PASOSI : stari - novi

Jedno pitanjce: pasoš sam izvadila prošle godine a ove godine idem sa porodicom 25. avgusta u Grčku. Da li moram da vadim novi pasoš da bi mi dali vizu u Grčkoj ambasadi? Inače dete mi je upisano u moj pasoš a čula sam da po novom i bebe dobijaju svoj pasoš.

juce sam zvala ambasadu srbije u stokholmu...i rekli mi da jos uvek ne izdaju nove pasose...i da slobodno putujem za grcku avgusta jer pasosi milion posto vaze do kraja godine...
i rekao mi da je bolje da izvadim novi pasos kad budem bila u srbiji letos...koliko se sada ceka za pasos...posto ja ostajem samo 10 dana dole??

juce sam zvala ambasadu srbije u stokholmu...i rekli mi da jos uvek ne izdaju nove pasose...i da slobodno putujem za grcku avgusta jer pasosi milion posto vaze do kraja godine...
i rekao mi da je bolje da izvadim novi pasos kad budem bila u srbiji letos...koliko se sada ceka za pasos...posto ja ostajem samo 10 dana dole??

Zavisi u kom gradu vadis novi pasos.. mozes sa 10 dana da ga izvadis :-)

Danas sam isao da podignem pasose za mene i sina u SUP Novi Beograd.
Na parking kod opstine sam usao u 11:42, minut peske do SUP-a, cekao i preuzeo pasose, minut peske od SUP-a do kola i izasao sa parkinga u 16:11.
U prevodu cekao sam tacno 267 minuta ili 4 sata i 27 minuta.

SRAMOTA.

Za celu proceduru

18.03.2009.
2 sata 20 minuta (od 05:45 do 08.05) cekao za broj da bi predao dokumenta
1 sat i 20 minuta (od 17:00 do 18:20) cekanje za predaju dokumentacije
20 minuta (od 18:20 do 18:40) predaja dokumentacije slikanje i ostalo
23.04.2009.
4 sata i 30 minuta (11:40 do 16:10) podizanje pasosa

Ukupno 8 sati i 30 minuta plus tri dolaska i odlaska ukupno 1 sat i 30 minuta (po 15 minuta svaku put).

Znaci da bi izvadili pasos potrebno je 10 sati izgubljenog vremena ili vise od jednog radnog dana

Predali smo za nove pasose krajem aprila u MUP-u Novi Beograd,
da li neko zna kako da saznam da li su uradjeni?
Postoji li neki telefon ili tako nesto gde bi takva informacija mogla da se dobije?
Zna li neko nesto?!:roll:

Predali smo za nove pasose krajem aprila u MUP-u Novi Beograd,
da li neko zna kako da saznam da li su uradjeni?
Postoji li neki telefon ili tako nesto gde bi takva informacija mogla da se dobije?
Zna li neko nesto?!:roll:
Пасоши се по правилу чекају 3 недеље, а личне карте 2 недеље на подизање истих, тако су бар требали да вам кажу када сте предавали документацију за њих, без обзира који је МУП у питању. Ја сам рецимо, после 2 недеље подигао и једно и друго, што значи да су пасоши били готови и пре рока! :D

Пасоши се по правилу чекају 3 недеље, а личне карте 2 недеље на подизање истих, тако су бар требали да вам кажу када сте предавали документацију за њих, без обзира који је МУП у питању. Ја сам рецимо, после 2 недеље подигао и једно и друго, што значи да су пасоши били готови и пре рока! :D

isto. odes na salter i podignes pasose. u zemunu fakat nije bilo guzve ;)

Back