Brate to ti je simptom anksioznosti, najnormalnija bolest današnjice. Strahuješ od nečega na šta pomisliš samo, čini te nervoznim. Bolje se bavi realnošću, jedno po jedno. Šta danas imaš da odradiš. Radi na sebi na taj način. Mlaćenje žena, ne. Alkohol, ne. Alkohol je vrv okidač.
Prvo udji u neku vezu pa posmatraj sebe da li si ljubomoran i pričaj o tome otvoreno s nekim kome veruješ. Da li psihoterapeut, da li sam sa sobom. He he he
Ja ne znam da l' ta genetika dosta toga određuje. Više sam za to da je svaki čovek priča za sebe, uz meditaciju sve je moguće. Al' kad pogledam Marlijeve potomke svi muzičari i to dobri. Eto, ne znam.
U svakom slučaju zadatak svakog od nas je da objedini ono najpozitivnije i od oca i majke i tako se povoljno manifestuje.
A što se ljubomore tiče, bogami, osetila sam je, ali isključivo kad me neko lagao. Tako da mene u suštini više boli kad neko pravi budalu od mene. Fizički ne nasrćem nikada. Verbalno razaram. Eto, to bih regulisala. Ali taj osećaj nije zdrav pa meni bude lepše kad sunem sve u facu.