Patrijarh Kiril kritikovao feminizam!

Neko je baš bio zao prema tebi.....što nije opravdanje, ali je objašnjenje.

objasnjenje za sta, opravdanje za sta?
nikom ne dugujem objasnjenja niti opravdanja i kad ovde pisem zenama - pisem zbog muskaraca, da saznaju i nauce od mene.
znam odakle ovaj sav zenski animozitet prema meni dolazi, navikle ste da vam neko titra, udvara vam se itd.
sorry, nemam to za vas, moracete da nastavite da me mrzite. relevantne ste samo toliko koliko dokazujete moju poentu

objasnjenje za sta, opravdanje za sta?
nikom ne dugujem objasnjenja niti opravdanja i kad ovde pisem zenama - pisem zbog muskaraca, da saznaju i nauce od mene.
znam odakle ovaj sav zenski animozitet prema meni dolazi, navikle ste da vam neko titra, udvara vam se itd.
sorry, nemam to za vas, moracete da nastavite da me mrzite. relevantne ste samo toliko koliko dokazujete moju poentu
Da te mrzim? Ne samo da nisi važan, nego nisi ni dovoljno iritantan.
Muškarci ništa ne mogu da nauče od tebe, ti si samo ogorčeni tip kome nije uspoelo...da nisi, ne bi imao takvu potrebu za generalizacijom i omalovažavanjem, koje me usput ne dotiče.

Da te mrzim? Ne samo da nisi važan, nego nisi ni dovoljno iritantan.
Muškarci ništa ne mogu da nauče od tebe, ti si samo ogorčeni tip kome nije uspoelo...da nisi, ne bi imao takvu potrebu za generalizacijom i omalovažavanjem, koje me usput ne dotiče.

meni je sve uspelo koleginice. 7 godina borbe i dobio sam sina nazad. single fricking father!
ako to nije pobeda, ne znam sta je

meni je sve uspelo koleginice. 7 godina borbe i dobio sam sina nazad. single fricking father!
ako to nije pobeda, ne znam sta je
Čestitam, to jeste za svaku pohvalu. Imam utisak (a na osnovu ovoga što si napisao) da su godine borbe za njega ostavile trag.
Još jednom, žao mi je što vama kao paru nije uspelo, ali to ne znači da ne postoje parovi koji funkcionišu, vole se, srećni su.... a što dalje znači da je svaka generlizacija, a naročio ovakvo vređanje i omalovažavanje žena besmisleno.
Ti si loše odabrao, sam pao, sam se razbio.
Vređanje ne vodi nikuda.

Čestitam, to jeste za svaku pohvalu. Imam utisak (a na osnovu ovoga što si napisao) da su godine borbe za njega ostavile trag.
Još jednom, žao mi je što vama kao paru nije uspelo, ali to ne znači da ne postoje parovi koji funkcionišu, vole se, srećni su.... a što dalje znači da je svaka generlizacija, a naročio ovakvo vređanje i omalovažavanje žena besmisleno.
Ti si loše odabrao, sam pao, sam se razbio.
Vređanje ne vodi nikuda.

sam pao sam se razbio?
pusti mene, imao sam tonu pichoka u medjuvremenu i mogu da imam jos tonu, nikad pitanje. moj sin je platio cenu, on se razbio.
a ta tona pichoka znash, one su mi dale iskustvo i znanje o vama

Da li oni koji kritikuju izjavu patrijarha, mogu da kazu ko ili sta je doprinelo danasnjem stanju u porodici, a samim time i u drustvu? Znate da kritikujete izjavu, ali nisam procitao ni jedno vase objasnjenje, osim sto se napada da se radi o govoru mrznje itd. Recite sta se to desilo da je porodica pocela da se urusava, da su deca sve agresivnija, imamo skole kao primer, sta se desilo da je takoreci nestalo empatije, osim kao nije medijski propracena... Nemojte samo da grivite patrijahalnu porodicu koja odavno ne postoji. Ponavljam se, ali nikako da dobijem odgovore. Adje protivnici pokusajte argumentovano da raspravljate osim sto se vice ovo je diskriminacija.

TEBI je neko dao dete?
Još jedna potvrda da ode država u ****.
Mislim, više me čudi što si uopšte napravio dete, ali homoseksualci to ponekad rade da bi produžili vrstu pa onda izigraju jadnicu i uzmu joj dete.
Za takve stvari ja bih zatvorsku kaznu, a znam već jedan primer. Ti si drugi.

niko nema privilegiju da mi nesto daje, pogotovo sto je moje. moja krv, moj sin je moj. nikakvi zakoni, nikakav feminizam, nikakvi politicar ni zakonodavci nisu uspeli.
on je uspeo, nasli smo se najzad a ostali mogu da ga duvaju.

cuj, meni ce neko da nesto moje da..

Nije tvoje nego njeno i tvoje, žao mi je ali tako je. Možeš da njištiš do sutra.

- - - - - - - - - -

Da li oni koji kritikuju izjavu patrijarha, mogu da kazu ko ili sta je doprinelo danasnjem stanju u porodici, a samim time i u drustvu? Znate da kritikujete izjavu, ali nisam procitao ni jedno vase objasnjenje, osim sto se napada da se radi o govoru mrznje itd. Recite sta se to desilo da je porodica pocela da se urusava, da su deca sve agresivnija, imamo skole kao primer, sta se desilo da je takoreci nestalo empatije, osim kao nije medijski propracena... Nemojte samo da grivite patrijahalnu porodicu koja odavno ne postoji. Ponavljam se, ali nikako da dobijem odgovore. Adje protivnici pokusajte argumentovano da raspravljate osim sto se vice ovo je diskriminacija.

Ja ispisala jedno 10 referata na temu uzroka za "stanje" raščlanjeno u detalje, pa su svi ignorisali i sad uopšte nije lepo da pišeš da niko nije ništa napisao nego samo kritikujemo izjavu.
Pre svega sam pitala šta to predlaže kiril konstruktivno i konkretno? Šta on uopšte hoće, osim što samo kritikuje?
Da li je ok da žene primaju pare od države da ne rade, i to sam pitala? Pa da mogu da se posvete ulozi majke kad za to dođe vreme.

породицу уништавају капиталисти и политичари којима је у интересу капитализам,
јер им се не исплати да радник има још неку обавезу и бригу осим посла
а политичарима смета било каква заједница, јер ако се људи удруже и уједине, за час одоше са моткама пред скупштину
а разједињавање се ради плански и систематски, током више деценија
преко медија, школе, ...(допуни низ)

Back