Pas pobedio u "Amerika ima talenat"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.650
Adrijan Stoica i njegov ljupki pas, po imenu Hjurikejn, osvojili su 18. po redu "Supertalenat" u SAD i osvojili nagradu od milion dolara.
Naime, pas Hjurikejn ispisao je istoriju i postao prvi pas koji je pobedio na "Supertalentu" od 2012. godine.
Pas i njegov vlasnik šaljivom tačkom ukrali su srca miliona gledalaca, koji su ih zauzvrat nagradili prvim mestom.

Pobednicki nastup
link

Adrijan Stoica i njegov ljupki pas, po imenu Hjurikejn, osvojili su 18. po redu "Supertalenat" u SAD i osvojili nagradu od milion dolara.
Naime, pas Hjurikejn ispisao je istoriju i postao prvi pas koji je pobedio na "Supertalentu" od 2012. godine.
Pas i njegov vlasnik šaljivom tačkom ukrali su srca miliona gledalaca, koji su ih zauzvrat nagradili prvim mestom.

Pobednicki nastup
link
Nema sta. Kucov je cudo.

temu sam otvorila na Svetu zivotinja jer je u pitanju PAS - zivotinja ..dresiran pas u performansu
koji je sladak i pametan i lepo dresiran da prati i izvrsava ono sto gazda od njega trazi i sto je naucio
i sada stvarno ne znam sta hoces ..da omalovazis udeo zivotinje,..da objasnis da je to dresura, a znamo to

Poslednja izmena:
Pa nije dobio pas nagradu neko dreser.
Zasto pas nije sam izasao na binu i obavio performans?
Onda bi dobio pas.
Ovako je dobio dreser.

I pas nije prepametan nego naucen.
Meni je psa zao. Ko zna koliko ga je ovaj maltretirao. To nije normalno ponasanje zivotinja.

Pa nije dobio pas nagradu neko dreser.
Zasto pas nije sam izasao na binu i obavio performans?
Onda bi dobio pas.
Ovako je dobio dreser.

I pas nije prepametan nego naucen.
Meni je psa zao. Ko zna koliko ga je ovaj maltretirao. To nije normalno ponasanje zivotinja.

Koliji vole da rade razne stvari, i brzo kapiraju. Nije slucajno bas taj pas. Cest i u filmovima.

Back