pasha

Dok jos neko dise na ovom forumu, ja cu i dalje da vas davim slikama...

O ne... Opet je uzela digitalac....Pa sad, sta je, tu je

Opet me zezaju sa igrackom...

Pa dosta vise, meni se spava...

Ova pudla je bas dosadna...

Al je dobra za razgibavanje!

Ajde jos jedno bombardovanje! :D :D :D
Sada imamo 6 meseci i 10 dana. Nezaobilazno, kada smo mi u pitenju, Visina 52, tezina 20kg.

Malo na izletu :D (ispraznila nam se baterija pa je ovo ujedno i jedina slika)

Ovde mi je najlepse

I jos malo

Kao neki stav(ne obracajte paznju na moju malenkost) :oops:

i meni licno najdraza :D

Evo malo i nas, opet

p1010287r.jpg
[/URL][/img]

p1010284os.jpg
[/URL][/img]

p1010285b.jpg
[/URL][/img]

p1010293f.jpg
[/URL][/img]

p1010282y.jpg
[/URL][/img]

p1010311j.jpg
[/URL][/img]

Prvi komsija. Laje nocu, pa su onda pocele price tipa: prepada me nocu, preskocice ogradu, ovde u komsiluku ima puno dece ( ne vodeci racuna da ja imam dvoje). Labradori su veliki psi, a on je i crn pa valjda deluje zastrasujuce ljudima.
On je meni najmilije i najsladje kuce na svetu i ne mogo da shvatim da neko moze da ima nesto protiv takvog stvorenja.
Mi zivimo u zbijenim kucama i kad neko povuce vodu 10 kuca od nas mi to cujemo, mozes onda zamisliti kako je kada on laje nocu.
Pustim ja njega unutra kada se uzludi, mazimo se i onda vise nema problema, i box smo mu napravili da ne bi bio nocu bas ispod prozora, medjutim njima je ograda labava i on moze da prodje ispod. Ogradili smo i to, ali vec par dana govori kako ce zvati inspekciju, mi smo na to odgovorili neka zove mi imamo prava da drzimo sta hocemo u nasem dvoristu, a oni neka se ograde kako treba. Onda su rekli da ce da ga otruju i tu je doslo do prekida filma.
Svekar je poceo da se buni, pa svekrva, i na kraju smo dosli do zakljucka da bi za njega bilo najbolje da bude sa nekim ko zaista ima uslove da ga usvoji,
Suze mi ne prestaju ceo dan. Ne mogu da se smirim koliko su ljudi bezobrazni i sebicni.
Izvini sto te udavi sa pricom, ali valjda mi je lakse kada sve izrucim iz sebe.
I ne mogu da shvatim da on treba da ispasta zbog necijeg idiotluka...

pa jel ne moze nocu da spava unutra ili nesto ? :(
mislim da ne bi lajao
a te drage komsije prijavite da prete da ce otrovati psa
to je sve kaznjivo
reci da imas decu koja su takodje u opasnosti ako bace otrov na TVOJ PRIVATNI POSED
sada je zakon na tvojoj strani
probaj da ga isfuras,jer ako svi tako cute i rade kako komsije idioti zele,zakon nece poceti da se sprovodi
mozda ipak na kraju neces ni morati da ga das
probaj....
bas mi je krivo

Rekli im da mogu da zovu isnpekciju koliko hoce, da nije nasa duznost da popravljamo njihovu ogradu, a imamo i par aduta i od ranije.
A zbog straha da ge ne otruju, malo smo se iskesirali i pravimo bedem u tom delu dvorista gde je on.:)
Mislim, koliko sam se bila uplasila posle toliko pretnji da nam je palo na pamet da ga dam, Boze dragi koja sam ja budala:(.
Malo vices, malo zapretis kamerama i svi su manji od makovog zrna:)

al znas,oni da su stvarno hteli da ga otruju,ne bi rekli nego bi cutali i otrovali ga
trovaci uvek u tisini rade zato sto znaju da je to kaznjivo
mada nikad se ne zna,opreza nikad dosta

Ma, ti ljudi stvarno nisu pri sebi, sa njima zaista ne bih da rizikujem. Zato smo u fazi zidanja bedema do njih.:per:
Stavljam baterije od digitalca na punjenje, pa nove slicice sutra:):):)
A evo vam malo iz arhive:
Snimak prvog kupanjca

Back