Cao Svima!!!!!!! Putujem iz Nemacke za Tursku 17.Jula.2009,sutra idem u Konzulat da dam Zahtev za Novi Pasos,jel Mogu ja sa starim pasosom da da putejm za Tursku,vize se kupuju u turskoj...Zahvaljam se za sve odgovore...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
juce sam zvala ambasadu srbije u stokholmu...i rekli mi da jos uvek ne izdaju nove pasose...i da slobodno putujem za grcku avgusta jer pasosi milion posto vaze do kraja godine...
i rekao mi da je bolje da izvadim novi pasos kad budem bila u srbiji letos...koliko se sada ceka za pasos...posto ja ostajem samo 10 dana dole??
Pa nisi valda cekao 46 dana da se naprave !!???
Uz svo mucenje !! Ne mogu da verujem ! UZAS !!
Ostajem na starom dokle god moze ....
Пасоши се по правилу чекају 3 недеље, а личне карте 2 недеље на подизање истих, тако су бар требали да вам кажу када сте предавали документацију за њих, без обзира који је МУП у питању. Ја сам рецимо, после 2 недеље подигао и једно и друго, што значи да су пасоши били готови и пре рока!Predali smo za nove pasose krajem aprila u MUP-u Novi Beograd,
da li neko zna kako da saznam da li su uradjeni?
Postoji li neki telefon ili tako nesto gde bi takva informacija mogla da se dobije?
Zna li neko nesto?!![]()
Predali smo za nove pasose krajem aprila u MUP-u Novi Beograd,
da li neko zna kako da saznam da li su uradjeni?
Postoji li neki telefon ili tako nesto gde bi takva informacija mogla da se dobije?
Zna li neko nesto?!![]()
Пасоши се по правилу чекају 3 недеље, а личне карте 2 недеље на подизање истих, тако су бар требали да вам кажу када сте предавали документацију за њих, без обзира који је МУП у питању. Ја сам рецимо, после 2 недеље подигао и једно и друго, што значи да су пасоши били готови и пре рока!![]()