Pas rastrgao gazdaricu

Није пас крив, жена га дресирала тако, ово је више самоубиство, пас је онакав каквим га власник направи и бла бла...

Naravno da je tako, inače tekst je nepismen i nejasan. Da li je pas njen ili ga je uzela od sina. Iz ova tri reda nepismenosti po svoj prilici je dobila odraslog psa koji je obučavan za ko zna šta i uzet ko zna odakle.
Uzela baba rota, dobro nije dobermana ili putbula.

- - - - - - - - - -

Naravno, uvek je čovek kriv. Pas je životinja, vode ga instinkti, a čovek bi trebao da je misaono biće... valjda? Psa ubiti, gazdu tući usranom motkom zbog smrti žene i psa.

Vlasnik je valjda ta žena, ili njen sin. Kad se kuriri opismeni saznaćemo...

Naravno da je tako, inače tekst je nepismen i nejasan. Da li je pas njen ili ga je uzela od sina. Iz ova tri reda nepismenosti po svoj prilici je dobila odraslog psa koji je obučavan za ko zna šta i uzet ko zna odakle.
Uzela baba rota, dobro nije dobermana ili putbula.

Еј, убио је...

- - - - - - - - - -

kolega sataraš ima rota + prilično je malen rastom. da ne osvane i on nesrećnik u novinama :sad2:

Ти мали ситни искомплексирани и воле такве псе, лече своје комплексе тако...

ja bih njenog sina sada na dozivotnu robiju, mada mu vece od ove koju ima kad zna da ce ostatak zivota da provede sa savescu da je direktno kriv za smrt rodjene majke
pas nije igracka
svaka rasa ima svoje karakteristike i ne moze svako da ima bilo kog psa
tom psu, da bi bio normalan je potrebno svakodnevno istrcavanje, sto sumnjam da je imao kod nesrecne bake

Sta ti nije jasno, Pa lepo pise da je psa dobila od sina da ih pazi...

Piše da je psa dobila od sina a sin je najvjerovatnije debil .
Imam psa rotvajlera u dvorištu i mirno spavam jer sam ga ja odgajao .
Nije problem u rasi pasa nego u gazdama .
Vidjam po ulicama gomilu debila koji šetaju rotvajlere , stanforde ili pit bulove
a iz aviona se vidi da takvima ne bi trebalo dozvoliti da šetaju ni kokoške .

Piše da je psa dobila od sina a sin je najvjerovatnije debil .
Imam psa rotvajlera u dvorištu i mirno spavam jer sam ga ja odgajao .
Nije problem u rasi pasa nego u gazdama .
Vidjam po ulicama gomilu debila koji šetaju rotvajlere , stanforde ili pit bulove
a iz aviona se vidi da takvima ne bi trebalo dozvoliti da šetaju ni kokoške .

А овај син га је сигурно одгајао као убицу, па га дао мајци да му га причува.

Velika nesreća na kojoj ne bi trebalo graditi kojekakve glupave osude.

Koliko li je roditelja koji proklinju dan kad su kupili automobil ili motor svojoj deci postradaloj u saobraćajkama.

Rotvajler jeste pas koji traži redovan kontakt i jakog gospodara i nimalo nije bezazleno poslati ga u selo kod bake da joj čuva dvorište.

Nažalost, najstrašnije je kad se greška plaća ljudskim životima

Velika nesreća na kojoj ne bi trebalo graditi kojekakve glupave osude.

Koliko li je roditelja koji proklinju dan kad su kupili automobil ili motor svojoj deci postradaloj u saobraćajkama.

Rotvajler jeste pas koji traži redovan kontakt i jakog gospodara i nimalo nije bezazleno poslati ga u selo kod bake da joj čuva dvorište.

Nažalost, najstrašnije je kad se greška plaća ljudskim životima

Не знам откуд ти идеја да се пас може поредити са аутомобилом или мотоциклом?

А овај син га је сигурно одгајао као убицу, па га дао мајци да му га причува.
Pitanje je da li ga je i njen sin odgajao . Možda ga je dobio od nekoga a onda proslijedio majci .
Naravno da nije htio napraviti zlo svojoj majci ali rezultat govori da nije razmišljao svojom glavom .
Dobro poznajem rotvajlere a znam i dosta vlasnika koji imaju tu ili sličnu rasu .
Polovini od njih bi zabranio da drže pse jer su nekompetentni . Veliki pas ( bez obzira na rasu )
može napraviti veliku štetu i ne treba dozvoliti svakome da ga drži .

Pitanje je da li ga je i njen sin odgajao . Možda ga je dobio od nekoga a onda proslijedio majci .
Naravno da nije htio napraviti zlo svojoj majci ali rezultat govori da nije razmišljao svojom glavom .
Dobro poznajem rotvajlere a znam i dosta vlasnika koji imaju tu ili sličnu rasu .
Polovini od njih bi zabranio da drže pse jer su nekompetentni . Veliki pas ( bez obzira na rasu )
može napraviti veliku štetu i ne treba dozvoliti svakome da ga drži .

Upravo tako.
Opasan pas zahteva odgovornog gazdu .

Od vukova i od lopova.
Po severu lutaju bande lopova ko u vremena Čaruge Jove

Јаки лопови ако може да им доака обичан пас. Ја кад бих имао кућу и имање заштитио бих то алармима, имаш јефтине а поуздане системе данас, какав пас какви бакрачи...
Пас је добар само ако може да чува овце, или га држиш ако волиш то.

Да пси могу да нападну пролазника без провокације, то верујем.
Али да нападну газду или газдарицу, а да пре тога они нешто нису засрали, мало теже.

Upravo je gazda nešto "zasrao" i napravio agresivnog psa, mada je u pitanju rasa čija je odlika agresivnost, pa i nije bilo teško.

Back