Pasivni muskarci...

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Zene, koje muskarce nazivate pasivnim? Da li vam to smeta i koliko? Koje osobine im pripisujete i koliko ih vrednujete? Mislim i na vezu i na druzenje...
I primeri iz licnog zivota ili nekog koga poznajete ne bi bili na odmet.

Zanimljiva tema. Dok cekamo odgovore :)

alan.jpg

Iskrena da budem, ne mogu sebe da zamislim u vezi sa pasivnim muskarcem.
Imam previse volje za zivotom, putovanjima, prirodom, izlascima, svakakvim zabavnim aktivnostima, tako da mi je lencarenje uz tv i zivot kuca poso ravan smrti.
Ja i kad odredim sebi jedan vikend koji cu posvetiti sebi i lencarenju ispred tv-a,kompa... smorim se vec u subotu oko 12h i izletim napolje.
A nekoga da pokrecem stalno, davim da radi nesto sto ne zeli, ne pada mi na pamet. Onda mi i nije neko zadovoljstvo.

Poslednja izmena:
Imam previse volje za zivotom, putovanjima, prirodom, izlascima, svakakvim zabavnim aktivnostima, tako da mi je lencarenje uz tv i zivot kuca poso ravan smrti.
Ja i kad odredim sebi jedan vikend koji cu posvetiti sebi i lencarenju ispred tv-a,kompa... smorim se vec u subotu oko 12h i izletim napolje.
A nekoga da pokrecem stalno, davim da radi nesto sto ne zeli, ne pada mi na pamet. Onda mi i nije neko zadovoljstvo.

Vidis, kod mene je suprotno. Izleti i priroda mi cesto deluju kao gubljenje vremena, dok mi se sve svodi na to da citam sve i svasta najvise preko interneta.

I drugarice i devojke su mi prebacivale da sam pasivan, a ja se probudim u 5 ujutru i gomilu stvari uradim za 7-8 sati koje one ne urade ni za 10 dana.

Poslednja izmena:

Al' si skromnaaaa....

Zene, koje muskarce nazivate pasivnim? Da li vam to smeta i koliko? Koje osobine im pripisujete i koliko ih vrednujete? Mislim i na vezu i na druzenje...

Pasivnost je crta karaktera..... neko je jednostavno takav
Mislim da pasivci nisu na ceni bilo koji polda je u pitanju....

Ali to nista ne znaci za srecu - jer mozda bas oni nadju iskrenu ljubav ~~~~

Smatram da je moj tata pasivac... u smislu koji ja shvatam.

Nije nikad imao inicijativu da se upusti u neki rizicniji poslovni poduhvat....
Mama je uglavnom imala inicijativu, tj.bila mozak svake akcije itd.

Inace je drag, dobar prema nama,posvecen- kuva svaki dan, ide u nabavku, dovozi nas i odozi kad god treba....

Bavi se sportom svaki dan i umetnicka je dusa ~~~~~~

Jako retko lupi sakom o sto :lol:

Ponekad me nerviraju takvi muskarci... ali , kad malo bolje razmislim, volela bih da dobijem jednog takvog :konfete:

Poslednja izmena:
Šta je bre ovo?!? U Krstinom pravilniku stoji da je izričito zabranjeno otvaranje topica o drugim Forumašima! Pa šta ako Borčica, Debeljuca, Ludača, Koto, Vanda, Barbi, Arti, Nina, Modi, Linda, Šiki, Smoki, Dive, Šmiki, Rale, Marinac, Earr, Helena, Jana, Samanta, Majče, Bogi, Bajaga, Limun, Maha, Cvećka, Zloćka, ZveKi, Blamdama, misle o Kojatkinu da je, da je pasivan!!! Kladim se da na Krsti postoji makar jedna nežna ženska dušica čije će se tvrdokorno mišljenje ovih dana uhvatiti u koštac s njihovim!

Pasivnost je crta karaktera..... neko je jednostavno takav
Mislim da pasivci nisu na ceni bilo koji polda je u pitanju....

Ali to nista ne znaci za srecu - jer mozda bas oni nadju iskrenu ljubav ~~~~

Smatram da je moj tata pasivac... u smislu koji ja shvatam.

Nije nikad imao inicijativu da se upusti u neki rizicniji poslovni poduhvat....
Mama je uglavnom imala inicijativu, tj.bila mozak svake akcije itd.

Inace je drag, dobar prema nama,posvecen- kuva svaki dan, ide u nabavku, dovozi nas i odozi kad god treba....

