Pas se na motoru kamiona vozio gotovo 180 kilometara

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
SAN KLAMENTE, SAD, 3. oktobra 2012. (Beta-AP) - Pas Čevi preživeo je 177 kilometara dugu vožnju na vrelom motoru kamiona kalifornijskim putevima, dok je temperatura napolju dostizala 38 stepeni.

Prema pisanju lokalnog lista Orandž Kaunti Redžister, 52-godišnji vozač kamiona Džejmi Magana primetio je krzno iznad prednje leve gume kada se zaustavio u San Klementeu.

Kada je otvorio haubu na motoru je našao psa od 11 kilograma.

Vozač je pozvao pomoć i radnica iz službe za životinje je psa koga su nazvali Čevi odmah stavila u svoje vozilo s klimom.

Pas se brzo oporavio, a nadležni će pokušati da nadju njegovog vlasnika.

Ja sam vozio malo mace u motoru auta od Batajnice do aerodroma , Neko ga je izbacio pred kucu , a ono se smjestilo ispod auta .
Kad sam dosao do kola ono se iz straha uvuklo u masinu .Nisam ga mogao ni vidjeti , samo sam cuo mijaukanje . Morao sam upaliti
kola , jer sam trebao voziti rodbinu na Surcinski aerodrom . Putem sam se plasio da se ne upetlja u neki remen i da ga ne pokida .
Kad sam dosao do aerodroma , mace je i dalje mijaukalo . Kad sam otpratio rodbini dosao sam do kola i vidio da neka djevojka cuci
nekih pedesetak metara dalje i poziva ono mace .Bilo je isprepadano i nije bilo sanse da mu pridje blizu , ali je bilo citavo .

Back