Pas rastrgao gazdaricu

Ne prijavljujem ljude, ali i da sam hteo ne bi mogao jer ne znam ko su, jedino da pridjem i da legitimisem babe po parku.

Ne prijavljuješ ljude? Čekaj, kako misliš da se bilo šta promeni i desi, ako ti ne reaguješ? Zašto se buniš na forumu, ako u realnom životu ne preduzimaš bilo šta?
Ne znaš ko su, a već te je babin pas napadao? Ovde nešto škripi.

- - - - - - - - - -

Е мој пријатељу, а замисли бедака да треба са малом децом да пролазиш или да се опустиш у парку.

Zamisli da treba sa malom decom a se opustiš u parku, a neki poremećeni terorista sipao otrov po celom parku?

Ne prijavljuješ ljude? Čekaj, kako misliš da se bilo šta promeni i desi, ako ti ne reaguješ? Zašto se buniš na forumu, ako u realnom životu ne preduzimaš bilo šta?
Ne znaš ko su, a već te je babin pas napadao? Ovde nešto škripi.

Gde sam napisao da ocekujem da ce bilo sta da se promeni ? Skripi ti sto ne znam licne podatke svake osobe ciji je ker lajao na mene ?

Па то је супер, значи гамад елиминисана, само кажеш деци да не дирају ништа са земље, као што свакако не би требало да дирају.

I jesi li zamislio kako si opušten dok ti se deca igraju u parku punom otrova? Onako, kuvaju ručak, ponela dečica plastične šerpice i lončiće.

Gde sam napisao da ocekujem da ce bilo sta da se promeni ? Skripi ti sto ne znam licne podatke svake osobe ciji je ker lajao na mene ?

Škrii to što je ovo veće ko zna koja tema o psima, gde se javljaju ljudi koji ne vole, ili se plaše pasa i svaki put ispadne da nisu želeli da prijave policiji nesavesne vlasnike. Zaključak je da im to ne smeta, ali vole da budu heroji na internetu. Lepo im u virtuelnom životu.

- - - - - - - - - -

Опет имаш привиђења??

Jesi li zamislio, onako kako si ti napisao? Ili i dalje pokušavaš da juriš na vetrenjače?

Škrii to što je ovo veće ko zna koja tema o psima, gde se javljaju ljudi koji ne vole, ili se plaše pasa i svaki put ispadne da nisu želeli da prijave policiji nesavesne vlasnike. Zaključak je da im to ne smeta, ali vole da budu heroji na internetu. Lepo im u virtuelnom životu.

- - - - - - - - - -

Jesi li zamislio, onako kako si ti napisao? Ili i dalje pokušavaš da juriš na vetrenjače?

Јок, кувам ручак у парку са све пластичним шерпама...

U Frankfurtu ce se sada to resavati tako sto svaki pas na vratu mora da ima adresu ( vidljivu)
a ako je nema onda uzmes uzorak izmeta ( DNA kartoteka savrseno radi) i po DNA psa pronadju vlasnika,
ali onda ti moras da ga tuzis i da placas advokata, ako ti se posroo na noge:rotf:
E sad, problem je da za golubove to ne vazi, a oni mnogo kenjaju.

U Frankfurtu ce se sada to resavati tako sto svaki pas na vratu mora da ima adresu ( vidljivu)
a ako je nema onda uzmes uzorak izmeta ( DNA kartoteka savrseno radi) i po DNA psa pronadju vlasnika,
ali onda ti moras da ga tuzis i da placas advokata, ako ti se posroo na noge:rotf:

Njemačka medecina je najbolja.

ako si srecan svojim glupim zakljuckom onda ga zadrzi, ali ja volim pse, cak i razmisljam da u skorije vreme uzmem jednog.

- - - - - - - - - -

ne spominji mi golubove, svaki stepenik mi oblepljen njihovim govnima ispred zgrade, svaki put kada izlazim ili ulazim rizikujem :D

Back