Патријарх Иринеј: Могу да нам отму КиМ, али све оно што се на силу отме — то се и врати

Ама бзвз.......... ја сам се затрчао и обрадовао АЛИ НЕМА ПРЕВОДА НА СРПСКИ.......... а "мој енглески" није толико добар...............

Nema nista sto pre nisi cuo.
ZSO, integracija policije i sudstva, pregovori o telekomu i EPS-u i da nece biti medjusobnog ometanja na putu u EU.

"NEMAM TRUNKU OPTIMIZMA" Dačić o dijalogu Beograda i Prištine: Sa Kurtijem možda i gore nego sa Haradinajem
Tanjug 26.11.2019.

Ne očekujem pozitivan pomak u dijalogu Beograda i Prištine, a Ramuš Haradinaj i Aljbin Kurti svojim izjavama celom svetu pokazali da su Albanci problem, ocenio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

On je ocenio da nema ni trunku optimizma da će tok pregovara krenuti na bolje.

- Ako pogledate ko je u Prištini taj sa kojim treba da se razgovara i pregovara, ja nemam ni trunku optimizma da će biti išta bolje nego što je bilo sa Ramušom Haradinajom, čak možda i gore - rekao je Dačić za RTS.

On je dodao da su primer za to "najnovije izjave Aljbina Kurtija koji govori o ujedinjenju Kosova sa Albanijom, jedinstvenoj albanskoj naciji".

Kako je naveo, "svima je postalo jasno da je retko ko uradio za srpski stvar kao što su to uradili Haradinaj, Kurti i ostali" jer su kaže, "pokazali celom svetu ko je u stvari problem".

Dačić je ocenio da neće biti uspeha dok se ne izvrši pritisak na Prištinu, i podsetio da nastavka dijaloga neće biti dok god se ne ukinu takse.
Vec je svima muka,od izjava malog Ivice.treba da vodi miroljubivu politiku,nova Vlada jos nije ni oformljena,a on daje pesimisticke izjave.!

Nisam na to mislio.
Govori o vracanju otetog, a od 700 godina autokefalnosti, 500 smo bili okupirani.
Duze smo bili okupirani, nego slobodni. :confused:
Ja podrzavam Peruna.To je bio Bog nad bogovima.Kako je Ratko Nemanjic zinuo da postane Arhiepiskop auto kefalne srpske Crkve,tako nam je sve poslo naopako.

Razumem ja da je danas moderno vreme i da Biblija nigde nije zabranjivala popovima da koriste lift, moped, automobil, elektro-trotinet, avione... zaista, ako pažljivo izučite Bibliju videćete da ništa od nabrojanog nije zabranjeno uključujući tu i mobilne telefone, kompjutere sa djavolovim internetom gde svi posrnu u greh, ali ajd budimo malo realni.

Gde pop sa svom onom aparaturom za osveštavanje da se guzi po prepunom autobusu a grad raskopan?
Ne ide...
Ali da pored žive Ruske Lade oni kupuju katolički Audi ili BeMVe...ccc...
Ma oprostio bih ja monasima - vladikama,to sto se voze i u Mercedesu,ali to sto pojedinci guze tinejdzere,e to ne moze da im se oprosti...

Ma oprostio bih ja monasima - vladikama,to sto se voze i u Mercedesu,ali to sto pojedinci guze tinejdzere,e to ne moze da im se oprosti...

Ovo poslednje je samo dokaz da hormoni imaju prednost nad društvenim dogmama i po društvenim služba!ma
nebitno jel to crkva, panduracija, ministarstvo...

Nije vazna teritorija. Vazni su ljudi,vazan je standard
kako ti ljudi zive.

Prvo definisi na koji standard mislis.
Ako na samo materijalni, imaj u vidu da danas taj tip standarda je najveci kod dilera droge, robova i izvadjenih organa.
Njima nije vazna teritorija, jer su oni globalno umrezeni i prave drzavice samo da ima bude lakse smarati narod.

volvov7o - Pa naravno da sam pod standardom,mislio na zivotni standard.Jedino je vazan kvalitet zivota jednog naroda. Sto se tice teritorije,to samo teski primitivci prizeljkuju neke nove teritorije.Sto se tice nas u srbiji,nama ne trebaju nikakve nove teritorije.I ovu sto imamo,ljudi napustaju.
Pogledajte nasa sela i male gradove.Puste ulice,puste kuce,a mi se ko bajagi kurcimo za neku teritoriju.!

volvov7o - Pa naravno da sam pod standardom,mislio na zivotni standard.Jedino je vazan kvalitet zivota jednog naroda. Sto se tice teritorije,to samo teski primitivci prizeljkuju neke nove teritorije.Sto se tice nas u srbiji,nama ne trebaju nikakve nove teritorije.I ovu sto imamo,ljudi napustaju.
Pogledajte nasa sela i male gradove.Puste ulice,puste kuce,a mi se ko bajagi kurcimo za neku teritoriju.!

to je zato sto Srbijom rukovode zapadne podguzne muve kojima je jedini cilj u zivotu da zadovolje Sorosa , Rotsilda kao svoje gazde, i da se napljackaju sto vise.

ako nisu vazne teritorije sto se tvoja braca Hrvati Amerikanci Nemci SIptari bore da pobiju i proteraju sto vise Srba i da nam otmu sto vise zemlje....

Bog čuva Srbiju ;

5-dinara-2016-banka-srbija-novcanica-srebro-1024x642.jpg
5 dinara u srebru...donosiocu...a kod slobodana miloševića, obićan papir...bez ikakve vrednosti

Ne bih se nikako mogao složiti s izjavom patrijarha Irineja. Grci nisu uspjeli vratiti Carigrad još od 1453. godine, i nije izvjesno da će im to poći za rukom. S druge strane, Srbija je na silu otela Kosovo Osmanskom Carstvu. Znači li to da i Turci danas mogu željeti povratak pola Balkana pod svoju vlast. Znam da bi Turska to htjela, ali je li to realno i koliko je to manje realno od toga da bi Srbija mogla ponovno zauzeti Kosovo, ako ga sama prizna?
Neznam sta si, al si jedan sarlatan. SRBIJA OTELA KOSOVO otomanskom carstvu? Koja dileja mozes biti i tako nesto reci? Gde vas samo stancaju tako “pametne”, a nistavne?

Back