- Poruka
- 3.912
Uostalom i Nemacka i Rusija su tradicionalno bile kontinentalno orijentisane i ne vuku za sobom rep naroda - kolonizatora, stoga nemogucnost saveza dvaju najslavnijih evroazijskih naroda treba samo zaliti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK! Još uvek sam laik kada se priča o politici, ali ipak su mi jasne neke stvari. Pogotovu ekonomski aspekat svega toga. Ajde ti meni objasni kako to da evropskim preduzećima koji su na američkom tržištu odgovara slab dolar? Pa to im je najgora noćna mora...
Uostalom i Nemacka i Rusija su tradicionalno bile kontinentalno orijentisane i ne vuku za sobom rep naroda - kolonizatora, stoga nemogucnost saveza dvaju najslavnijih evroazijskih naroda treba samo zaliti.[/QUOTE ma oni su divni,slatki de oni da budu kolonizatori..odakle ti to,bre..![]()
Uostalom i Nemacka i Rusija su tradicionalno bile kontinentalno orijentisane i ne vuku za sobom rep naroda - kolonizatora, stoga nemogucnost saveza dvaju najslavnijih evroazijskih naroda treba samo zaliti.
Nema od toga nishta.Zavrshice se ko i onaj gore primer koji sam naveo.Evropa je izabrala da bude americhki satelit i.I kada NATO zatvori krug i izbije na ruske granice krece novi "Drang nach osten ",nova 1812./1941.Oko toga je sva ova EU-europske integracije-bla bla nazovi demokratija prichica-NATO sabirni centar.Toliko puta vec vidjena pricha..
Inace, sve se cesce moze cuti evro-azija kao neki saveznicki blok. Orvel u svom delu 1984. spominje evro-aziju koja se bori protiv ... zaboravio sam kojeg saveza.
Иако ће већина људи рећи на први поглед да је ово безвезно и нереално очекивати пошто су две земље често било супротстављене као и то да Немачка данас представља једног од кључних партнера САД на европском тлу (пр. Маршалов план протеклих 50 година до 90-те), али зар данас геополитички не би било најлогичније да две земље буду главни стратешки партнери и стуб Европе или кичма ако бисмо тако могли рећи. То би допринело и освежавању и препороду европске културе као и отклону од даљњег унижавања и американизације Европе.
Русија би могла од Немачке добити огромног економског савезника и велику помоћ у технолошком смислу док би Немачка могла добити огроман приступ ресурсима евроазијског континента, а уз то и геостратешку заштиту, рецимо нуклеарним бојевим главама међуконтиненталног домета.
Зар осовина Москва-Берлин самим тим не би била врло природна ?
Novi prozapadni i liberalni ruski predsednik Medvedjev,
ce je uvesti u evroatlantske integracije.![]()
![]()
...posto rusija ocigledno ne moze nista da ucini po pitanju sirenja Nato-a,
do i oko njenih granica, i da ce i dalje nastaviti da gundja i ostro protestvuje;
mislim da ce na sledecem samitu sama traziti da i ona postane punopravna clanica NATO-a.
Novi prozapadni i liberalni ruski predsednik Medvedjev,
ce je uvesti u evroatlantske integracije.![]()
![]()