Patosnice - kakve imate, želite ...

Samo da ne smrde te gumene patosnice drugar kupio nov auto i te neke gumene smrdljive utisak da povraćaš kad se voziš. Ja nemam te gumene treba za seljanu u gradu i nije toliko bitno.

Ali daš 15.000 evra za nov auto i staviš to gowno smrdljivo bljaaaak 🤢🤮🤮🤮
Činjenica je da se gumeni tepisi lakše održavaju od tekstilnih. Kiša, snijeg, bljuzga. Pa i blato, iako živim u gradu, svako malo naiđem na blato (svako malo kopaju nešto). A onda je puno lakše očistiti gumeni tepih i oprati ga u auto praonici nego tekstilni tepih!

Stigle patosnice, jos ih nisam postavila, ali mi deluju sjajno i da ce dugo trajati. Guma nema nikakve mirise i deluje bas kvalitetno.
Cena im je uglavnom oko 4500 dinara, ali je bio neki popust do kraja avgusta i platila sam 3000.

20210905_163734.jpg

Ja volim baš gumene, da mi ne ostanu tepisi mokri. Lako se istresu. Ne moraju biti neka marka, kakve nađem da mi odgovaraju. Ove trenutne imam već nekoliko godina
Slazem se, gledala sam razne, bilo je i do 2000 da se nadju, ali kad je vec bio popust iskoristila sam to i racunam da cu biti duze vremena mirna, a ovi sto su mi prodali auto stavili neke najgore tekstilne, pri tome ona kod vozaca je najgora, ostecena ona podloga sa donje strane sto je fiksira za pod i svaki cas se savija i podvlaci pod komande i stvara nelagodu, a primetila sam i kada je kisa, kad se nakvase stvara se vlaga unutra i magle prozori.
Ima bas dobrih i kvalitetnih tekstilnih, ali nekako su mi one vise za leto.
Nemam bas iskustva, ali hajde sto su te patosnice stavili, nego i od obavezne opreme su cak povadili sve, trokut, prsluk. Nekako mi je to bas bez veze, kupila sam sve to, nije to ne znam kakav izdatak i zato mi je sve to nekako jadno. Kupila sam i rezervne sijalice i kada bih prodavala auto, svakako bih i tu obaveznu opremu dala, necu se sigurno obogatiti na sijalicama i ostalim tim sitnicama.

Volim gumene patosnice ali ne te kineske sto smrde nego kvalitet ali.....ne volim te reljefne patosnice u koje se zavlaci blato samo tako nego da su sa sto plicom sarom. Taj kvalitet ima da se uzme u Gumatiku i to su prakticno univerzalne patosnice a kostaju 1800 dinara (za mene 1600). Od tog istog proizvodjaca imaju i tipske patosnice ali su tad oko 3000 dinara.

Stigle patosnice, jos ih nisam postavila, ali mi deluju sjajno i da ce dugo trajati. Guma nema nikakve mirise i deluje bas kvalitetno.
Cena im je uglavnom oko 4500 dinara, ali je bio neki popust do kraja avgusta i platila sam 3000.

Pogledajte prilog 1008283
Ovo ti je urbani dizajn ako živiš u gradu gde je uglavnom počišćen sneg. Ako si neka provincija onda ti trebaju one gumene kadice koje skupljaju više otopljenog snega i ne preliva lako.

Ako nisu odgovarajuće onda ti je pod stalno vlažan, istruli tepih i izolacija a nastradaju i kablovi /konektori.

Na kraju pošto je ta bljuzga i usoljena pojede ti ceo pod u automobilu.

Ovo ti je urbani dizajn ako živiš u gradu gde je uglavnom počišćen sneg. Ako si neka provincija onda ti trebaju one gumene kadice koje skupljaju više otopljenog snega i ne preliva lako.

Ako nisu odgovarajuće onda ti je pod stalno vlažan, istruli tepih i izolacija a nastradaju i kablovi /konektori.

Na kraju pošto je ta bljuzga i usoljena pojede ti ceo pod u automobilu.
Nista im ne fali :D, deluju bas super i odradice posao. Kada su neki ekstremni vremenski uslovi svakako koristim gradski prevoz, nisam bas iskusan vozac da bih vozila po nekim mecavama, poledici. A i ako je sneg valjda istresem noge dobro pre nego sto udjem u auto.
A i kada je hladnije imam obicaj (koji sam usvojila od prijateljice) da se preobujem jer imam neke bas zgodne cipelice koje mi odgovaraju za voznju, zimi mi je bas nezgodno nikako mi ne odgovara obuca sa debelim djonom, cizme, stikle i slicno. Tako da ja imam svoju metodu, a ako jos ko ulazi u kola takodje neka dobro da istrese obucu.

Back