Pasivizirana adresa

• Začetnik teme Začetnik teme Sne95
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sne95

Početnik
Poruka
1
Postovanje!Pasivizirana adresa mi je problem.Tek kad sam otisla da izvadim saobracajnu,saznala sam za to...
Policija je poslala proveru dva puta,i obe su negativne.Pitali su komsije rekli su da ne zivim tu..Zivim u Suterenu kao podsanar,cak sam stavila i moje ime na Interfonu..Neznam kako da resim problem...Odem u stanicu neznaju nista...
kome se zaliti?kome se obratiti?sta raditi?

Nemas ti jedan problem, nego tri komada.
Prvi je sto te neki sud juri za kaznu na koju se nisi odazvala. Drugi je prijava adrese, kao podstanar je trebalo da se prijavis na tu adresu, a nisi ili te je stanodavac odjavio kada si se odselila.
Tek treci problem je pasiviziranje adrese.
Dakle, na stalteru u MUPu sigurno ne znaju o cemu se radi, ali treba da ides kod policajca koji vodi tvoj predmet, neko je morao da trazi utvrdjivanje adrese. Znaci odes u MUP i trazis kancelariju za kontrolu adresa stanovanja.
Policajac ti kaze ko te nije nasao od drzavnih organa i posalje da se javis tom organu. (sudije vole da se igraju tim stiklicama koje su opccione.)
Pored toga moras da se prijavis na neku adresu, pa tek onda da registrujes auto, ako si prijavljena na toj adresi dokumenta moraju da budu na tu adresu, prebivalista, kada mozes da trazis ponovnu proveru.

Back