereno na građane.
Одакле израз "правити се Енглез" у значењу "правити се луд"?
И да ли је тај израз шовинистички?
evo meni nije ispod casti,slobodno mi ustupi svoje akcije,ionako jos nisam isla da se upisemAjde to cudo da vidimo.
Ja licno sumnjam u to "delenje" para.
Ako dobijes lovu imas od mene rucak u NS ili Becu.
P.S
Ja se nisam upisao.Ispod casti mi da stojim u redu kao penzioneri a znam da od tog nema nista.
evo meni nije ispod casti,slobodno mi ustupi svoje akcije,ionako jos nisam isla da se upisem
vidi ovome je ispod casti da se upise za akcije,dzeriju da radi za 2000 na izborima,svi ko da su gadljivi na pare,a ovamo kukaju na sav glas kako se nema pa se nemaa ko stvarno nema,ne bira sta ce da radi...
Razlog možemo naći ako se uhvatimo za istoriju.
U toj istoriji sve lepo piše, samo treba pročitati.
Na nebrojano mesta možemo pronaći, u slobodnom prevodu, sledeće:
"U ime britanske nezasite guzice, proglašavamo ovaj teritorij delom engleskog veleposjedništva, molimo lokalno pučanstvo da se ukloni"
To je politika tzv "visokog stila"
Уз сво дужно поштовање, сва горе наведена критика уперена је према британској империјалној политици, и мало везе има са енглеским народом. Употребљен израз не гласи "правити се великобритански империјалиста кроз историју", већ "правити се Енглез", који је увредљив и шовинистички у истом смислу као и фразе "немојмо бити Цигани" или "нисмо Турци", које се односе на нечовечно, непоштено или нехигијенско понашање, чиме се имплицира да су те особине примарне карактеристике поменутих народа.
Ali gospodine, pa svi oni su to dokazali...
Ne možemo menjati istoriju iako je 21 vek...
Mada su poslednje dve grupacije korigovale svoje stavove i postale humanije.
Немој ти мени "господине"... :mad:
Без обзира да ли су се Енглези као народ доказали као превртљиви, надобудни и арогнантни, Цигани као нечисти, смрдљиви, непоштени и лажљиви, а Турци као сурови, насилни и бахати, постоји нешто што се назива увредом на националном нивоу. Због тога је израз "циганисање" непристојан, као и примедба "нисмо Турци" у значењу "нисмо нељуди", иако свако од нас зна превише примера из праксе који би овакве увредљиве квалификације подржали. Енглеска нација је дала превелик број истакнутих поета, хуманиста, бораца за слободу и појединаца који су се противили негативним карактеристикама сопственог друштва да би се онакве квалификације толерисале, а њихов број је далеко већи од ромских писаца, сликара, научника, спортиста или полицајаца у Србији, и од бораца за људска права немуслимана у историјској Турској.
Jedini član (k)radikalske bande koji se oglasio posle zahteva da se dokaže poreklo imovine jeste drug Sad Face lično. Umesto da odgovori kako je sticao stambene kvadrate dok je država bila bombardovana,a narod stradao,Nikolić je našao za shodno da nam dokazuje poreklo svojih sinova,snaja i unuka.
"Zaista živim izvanredno. Zabrinut za Srbiju, ali u kući i u porodici, potpuno mirno. Ja sam stvorio izvanrednu porodicu. A moje imovinsko stanje je bolje verovatno od mnogih građana Srbije, ali je potpuno u skladu s onim što sam mogao da zaradim i što je posle svih troškova moglo da mi ostane. Nemam biznis, nemam fabrike, nemam ušteđevine, imam stan, imam auto, imam suprugu, dva sina, dve snaje, troje unučadi i najjaču stranku u Srbiji"
E nisam znao da sam simpatizer bande. Onda sam ja neki jatak a?
Elem, demokrato vajni... nema afere u kojoj nije spominjano ime nekog iz g17 ili ds-a prema tome pokri se usima i cuti kao zaliven. Uhapsite i osudite bilo koga iz srs-a kad vec tvrdite da su nesto ukrali... ajde .. sta cekate? Osam godina jasete Srbiju a nesto ne videh da primenjujete zakon i hapsite radikale zbog neke kradje ili pronevere? Gde su imena radikala u nekim aferama a? Koga ti lazes? Kakve to bajke pises ovde? Sto posten svet optuzijes?
Novi Sad, Zemun
Ajde... hapsi legalisto, borcu protiv lopovluka i korupcije. Sta cekaju tvoju zuti?
I Sunce je žuto - daje nam život... Bez Sunca život ne bi postojao...
I SUNCE JE ŽUTO
Na plavom i vedrom nebu
Sunce nam sija žuto
Nekome svetlost smeta
Ne voli je tako ljuto
Smeta mu svetlost žuta
Prija mu tama crna
Nimalo zabrinuto
Na brata bi dva tri zrna
Neka crno nastavi da drema
Bez Sunca žutog života nema
Opanke sušim na Suncu žutom
Ugazih u nešto hodeći crnim putom.
Laku noć svim ljubiteljima kvalitetne poezije koja hrani dušu našu punu svetlosti...
Ma niko nije optužio tebe... šta se brineš za lopove?Eeee prijatelju, kad bi to tako islo, prvo bi zuto preduzece imalo mometalno preseljenje u zatvor a odmah za njima i "eksperti".
E ima li goreg licemerstva kad lopovi postenog coveka optuzuju za kradju?
Bedno...![]()