Partnerova prošlost

belazena

Gost
Poruka
185
Kad smo počeli da se muvamo on je hteo da pričamo o bivšim vezama, a ja to nisam želela i nisam mu davala puno informacija (nisam želela ni da on meni priča). Koliko sam shvatila, pre mene nije bio baš iskusan i imao je samo dve duže veze. Pre nego šta je mene upoznao zabavljao se s nekom devojkom (bili su kombinacija) i to je trajalo nekih godinu i pol. Kad smo mi ušli u vezu, prestao je da se zabavlja s njom, počeli smo da živimo zajedno i sve je bilo u redu dok pre par dana nisam saznala da je ta devojka bila prostitutka?! Navodno je nije plaćao, nego se ona zaljubila u njega, a njemu je to bio samo seks.

On se kune da je spominje zato šta je mislio da sad napokon možemo da pričamo otvoreno o nekim stvarima iz prošlosti, ali meni nije jasno je li njega uhvatila nostalgija za njom ili se samo pravi važan. Kaže da mu je imponovalo šta je iskusna žena htela da bude s njim, ali da se srami toga i da mi zato to nikada nije ispričao.

Da li bi mu vi verovali?

Kad smo počeli da se muvamo on je hteo da pričamo o bivšim vezama, a ja to nisam želela i nisam mu davala puno informacija (nisam želela ni da on meni priča). Koliko sam shvatila, pre mene nije bio baš iskusan i imao je samo dve duže veze. Pre nego šta je mene upoznao zabavljao se s nekom devojkom (bili su kombinacija) i to je trajalo nekih godinu i pol. Kad smo mi ušli u vezu, prestao je da se zabavlja s njom, počeli smo da živimo zajedno i sve je bilo u redu dok pre par dana nisam saznala da je ta devojka bila prostitutka?! Navodno je nije plaćao, nego se ona zaljubila u njega, a njemu je to bio samo seks.

On se kune da je spominje zato šta je mislio da sad napokon možemo da pričamo otvoreno o nekim stvarima iz prošlosti, ali meni nije jasno je li njega uhvatila nostalgija za njom ili se samo pravi važan. Kaže da mu je imponovalo šta je iskusna žena htela da bude s njim, ali da se srami toga i da mi zato to nikada nije ispričao.

Da li bi mu vi verovali?

Nisi željela ulaziti u priče iz prošlosti a sad praviš problem zbog njegove prošlosti...
Smatram da se ništa ne gradi na klimavim temeljima, a naročito ne ozbiljne veze...u prijevodu, dobro je biti iskren.

Nisi željela ulaziti u priče iz prošlosti a sad praviš problem zbog njegove prošlosti...
Smatram da se ništa ne gradi na klimavim temeljima, a naročito ne ozbiljne veze...u prijevodu, dobro je biti iskren.

ma svakog kopka a mahom ti sto kao fol vele ne interesuje ich u sustini ne bi svoj zivot da ispricaju
a kad saznaju za tudji pocnu da misle svasta

Da li bi mu vi verovali?

I to tebe brine, umesto da se zabrines za svoje zdravlje i zivot. Uradi test na hiv i hepatitis i pomoli se bogu ili nekoj inoj visoj sili.

Da li bi mu vi verovali?

Sa takvim muskarcem ja nebi htela biti

Iskreno !

sta tebe muci u tome, ne verujes mu sta?

Ne znam zašto je mesecima kasnije počeo da priča o njoj

Niko od nas nije bez mrlje, ali ja to stvarno nisam želela da doznam

ma svakog kopka a mahom ti sto kao fol vele ne interesuje ich u sustini ne bi svoj zivot da ispricaju

Zato sam i rekla da ne želim ništa da doznam, ne znam šta ga je nateralo da to ispriča

I to tebe brine, umesto da se zabrines za svoje zdravlje i zivot. Uradi test na hiv i hepatitis i pomoli se bogu ili nekoj inoj visoj sili.