Bavi se sportom svaki dan i umetnicka je dusa ~~~~~~

Jako retko lupi sakom o sto :lol:

Ponekad me nerviraju takvi muskarci... ali , kad malo bolje razmislim,ne volela bih da dobijemjednog takvog :konfete:
Kad ti neki od aktivnih zalijepi dva ~ tri samara mozda se i predomislis ?z:mrgreen:

Šta je bre ovo?!? U Krstinom pravilniku stoji da je izričito zabranjeno otvaranje topica o drugim Forumašima! Pa šta ako Borčica, Debeljuca, Ludača, Koto, Vanda, Barbi, Arti, Nina, Modi, Linda, Šiki, Smoki, Dive, Šmiki, Rale, Marinac, Earr, Helena, Jana, Samanta, Majče, Bogi, Bajaga, Limun, Maha, Cvećka, Zloćka, ZveKi, Blamdama, misle o Kojatkinu da je, da je pasivan!!! Kladim se da na Krsti postoji makar jedna nežna ženska dušica čije će se tvrdokorno mišljenje ovih dana uhvatiti u koštac s njihovim!

Bogami Kojote,s' obzirom na to da se za tvojih 10 godina forumasenja takva dusica nije pojavila...:)

Zavisi sta je za koga pasivno i u kojoj sferi...
Definitivno su mi najodbojniji tipovi koji pola dana provedu u krevetu a pola se povlace krmeljivi po kuci, ona slika kao iz americkih filmova, kada su im roletne vecito spustene, kutije dostavljene hrane i limenke razbacane po sobi, stalno isti program na tv-u jer je zaturio daljinski a mrzi ga da ustane, pa jos garderobu nosi kpod mame na pranje i peglanje,...:sad2:
Ne smeta mi neko ko je vise usmeren na jedno, pa zanemaruje neke druge aktivnosti. Ne smetaju mi muskarci koji nisu previse drustveni, koji imaju svoje odabrano drustvo i nemaju potrebu da ga sire.
Ali ipak, mislim da pravi muskarac treba da vodi.

Pasivna osoba ima karakternu sklonost ka pasivnom stilu zivljenja, gde pojedinac nije u stanju izraziti svoja osecanja, misli, potrebe, nema dovoljno (uopste) samopouzdanja, zivi u strahu, ima pesimistican pogled na svet i ljude oko sebe, izbegava suocavanje s problemima i njihovo resavanje i samim tim skida odgovornost sa sebe i prebacuje je na druge...
Zivot prolazi pored njega, nemi je posmatrac svog zivota..
Nisu mi prijatni za suzivot, ni za druzenje...zbog svoje karakterne dobrodusnosti (te glupe karakterne crte covecnosti) automatski bih zauzela poziciju psihoterapeuta, savetnika, motivatora, rascepala se na komade dok ne postignemo zajednicki zeljeni cilj i na taj nacin istrosila i ugrozila sebe...jer...kod pasivne osobe uvek sve ostaje na pustim zeljama.

Izbegavam ih.

Zavisi sta je za koga pasivno i u kojoj sferi...
Definitivno su mi najodbojniji tipovi koji pola dana provedu u krevetu a pola se povlace krmeljivi po kuci, ona slika kao iz americkih filmova, kada su im roletne vecito spustene, kutije dostavljene hrane i limenke razbacane po sobi, stalno isti program na tv-u jer je zaturio daljinski a mrzi ga da ustane, pa jos garderobu nosi kpod mame na pranje i peglanje,...:sad2:
Ne smeta mi neko ko je vise usmeren na jedno, pa zanemaruje neke druge aktivnosti. Ne smetaju mi muskarci koji nisu previse drustveni, koji imaju svoje odabrano drustvo i nemaju potrebu da ga sire.
Ali ipak, mislim da pravi muskarac treba da vodi.

Pa to je i glavna tema. Sta je pasivno za vas zene i da li su vam oni odbojni i koliko? A kako mislis da muskarac treba da vodi? Na kom planu? Na planu donosenja zivotnih odluka ili na planu zabave i slobodnog vremena?

Pa to je i glavna tema. Sta je pasivno za vas zene i da li su vam oni odbojni i koliko? A kako mislis da muskarac treba da vodi? Na kom planu? Na planu donosenja zivotnih odluka ili na planu zabave i slobodnog vremena?

Treba da vodi autoritetom. Ne sirovo nametnutim, nego zasluzenim. A za moj pojam to znaci da ima viziju i sposobnost da je ostvari, da mu se divim, da ga postujem i da mi uliva sigurnost. Nametnuto je kada udara sakom o sto, ponizava druge da bi sebe izdigao, vestacki te pravi slabom kako bi ti bio potreban,... to je za prezir.
Ali, nisam ni ja pasivac. Tako da ne bih mogla samo da ga uhvatim za ruku, zmurim i pratim njegovu navigaciju.

Back