Muž i žena sa malim detetom (moji susedi) drže psa u stanu. I ujutro odu na posao, dete odvedu u vrtić, a psa ostave samog. I on laje celo prepodne i nervira sve stanare. I trpelo se, trpelo, sve dok jednom živčanom susedu nije pukao film, te im je pozvonio na vrata, požalio se na psa i rekao: “Ja sam kupio stan u ovoj zgradi da bih živeo u zgradi a ne u štali.” A na to mu vlasnik psa odgovori: “Popišam ti se u štalu!”
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!
P.S. Šta si stavio ovolike uzvičnike?! Na koga se dereš? I na koga ličiš u ovoj pričici?
Štaš. Malo monologa nije na odmet. A kad neko na forumu misli da je “osvojio svet” ne mogu a dam u ne kažem: “Čekaj malo, čoveče, šta si se zaleteo, nemoj da ti dovedem jednu devojčicu sa kerićem, mislim da je marke čiuauauauauauauauauauauauaua, d ate zapiša a da ni ne digne nogicu.” Vrh...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!
P.S. Šta si stavio ovolike uzvičnike?! Na koga se dereš? I na koga ličiš u ovoj pričici?
Štaš. Malo monologa nije na odmet. A kad neko na forumu misli da je “osvojio svet” ne mogu a dam u ne kažem: “Čekaj malo, čoveče, šta si se zaleteo, nemoj da ti dovedem jednu devojčicu sa kerićem, mislim da je marke čiuauauauauauauauauauauauaua, d ate zapiša a da ni ne digne nogicu.” Vrh...