- Poruka
- 23.062
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma meni je Dacicev odgovor smesan. Kao nije njegov resor vec patrijarhov.a zans kako idu naslovi novina uglavnom nemaju veze sa tekstom x)
Videcete da je naslov bez veze. Smem da se kladim da nije rekao ~sef mafije~.Novinari su totalno bz kontrole.[/QUOTE
a zasto su novinari kurira isli kod gotija..jer to na noge sefu..![]()
Videcete da je naslov bez veze. Smem da se kladim da nije rekao ~sef mafije~.Novinari su totalno bz kontrole.[/QUOTE
a zasto su novinari kurira isli kod gotija..jer to na noge sefu..![]()
Pa u stvari komentarisemo na osnovu jedne slike naslovnice sutrasnjeg broja.Ko zna sta pise ?,koliko puta me nateraju da procitam clanak u kome nista ne saznas.
Ni SPC vise nije imuna na novac.Narod je uvek na zadnjem mestu.Tu su samo kad treba da se skupljaju prilozi za crkvu u nekim manjim mestima.I tu se ponasaju kao da su Apostoli.

Videcete da je naslov bez veze. Smem da se kladim da nije rekao ~sef mafije~.Novinari su totalno bz kontrole.

Бог с'тобом докторе...где ти је она глава са мозгом...![]()
Goti JR nije nikakav šef ,bio je neki levi kapo dok je rahmetli babo bio živ , čak su ga zvali Dumbfella pošto je ograničen , a odavno je odležao svoje i povukao iz mafije .
Ako smo dotle stigli,da nam veliki "Kumovi" budu poslovni partneri,onda ...mislim da smo udarili o dno dna.Sama ponuda tog mafijaskog "bosa",da hoce da renovira Srpsku Crkvu u Njujorku,vec
je sama po sebi,ponizavajuca.Nije nam dosta,sto nam razne zemlje,poklanjaju stare tramvaje sa odpada,sto prosjacimo po svetu,za neki aparat za bolnice.Stalno kukamo,moljakamo za ovo,za ono.
Sta smo mi.? Jesmo li slepci,nesposobni da zivimo u ovoj zemlji,bez tudje pomoci.Kobajagi prodajemo nas Srpski ponos..a ovamo,udeljuju nam ko besprizornima.Gde nam je obraz ljudi moji !!!