Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.017
Iskreno mogu samo da zahvalim šta postoje ljudi poput vas i šta sam došla na ovaj forum. Živeli!
Hvala tebi sto si odabrala da se druzis s,nama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno mogu samo da zahvalim šta postoje ljudi poput vas i šta sam došla na ovaj forum. Živeli!
Iskreno, bilo me strah da započnem temu, očekivala sam osudu, ali vidim da su na ovom forumu fenomenalni ljudi. Hvala od srca!
Da, bojim se da je čisto moja nesigurnost u pitanju, makar me on uverava da sam mu sto puta bolja od nje, kopkalo me da nije ona ipak bila ta koja mu je pružila bajku (ponos pred drugovima, ludi seks, neobično iskustvo...), a ja ću samo da budem "obična žena". Rekao je da ako hoću da će da mi ispriča detalje, da si ne stvaram neke slike u glavi koje ne postoje i da prestanem da mistifikujem to, jer da ne bi bio samnom da nemam sve šta je njemu potrebno.
...јел ти мислиш да на крстарици постоје видовњаци?...Kad smo počeli da se muvamo on je hteo da pričamo o bivšim vezama, a ja to nisam želela i nisam mu davala puno informacija (nisam želela ni da on meni priča). Koliko sam shvatila, pre mene nije bio baš iskusan i imao je samo dve duže veze. Pre nego šta je mene upoznao zabavljao se s nekom devojkom (bili su kombinacija) i to je trajalo nekih godinu i pol. Kad smo mi ušli u vezu, prestao je da se zabavlja s njom, počeli smo da živimo zajedno i sve je bilo u redu dok pre par dana nisam saznala da je ta devojka bila prostitutka?! Navodno je nije plaćao, nego se ona zaljubila u njega, a njemu je to bio samo seks.
On se kune da je spominje zato šta je mislio da sad napokon možemo da pričamo otvoreno o nekim stvarima iz prošlosti, ali meni nije jasno je li njega uhvatila nostalgija za njom ili se samo pravi važan. Kaže da mu je imponovalo šta je iskusna žena htela da bude s njim, ali da se srami toga i da mi zato to nikada nije ispričao.
Da li bi mu vi verovali?
pozz,da li je ok da se devojka koja je u vezi cuje sa bivsim deckom pri tom je godinmu dana u vezi cak se I povremeo vidja I kaze da ne oseca nista prema njemu??meni to nije normalno
pozz,da li je ok da se devojka koja je u vezi cuje sa bivsim deckom pri tom je godinmu dana u vezi cak se I povremeo vidja I kaze da ne oseca nista prema njemu??meni to nije normalno
Kad smo počeli da se muvamo on je hteo da pričamo o bivšim vezama, a ja to nisam želela i nisam mu davala puno informacija (nisam želela ni da on meni priča). Koliko sam shvatila, pre mene nije bio baš iskusan i imao je samo dve duže veze. Pre nego šta je mene upoznao zabavljao se s nekom devojkom (bili su kombinacija) i to je trajalo nekih godinu i pol. Kad smo mi ušli u vezu, prestao je da se zabavlja s njom, počeli smo da živimo zajedno i sve je bilo u redu dok pre par dana nisam saznala da je ta devojka bila prostitutka?! Navodno je nije plaćao, nego se ona zaljubila u njega, a njemu je to bio samo seks.
On se kune da je spominje zato šta je mislio da sad napokon možemo da pričamo otvoreno o nekim stvarima iz prošlosti, ali meni nije jasno je li njega uhvatila nostalgija za njom ili se samo pravi važan. Kaže da mu je imponovalo šta je iskusna žena htela da bude s njim, ali da se srami toga i da mi zato to nikada nije ispričao.
Da li bi mu vi verovali?