Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako ga nije neko vec udomio,jestePoz.Hranila sam nekog psa koji je inace bio na ulici.Medjutim,komsijama je smetao.Danas sam cula da su ga odvukli na kraj grada.Da li je moguce da taj pas opet nadje put prema ovoj ulici?Postoji li neka mogucnost?
Kazu pustili ga na cestu.Isplakala sam se.Pa ako ga nije neko vec udomio,jeste
Probaj da ga nadjes.Da li imas sliku psa?Kazu pustili ga na cestu.Isplakala sam se.
Na kraj grada odvezli.Bezosjecajni stvorovi.Probaj da ga nadjes.Da li imas sliku psa?
Ma na ulici.Ali hranila sam ga.Nebi ga zavezala nikad.Nek ima slobodu.Postoje sanse ali zavisi koliko je daleko, koliko je pas bio tu kod tebe itd
Smetlja.Smetao im.A nikad nije zalajao na nekog.Постоји могућност да се врати. Али не тако велика. Твој мирис зна, али ниси га ти одвела, него они.
Ја знам за примере људи који су такви нељуди да баце храну у којој ставили отров и пас поједе и угине. Жалосно.Smetlja.Smetao im.A nikad nije zalajao na nekog.
Uzas.Kazu smetalo im sto dolazi pred kucu.Mislila sam da ga auto nije udarilo.Vidim nema ga.Ја знам за примере људи који су такви нељуди да баце храну у којој ставили отров и пас поједе и угине. Жалосно.
To se dešava stalno. Idu to te mere da tu hranu ubace u dvorište i otruju vlasničkog psa bez ikakvog razloga. I ne samo otrov, stavljaju i eksere, staklo, sve što može da ih povredi da umiru u najgorim mukama. Pa to ni najgorem neprijatelju ne bih poželela.Ја знам за примере људи који су такви нељуди да баце храну у којој ставили отров и пас поједе и угине. Жалосно.
Тако је. На то сам и мислио али се нисам изразио на тај начин. То раде.To se dešava stalno. Idu to te mere da tu hranu ubace u dvorište i otruju vlasničkog psa bez ikakvog razloga. I ne samo otrov, stavljaju i eksere, staklo, sve što može da ih povredi da umiru u najgorim mukama. Pa to ni najgorem neprijatelju ne bih poželela.
To bi sutra covjeka ubiloТако је. На то сам и мислио али се нисам изразио на тај начин. То раде.
Tako su i nama uradili sa Vučkom (ko zna čiji napuśteni vučjak)Poz.Hranila sam nekog psa koji je inace bio na ulici.Medjutim,komsijama je smetao.Danas sam cula da su ga odvukli na kraj grada.Da li je moguce da taj pas opet nadje put prema ovoj ulici?Postoji li neka mogucnost?
Jao,nasao put do kuce?Ma izivljavaju se psihopate.Tako su i nama uradili sa Vučkom (ko zna čiji napuśteni vučjak)
Nema ko ga nije hranio a ako je sa druge strane ulice nekim svojim poslom a vidi te da ideš u zgradu laje da te pozdravi.
Zimi ga naravno puštali u ulaz imao svoju ponjavu i tako...
Odjednom misterija u komšiluku - svako svakog pita gde je zajednički pas?
Svi idemo na posao, kad god bi neko imao slobodnog vremena cunjao bi po kraju i malo dalje ali ništa.
Posle tri nedelje - vratio se Vučko, maše nam repom (ne mogu zaboravim tu scenu) ali primetno mršav.
Jedan komšija doktor odmah ga odveo kolima do veterinara...
Kaže neko ga bacio u rupu jer su mu nokti poprilično pohabani...
Kakvih ludaka ima...
Jao,nasao put do kuce?Ma izivljavaju se psihopate.
Па ако кажу, онда знаш и ко је то урадио и зашто је то урадио. Мораш да се договриш са комшијама и ако им не смета онда можете да направите кућицу. Видео сам у једном кварту, близу мог краја, да су тако удомили једног пса.Kazu pustili ga na cestu.Isplakala sam se.
Jeste,ali ovom jednom komsiji je smetao.Па ако кажу, онда знаш и ко је то урадио и зашто је то урадио. Мораш да се договриш са комшијама и ако им не смета онда можете да направите кућицу. Видео сам у једном кварту, близу мог краја, да су тако удомили једног пса.
Ако им смета, удоми га ти и решен проблем.
Знам за пар случајева где су власници изгустирали пса, досадио им када је порастао, па су га оставили 6-7 километара даље од куће и ти пси су се вратили. Међутим ти пси су неко дужи временски период ту провели, а овај твој пас можда није стекао ту приврженост.
Pitaj komsiju da prizna sta je uradio sa psom i gde ga je ostavio.Potrazi ga tamo ako mu nije naudio ili odveo kod sintere...Kadga nadjes odvedi ga kuci jer ce opet da ga odvedu....Jeste,ali ovom jednom komsiji je smetao.
Ko zna dokle je stigao.Plakala sam vise nego za ocem mrtvim.Pitaj komsiju da prizna sta je uradio sa psom i gde ga je ostavio.Potrazi ga tamo ako mu nije naudio ili odveo kod sintere...Kadga nadjes odvedi ga kuci jer ce opet da ga odvedu....
Opet ce ga ljudi odvuci.Smiruje me sto je slobodan. Samo me bilo strah da nije u azilu.Oni kavezi.Постоји Емина могућност да се врати, али не велика и смањује се са временом које пролази. Ако имаш слику предлажем ти да објавиш да ти је пас нестао у неком часопису за псе и у локалним новинама са подробнијим описом. Наравно иди и тражи га ако успеш да сазнаш куда га је одвео.и распитуј се код људи из тог краја.