Prvi komsija. Laje nocu, pa su onda pocele price tipa: prepada me nocu, preskocice ogradu, ovde u komsiluku ima puno dece ( ne vodeci racuna da ja imam dvoje). Labradori su veliki psi, a on je i crn pa valjda deluje zastrasujuce ljudima.
On je meni najmilije i najsladje kuce na svetu i ne mogo da shvatim da neko moze da ima nesto protiv takvog stvorenja.
Mi zivimo u zbijenim kucama i kad neko povuce vodu 10 kuca od nas mi to cujemo, mozes onda zamisliti kako je kada on laje nocu.
Pustim ja njega unutra kada se uzludi, mazimo se i onda vise nema problema, i box smo mu napravili da ne bi bio nocu bas ispod prozora, medjutim njima je ograda labava i on moze da prodje ispod. Ogradili smo i to, ali vec par dana govori kako ce zvati inspekciju, mi smo na to odgovorili neka zove mi imamo prava da drzimo sta hocemo u nasem dvoristu, a oni neka se ograde kako treba. Onda su rekli da ce da ga otruju i tu je doslo do prekida filma.
Svekar je poceo da se buni, pa svekrva, i na kraju smo dosli do zakljucka da bi za njega bilo najbolje da bude sa nekim ko zaista ima uslove da ga usvoji,
Suze mi ne prestaju ceo dan. Ne mogu da se smirim koliko su ljudi bezobrazni i sebicni.
Izvini sto te udavi sa pricom, ali valjda mi je lakse kada sve izrucim iz sebe.
I ne mogu da shvatim da on treba da ispasta zbog necijeg idiotluka...