Uradila sam, nemam ništa od toga

Sa takvim muskarcem ja nebi htela biti

Iskreno !

Zašto? Inače je predobra osoba, brižan, najbolji momak s kojim sam bila

Tako je. Problem je što u predrasudama, što u vlastitoj nesigurnosti...a činjenica jest da kad čovjek počne glavu razbijati onim što je bilo prije ili što će tek biti, zaboravi na ono što sada jest..

- - - - - - - - - -

Niko od nas nije bez mrlje, ali ja to stvarno nisam želela da to doznam.

Možda je želio da to čuješ od njega, a ne od nekog drugog jednog dana...ja bih cijenila iskrenost.
Ako u vašoj vezi sve štima, a po ovom zadnjem vidim da je tako, pusti prošlost tamo gdje joj je i mjesto.

Zato sam i rekla da ne želim ništa da doznam, ne znam šta ga je nateralo da to ispriča

Jer bi se gadila duše, karaktera i tijela takvog čoveka

ko zna zasto je bas ispricao i ja znam dosta njih kojima kazem da ne zelim da znam i kad tad isprica nesto

Bojim se da je još nije zaboravio, da će uvek da mu bude posebna, žena s ruba. Pričao je o njoj kao da razume zašto je to radila.

I od svih žena u njegovom životu, drugarica, bivših devojaka, simpatija, ja sam ljubomorna na jednu prostitutku.

- - - - - - - - - -

Tako je. Problem je što u predrasudama, što u vlastitoj nesigurnosti...a činjenica jest da kad čovjek počne glavu razbijati onim što je bilo prije ili što će tek biti, zaboravi na ono što sada jest..

- - - - - - - - - -

Možda je želio da to čuješ od njega, a ne od nekog drugog jednog dana...ja bih cijenila iskrenost.
Ako u vašoj vezi sve štima, a po ovom zadnjem vidim da je tako, pusti prošlost tamo gdje joj je i mjesto.

Moguće. Na to nisam pomislila. Hvala ti!

Da li bi mu vi verovali?
a da se ti testiras kod doktora?:lol:

- - - - - - - - - -

ja iz price ne kapiram sta se kad desilo..u sv sl mozda nije spominjao da ti ne bi bila i fazonun nekom negativnom..u sv sl ne kapiram koji imas problem?jel ti lepo sa njim jeste?jel se slazete u svemu?da...koji jeonda problem?

- - - - - - - - - -

Jer bi se gadila duše, karaktera i tijela takvog čoveka
eto mozds se plasio da mu devojka ne reaguje ovako..i ostavi ga il nesto sl..
Znaš ko odlazi kod takvih zena ?

Iskompleksirani muškarci !!!!

prvo ne mora da znaci..ja nisam za leg prostit.u ovom trenutku al sta ako neki muskarac ili zena misle da je to ok ko posao,itd...ne mora uopste da bude ljigav mozda recimo ne zeli da trosi vreme na vezu u trenutku nego munje samo do kresa..

cek imas najboljeg momka nasvetu i nerviras se...
iskreno mislim da ti je rekao jer je osecao da je to nesto sto moras da znas,a i uvek je moguce dadoznasod drugih i zamisi tadkako bi se slogirala..msm da je mislio da je to bitna stvar koju mora da ti kaze....

a da se ti testiras kod doktora?:lol:

- - - - - - - - - -

ja iz price ne kapiram sta se kad desilo..u sv sl mozda nije spominjao da ti ne bi bila i fazonun nekom negativnom..u sv sl ne kapiram koji imas problem?jel ti lepo sa njim jeste?jel se slazete u svemu?da...koji jeonda problem?

- - - - - - - - - -

eto mozds se plasio da mu devojka ne reaguje ovako..i ostavi ga il nesto sl..

prvo ne mora da znaci..ja nisam za leg prostit.u ovom trenutku al sta ako neki muskarac ili zena misle da je to ok ko posao,itd...ne mora uopste da bude ljigav mozda recimo ne zeli da trosi vreme na vezu u trenutku nego munje samo do kresa..

