party

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
jel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?

koliko finih treba za razmijeniti pljuvacku sa njima :zaljubljena: ah te plavokose gore na vr' evrope vesele, glupe...:zaljubljena:
Napustam zamisli o selu, ipak...:hahaha:

Ja volim kafanu i ne znam šta ti je to parti...izlazim i sa ženom, ali se najčešće nekako smorim, mislim glupo je biti u gradu, a ne upoznati kak'u ribu... :)

jel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?

koliko finih treba za razmijeniti pljuvacku sa njima :zaljubljena: ah te plavokose gore na vr' evrope vesele, glupe...:zaljubljena:

mi volimo przeni krompir meso pored jezera taj neodoljivi miris i ukus

Ја волим у вези проводити вријеме у причу са мојом љубљеном, не волим скакати с њом по клубовима и партијима.

Мени дјевојке смирују природу, не желим да је додатно побуђујем.

nema šanse ti nju da nateraš da ode na rejv parti, il na neki drugi parti...možda neka svadba, al i to jedva...

Back