LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.716
Šta su uradili iz policije kad si prijavio te neodgovorne vlasnike?
Ne prijavljujem ljude, ali i da sam hteo ne bi mogao jer ne znam ko su, jedino da pridjem i da legitimisem babe po parku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta su uradili iz policije kad si prijavio te neodgovorne vlasnike?
Ne prijavljujem ljude, ali i da sam hteo ne bi mogao jer ne znam ko su, jedino da pridjem i da legitimisem babe po parku.
Е мој пријатељу, а замисли бедака да треба са малом децом да пролазиш или да се опустиш у парку.
Zamisli da treba sa malom decom a se opustiš u parku, a neki poremećeni terorista sipao otrov po celom parku?
Ne prijavljuješ ljude? Čekaj, kako misliš da se bilo šta promeni i desi, ako ti ne reaguješ? Zašto se buniš na forumu, ako u realnom životu ne preduzimaš bilo šta?
Ne znaš ko su, a već te je babin pas napadao? Ovde nešto škripi.
Па то је супер, значи гамад елиминисана, само кажеш деци да не дирају ништа са земље, као што свакако не би требало да дирају.
I jesi li zamislio kako si opušten dok ti se deca igraju u parku punom otrova? Onako, kuvaju ručak, ponela dečica plastične šerpice i lončiće.
Gde sam napisao da ocekujem da ce bilo sta da se promeni ? Skripi ti sto ne znam licne podatke svake osobe ciji je ker lajao na mene ?
Опет имаш привиђења??
Škrii to što je ovo veće ko zna koja tema o psima, gde se javljaju ljudi koji ne vole, ili se plaše pasa i svaki put ispadne da nisu želeli da prijave policiji nesavesne vlasnike. Zaključak je da im to ne smeta, ali vole da budu heroji na internetu. Lepo im u virtuelnom životu.
- - - - - - - - - -
Jesi li zamislio, onako kako si ti napisao? Ili i dalje pokušavaš da juriš na vetrenjače?
U Frankfurtu ce se sada to resavati tako sto svaki pas na vratu mora da ima adresu ( vidljivu)Gde sam napisao da ocekujem da ce bilo sta da se promeni ? Skripi ti sto ne znam licne podatke svake osobe ciji je ker lajao na mene ?
U Frankfurtu ce se sada to resavati tako sto svaki pas na vratu mora da ima adresu ( vidljivu)
a ako je nema onda uzmes uzorak izmeta ( DNA kartoteka savrseno radi) i po DNA psa pronadju vlasnika,
ali onda ti moras da ga tuzis i da placas advokata, ako ti se posroo na noge
E sad, problem je da za golubove to ne vazi, a oni mnogo kenjaju.
Škrii to što je ovo veće ko zna koja tema o psima, gde se javljaju ljudi koji ne vole, ili se plaše pasa i svaki put ispadne da nisu želeli da prijave policiji nesavesne vlasnike. Zaključak je da im to ne smeta, ali vole da budu heroji na internetu. Lepo im u virtuelnom životu.
U Frankfurtu ce se sada to resavati tako sto svaki pas na vratu mora da ima adresu ( vidljivu)
a ako je nema onda uzmes uzorak izmeta ( DNA kartoteka savrseno radi) i po DNA psa pronadju vlasnika,
ali onda ti moras da ga tuzis i da placas advokata, ako ti se posroo na noge
E sad, problem je da za golubove to ne vazi, a oni mnogo kenjaju.