Patka kao ljubimac

za vreme bombardovanja odvedem klince u grad i naidjemo na covek akoji prodaje pacice iz kutije
klinci navalili kupi, kupi..
ja kazem gde cemo ih kad porastu
prodavac kaze - one ne rastu, to su patuljasti pacici
kupimo ih, dva komada
bili su slatki kao mali, a vrlo brzo su porasli..prevario nas prodavac
jele su kao lude, non stop su gladne
nahranim prvo njih, pa iznesem stafordu ciniju sa kuvanom dzigeriicom i pirincem
kako me vide da izlazim iz kuce i nosim nesto u rukama, kao munje potrce i prate
nisam ni spustila ciniju na pod, a one su vec bile u njoj i jele
gledam staforda i kazem - ovo ej kraj, sad ce da ih pokolje
a ona uhvati jednog za glavu, iznese ga iz cinije i spusti na pod, onda uhvati ovog drugog, za to veme prvi ponovo uleti u ciniju..i tako beskonacno
dok me na kraju nije pogledala tuzno ocima i zatrazila pomoc
pacici cu prozdrljivo jeli, sta god da im das cujes ono njam, njam dok jedu :) kao prasici
imas one kao bazencice od cvrste plastike, ili veci lavor za njihovo kupanje, jedini problem je bio sto su unistili bastu, jer su popasli svu travu
na kraju sam dala nekom drugu, a on mi kaze da su zavrsili kod njegove mame u supi..sve se nadam da se salio..

za vreme bombardovanja odvedem klince u grad i naidjemo na covek akoji prodaje pacice iz kutije
klinci navalili kupi, kupi..
ja kazem gde cemo ih kad porastu
prodavac kaze - one ne rastu, to su patuljasti pacici
kupimo ih, dva komada
bili su slatki kao mali, a vrlo brzo su porasli..prevario nas prodavac
jele su kao lude, non stop su gladne
nahranim prvo njih, pa iznesem stafordu ciniju sa kuvanom dzigeriicom i pirincem
kako me vide da izlazim iz kuce i nosim nesto u rukama, kao munje potrce i prate
nisam ni spustila ciniju na pod, a one su vec bile u njoj i jele
gledam staforda i kazem - ovo ej kraj, sad ce da ih pokolje
a ona uhvati jednog za glavu, iznese ga iz cinije i spusti na pod, onda uhvati ovog drugog, za to veme prvi ponovo uleti u ciniju..i tako beskonacno
dok me na kraju nije pogledala tuzno ocima i zatrazila pomoc
pacici cu prozdrljivo jeli, sta god da im das cujes ono njam, njam dok jedu :) kao prasici
imas one kao bazencice od cvrste plastike, ili veci lavor za njihovo kupanje, jedini problem je bio sto su unistili bastu, jer su popasli svu travu
na kraju sam dala nekom drugu, a on mi kaze da su zavrsili kod njegove mame u supi..sve se nadam da se salio..
Pa sto nisi patke hranio kukuruzom i prekrupom, sto si ima davao da jedu to od kera?

Back