aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mi pijemo sveps i ne volimo to sto ti volisjel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?
koliko finih treba za razmijeniti pljuvacku sa njimaah te plavokose gore na vr' evrope vesele, glupe...
Napustam zamisli o selu, ipak...![]()
mi volimo prirodu poljupce na suncu pored potoka mora jezera rekene mi pijemo sveps i ne volimo to sto ti volis
mi volimo pusenje pored jezera mazenjene mi pijemo sveps i ne volimo to sto ti volis
ne volim nikakve partije kad sam zaljubljena
jel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?
koliko finih treba za razmijeniti pljuvacku sa njimaah te plavokose gore na vr' evrope vesele, glupe...
mi volimo sexne mi pijemo sveps i ne volimo to sto ti volis
izlazimo povremeno ali ne na partije nego sednemo sa prijateljima u kafic....
nema šanse ti nju da nateraš da ode na rejv parti, il na neki drugi parti...možda neka svadba, al i to jedva...jel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?
tezak je zivot renomiranog DJato mi brzo dosadilo zbog sto sam bio s druge strane ne u rulji