Паштета

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Изразито глуп назив теме јер не може да буде једно слово а не волим те бомбастичне називе који навлаче људе... Ето...

Данас сам прочитао једну ствар о једноставности и суштини... Као нпр "ако си гладан узми и једи, ако хоћеш више пара ради напорније, ако хоћеш да будеш срећан нађи особу за то" итд итд, то је суштина и једноставност, некако ми се чини да је срећа у томе, е сад лако је узети и јести, лако је радити више и јаче, док ово треће уопште није лако, па ме интересује има ли неко формулу (јес да глупо звучи питање али можда неко има неко просветљење) за то?

И да ли сте у фазону "тражимо", или сте у фазону "нек се деси шта се деси"? Дакле нека ваша филозофија живота?

Онако реално гледано није баш ни да ме интересује шта ће се овде писати, ни сва та ваша мишљења него ето чисто да имате чиме да се забавите кад сте већ овде јер су теме постале ку*ац... Ето, хвала, пријатно.

i imo bi tu još što šta da napišem, al me sad mrzi, a bojim se da ujutru neću imam inspiraciju da kenjjam ko sad što imam...obično me neće ujutru...prazan sam skroz...

- - - - - - - - - -

mada, ne prepuštam se tek tako vetrovima, pa eto možda se ne bi svrsto ni u jedne ni u druge...a da se borim ne borim se nešto...ne zato što sam apatičan, il šta već, nego neam pojma...
ma mrzi me...:/

i imo bi tu još što šta da napišem, al me sad mrzi, a bojim se da ujutru neću imam inspiraciju da kenjjam ko sad što imam...obično me neće ujutru...prazan sam skroz...

- - - - - - - - - -

mada, ne prepuštam se tek tako vetrovima, pa eto možda se ne bi svrsto ni u jedne ni u druge...a da se borim ne borim se nešto...ne zato što sam apatičan, il šta već, nego neam pojma...
ma mrzi me...:/

Сви се празнимо ујутру... Неки уз помоћ кафе :lol:

Ma ovo trece nema veze s vezom, kako sreca moze da ti zavisi od te druge osobe?
Nije ni tako jednostavno ni ovo prvo ni drugo.
Naravno da trazimo, pasivnost ubija, mada ne mislim da sreca uvek zavisi od nas samih.

- - - - - - - - - -

E, el ovaj naslov pileca ili riblja pasteta :p

Ma ovo trece nema veze s vezom, kako sreca moze da ti zavisi od te druge osobe?
Nije ni tako jednostavno ni ovo prvo ni drugo.
Naravno da trazimo, pasivnost ubija, mada ne mislim da sreca uvek zavisi od nas samih.

- - - - - - - - - -

E, el ovaj naslov pileca ili riblja pasteta :p

Нико није ни рекао да зависи од друге особе... :) Читај тему опет :)

Пилећа, ко још једе рибљу моооолим те

- - - - - - - - - -

Tabe, omogući da menjamo naslov ko post što menjamo...:rtfm:

Може наслов да се мења

"ako hoces da budes srecan nadji osobu za to" ?? glupa sam veceras, ebi ga, prosvetli me... :)

Па знаш моје ставове о свему томе, значи нисам рекао то, ово је нека друга прича, ал мене мрзи да објашњавам, зато и кажем реците ви своју филозофију живота и све кул :lol:

Па знаш моје ставове о свему томе, значи нисам рекао то, ово је нека друга прича, ал мене мрзи да објашњавам, зато и кажем реците ви своју филозофију живота и све кул :lol:

Moja filozofija je da ne ide to tako: nadjes osobu i ona prosto zraci od srece i u svemu ti donosi srecu i on srecan i ja srecna i svi srecni, hahaha
Verovatno je trebalo da znaci sam se potrudi da nadjes tu osobu sa kojom ces da uzivas. Ne volem kad te mrzi :lol:
Mislim da sreca ne zavisi uvek od nas samih - uopsteno u zivotu.

Moja filozofija je da ne ide to tako: nadjes osobu i ona prosto zraci od srece i u svemu ti donosi srecu i on srecan i ja srecna i svi srecni, hahaha
Verovatno je trebalo da znaci sam se potrudi da nadjes tu osobu sa kojom ces da uzivas. Ne volem kad te mrzi :lol:
Mislim da sreca ne zavisi uvek od nas samih.
ja se trudio i trudio i trudio i trudio...al ništa...znači nije sve ni do truda...
uostalom ti što se mnogo trude da nađu ono što oće, obično misim najčešće nikad i ne nađu...

pa ja cak i kad isplaniram nesto (ne vezano za ljs) ne ostvari mi se, pa mi je mantra postala furaj pa sta se desi usput bice

a sto se ljsa tice malo cak i glupo to trazi trazi trazi, malo prepotentno kad tako neko razmislja, tako da sam po tom pitanju oduvek bila kad naidje bice...

si imao ti ranije neki drugi nick :think:

Pljaki i ti si otvirio temu iz dosade, jel...?

Боже сачувај, мене занима шта ви мислите :lol:

pa ja cak i kad isplaniram nesto (ne vezano za ljs) ne ostvari mi se, pa mi je mantra postala furaj pa sta se desi usput bice

a sto se ljsa tice malo cak i glupo to trazi trazi trazi, malo prepotentno kad tako neko razmislja, tako da sam po tom pitanju oduvek bila kad naidje bice...

si imao ti ranije neki drugi nick :think:

Ја сам заправо Рокфелер, само ћути кријем се :lol:

Како нисам, надалеко познат..:whistling:

Боже сачувај, мене занима шта ви мислите :lol:

Ја сам заправо Рокфелер, само ћути кријем се :lol:

Како нисам, надалеко познат..:whistling:

nemoj da si sisa kazi :brus:

- - - - - - - - - -

:lol: ****** ****** ("Karaula")...
često se setim toga...verovao ili ne...

- - - - - - - - - -

na tvoje, da...