Pas ujeo voditeljicu NBC-a za lice tokom emisije

Qurajber

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.257
Priča koja je trebala imati sretan kraj nakon što je vatrogasac spasio psa iz leda i vrato ga njegovom vlasniku pretvorila se u horor. Pas je za lice ujeo voditeljicu programa u kojem je gostovao sa svojim vlasnikom i vatrogascem koji ga je spasio.

120210010.jpg

Argentinski mastif Gladiator Maximus je napao NBC-evu voditeljicu Kyle Dyer i ujeo je za lice. Dyerova je potom hitno prebačena u bolnicu gdje je operisana, a trogodišnji pas je smješten u sklonište u karantin. Snimak ovog incidenta je objavljen na videoservisu YouTube.

Operacija Dyerove je bila uspješna, a na posao će se vratiti za nekoliko sedmica. Agencija za kontrolu životinja je optužila vlasnika psa jer nije imao povodac i njegov ljubimac nije propisno vakcinisan, a eksperti za životinje tvrde da je Dyerova uradila sve pogrešno i da se nije smjela približavati psu kojeg ne poznaje. Oni smatraju da se pas osjetio ugroženim te da ju je zbog toga ujeo.

Pas će vlasniku biti vraćen za desetak dana, a Robinson će se na sudu pojaviti 4. aprila.

"Ne brinite gospodjo,moj pas je dresiran!"
to je scena kojoj sam prisustvovao usred bela dana ispred zgrade,kada je chovek sa vuchjakom,kapitalcem,prishao zheni koja je shetala labradora...
na pitanje,da li je njegov pas agresivan,chovekl je odgovorio gorepomenutu rechenicu...
nekoliko sekundi kasnije,labrador se trzao,ispushtajuci dushu,jer ga je vuchjak zadavio,naochigled vlasnice koja je vrishtala,i vlasnika koji ga je shutirao...
dzaba ga je shutirao...

• Podržavam
Reactions: 27E
"Ne brinite gospodjo,moj pas je dresiran!"
to je scena kojoj sam prisustvovao usred bela dana ispred zgrade,kada je chovek sa vuchjakom,kapitalcem,prishao zheni koja je shetala labradora...
na pitanje,da li je njegov pas agresivan,chovekl je odgovorio gorepomenutu rechenicu...
nekoliko sekundi kasnije,labrador se trzao,ispushtajuci dushu,jer ga je vuchjak zadavio,naochigled vlasnice koja je vrishtala,i vlasnika koji ga je shutirao...
dzaba ga je shutirao...

:D:D:D:D:D:D:D:D Sjajna prica..Ovo me podseca kad se neki pas zaleti na nekoga,a njegova gazda kaze:''Nece on",a onaj jadnik ns koga je pas krenuo ostane sav izujedan.

:D:D:D:D:D:D:D:D Sjajna prica..Ovo me podseca kad se neki pas zaleti na nekoga,a njegova gazda kaze:''Nece on",a onaj jadnik ns koga je pas krenuo ostane sav izujedan.

brate,da si video to shto sam ja video,ne mislim da bi bila sjajna pricha...
bukvalno ga je u sekundi zgrabio za vrat,isprevrtao levo desno 5-6 puta za 2 sekunde,znachi neverovatno,i pas ostade da krklja...
taj vuchjak je bio natprosechno velik...kapitalac...i dresiran!!!

Back