Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.109
Kakvi su rezultati, je l iko ikad smuvao ikoga na pasivno seljački način? KO? oO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj primer.Kakvi su rezultati, je l iko ikad smuvao ikoga na pasivno seljački način? KO? oO
cudno.Pa nzm, kao stojiš u ćošku ( stalno mi to kao stajanje u ćošku u glavi kad pričam o pasivnom muvanju) i češkaš nabreklinu, pa ko shvati - shvati!
Ne budi tako pasivan pa jos i seljacki.Dobro...
jel se sisa računa u nabreklinu?Kad kažem nabreklinu, nisam mislio na trudnicu koja češka stomak, to jeste seljački i pasivno ali nije seksi.

Nzm, pitaj nekog mlađeg, ja se družim isključivo sa damama u menopauzi.jel se sisa računa u nabreklinu?
u toku pms-a može da nabrekne jako, pa čisto da znam da li to uzimamo u obzir
Kakav je to pasivno seljački način?Kakvi su rezultati, je l iko ikad smuvao ikoga na pasivno seljački način? KO? oO
Pa recimo češeš bulju u autobusu za Ritopek.Kakav je to pasivno seljački način?
nema mlađih na forumuNzm, pitaj nekog mlađeg, ja se družim isključivo sa damama u menopauzi.
Ima, nego sad je moderno da glumiš da si stariji.nema mlađih na forumu
eeej ladno nema mlađih
zato si ti rekao kako si mislio da sam starija, to je zapravo bio komplimentIma, nego sad je moderno da glumiš da si stariji.
Pa jestezato si ti rekao kako si mislio da sam starija, to je zapravo bio kompliment
a i pišeš tako zrelo. Osim toga lepa ti je i ta crvena košuljica.to kad se voziš busom od slavije do savskog trga a u busu se zabijaš u jadne gospodže kao da je vani okuka na okuci.Kakav je to pasivno seljački način?

ko bi reko da imam 25 godinaPa jestea i pišeš tako zrelo. Osim toga lepa ti je i ta crvena košuljica.
Naravno, na tinderu i tik-toku su da muvaju piletinu. Nece valjda da gube vreme na krstarici sa pregazenim Zoxom.nema mlađih na forumu
eeej ladno nema mlađih
Uh, izvini za ovo gore, ti si stvarno premlada za mene i premlada da bi ti se tako obraćao. Možeš ćerka da mi budeš po godinama.ko bi reko da imam 25 godina