fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Neki/mnogi vlasnici laptopa ZALEPE kameru na laptopu kada je ne koriste! Mirnije spavaju!
Kako su današnji televizori pravi kompjuteri koji su povezani i na internet, a na mnogima ne može da gledaš ni hebeni TV-program ako se nisi registrovao, tj. poslao hrpu svojih podataka kojima te 'povezuju' sa tim uređajem, ja prijavljujem patentnu prijavu, vrlo korisno za Velikog Brata:
Kameru na televizoru treba ugraditi uz sam senzor za prijem signala daljinskog upravljača, tako da je ne možeš prekriti, osim ako ćeš sebi uskratiti prednosti daljinskog! Ostalo su tehnički problemi, davno rešeni!
PS: Primam proviziju na svaki budući prodani TV sa takvom kamerom u narednih 10 godina od početka prodaje takvih modela!
PS1: Ono AV u naslovu NEMA veze sa Izvesnim Vučićem, već je to Audio/Video!

Kameru na televizoru treba ugraditi uz sam senzor za prijem signala daljinskog upravljača, tako da je ne možeš prekriti, osim ako ćeš sebi uskratiti prednosti daljinskog! Ostalo su tehnički problemi, davno rešeni!

PS: Primam proviziju na svaki budući prodani TV sa takvom kamerom u narednih 10 godina od početka prodaje takvih modela!

PS1: Ono AV u naslovu NEMA veze sa Izvesnim Vučićem, već je to Audio/Video!