Patrijarh: Hvala Gotiju sefu NY mafije!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
uploadfromtaptalk1463429987369.jpg

Ako smo dotle stigli,da nam veliki "Kumovi" budu poslovni partneri,onda ...mislim da smo udarili o dno dna.Sama ponuda tog mafijaskog "bosa",da hoce da renovira Srpsku Crkvu u Njujorku,vec

je sama po sebi,ponizavajuca.Nije nam dosta,sto nam razne zemlje,poklanjaju stare tramvaje sa odpada,sto prosjacimo po svetu,za neki aparat za bolnice.Stalno kukamo,moljakamo za ovo,za ono.

Sta smo mi.? Jesmo li slepci,nesposobni da zivimo u ovoj zemlji,bez tudje pomoci.Kobajagi prodajemo nas Srpski ponos..a ovamo,udeljuju nam ko besprizornima.Gde nam je obraz ljudi moji !!!

Videcete da je naslov bez veze. Smem da se kladim da nije rekao ~sef mafije~.Novinari su totalno bz kontrole.[/QUOTE

a zasto su novinari kurira isli kod gotija..jer to na noge sefu..:eek:

Pa u stvari komentarisemo na osnovu jedne slike naslovnice sutrasnjeg broja.Ko zna sta pise ?,koliko puta me nateraju da procitam clanak u kome nista ne saznas.

Ni SPC vise nije imuna na novac.Narod je uvek na zadnjem mestu.Tu su samo kad treba da se skupljaju prilozi za crkvu u nekim manjim mestima.I tu se ponasaju kao da su Apostoli.

Ovo bi trebalo da znači da je nekada kao bila imuna....:lol:

Počivši Patrijarh Pavle je bio retko verujući i skroman,ovo ostalo od vladika pa nadalje da te Bog sačuva od alavosti.

Ako smo dotle stigli,da nam veliki "Kumovi" budu poslovni partneri,onda ...mislim da smo udarili o dno dna.Sama ponuda tog mafijaskog "bosa",da hoce da renovira Srpsku Crkvu u Njujorku,vec

je sama po sebi,ponizavajuca.Nije nam dosta,sto nam razne zemlje,poklanjaju stare tramvaje sa odpada,sto prosjacimo po svetu,za neki aparat za bolnice.Stalno kukamo,moljakamo za ovo,za ono.

Sta smo mi.? Jesmo li slepci,nesposobni da zivimo u ovoj zemlji,bez tudje pomoci.Kobajagi prodajemo nas Srpski ponos..a ovamo,udeljuju nam ko besprizornima.Gde nam je obraz ljudi moji !!!

Izvini ne vidim nista lose u svemu tome.

ČITAJTE U KURIRU PATRIJARH IRINEJ: Hvala Gotiju, neka pronađe zlikovca koji nam je spalio crkvu!

DRUŠTVO 07:45, 17.05.2016. 0
Pošto mu je Džon Goti ponudio svoje ljude u istrazi požara Crkve Svetog Save na Menhetnu, poglavar SPC kaže da će prihvatiti njegovu i svaku drugu pomoć u istrazi i obnovi srpske svetinje

Neka se Džon Goti javi ako želi da pomogne u istrazi požara Crkve Svetog Save na Menhetnu! Prihvatićemo svakog ko želi da pomogne.

Ovo ekskluzivno za Kurir kaže patrijarh srpski Irinej odgovarajući tako na ponudu kuma italijanske mafije iz Njujorka Džona Gotija mlađeg, koji mu je posredstvom Kurira poručio da će mu pomoći u istrazi požara!

Poglavar Srpske pravoslavne crkve uputio je šefa mafijaške porodice Gambino na Mitropoliju istočnoameričku, ali i na starešine crkve.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/p...kovca-koji-nam-je-spalio-crkvu-clanak-2268569

Back