Naravno da je ljigav
Normalnim osobama prostitucija nije ok posao niti će normalan muskarac naći opravdanje da odlazi u taj mulj

A vi to i dalje sebi opisujte u lepim bojama i tražite opravdanje

Njega su devojke ostavljale, jer je uvek bio "predobar", u ženskom društvu često, ali na sigurnoj distanci. Muška frendica.

Rekao je da je pre nego šta je mene upoznao odustao od veza i od žena, nije ih zamrzeo, ali se osećao sve prazniji. Kad sam ga upoznala bio je veoma suzdržan iako s videla da mu se jako dopadam. Retko osmeh na licu, a onda je polako počeo da se prepušta, jako smo se zavoleli i gotovo da smo bili nerazdvojni od početka. Bilo je tu i prepirki i ćutanja, nekad i težih reči, ali nakon svega su zagrljaji bivali sve topliji, poljupci sve duži, život sve sadržajniji.

cek imas najboljeg momka nasvetu i nerviras se...
iskreno mislim da ti je rekao jer je osecao da je to nesto sto moras da znas,a i uvek je moguce dadoznasod drugih i zamisi tadkako bi se slogirala..msm da je mislio da je to bitna stvar koju mora da ti kaze....

On je prvi dan kad smo se upoznali hteo da priča o prošlosti, ali sam ga zaustavila i rekla da me ne zanima. Jedino šta sam znala o njemu je to da je na jednoj momačkoj večeri bila zabava uz prostitutku, on je to svojim drugaricama preneo, a one su prenele meni. Kasnije sam mu priznala da znam za to i da je to jedino šta treba da znam iz njegove prošlosti da bi mi sad ispričao kako je ista ta prostitutka bila i kasnije njegova kres kombinacija.

Da li bi vi osudili takvog momka?

Njega su devojke ostavljale, jer je uvek bio "predobar", u ženskom društvu često, ali na sigurnoj distanci. Muška frendica.

Rekao je da je pre nego šta je mene upoznao odustao od veza i od žena, nije ih zamrzeo, ali se osećao sve prazniji. Kad sam ga upoznala bio je veoma suzdržan iako s videla da mu se jako dopadam. Retko osmeh na licu, a onda je polako počeo da se prepušta, jako smo se zavoleli i gotovo da smo bili nerazdvojni od početka. Bilo je tu i prepirki i ćutanja, nekad i težih reči, ali nakon svega su zagrljaji bivali sve topliji, poljupci sve duži, život sve sadržajniji.

On je prvi dan kad smo se upoznali hteo da priča o prošlosti, ali sam ga zaustavila i rekla da me ne zanima. Jedino šta sam znala o njemu je to da je na jednoj momačkoj večeri bila zabava uz prostitutku, on je to svojim drugaricama preneo, a one su prenele meni. Kasnije sam mu priznala da znam za to i da je to jedino šta treba da znam iz njegove prošlosti da bi mi sad ispričao kako je ista ta prostitutka bila i kasnije njegova kres kombinacija.

A znaš šta mala i ti zaebavaš ....ho ho ho on je hteo a ti ga zaustavila !?

Ti sama znas kakav vam je seksualni život i ako te izjeda crv sumnje da li si ti njemu dovoljna i dali ti njega umeš da zadovoljiš kao ta bivsa ti njega fino pitaj!!!

Naravno da je ljigav
Normalnim osobama prostitucija nije ok posao niti će normalan muskarac naći opravdanje da odlazi u taj mulj

A vi to i dalje sebi opisujte u lepim bojama i tražite opravdanje

slusaj zasto ne mozes da zamislis da neko naprostituciju gleda kao na posao..ja rekoh ja nisam zalegalizaciju sada iz nekih milion razloga al mogu lako dazamislim dajenekoj osobi to ok..
to ti je isto ko sa mnogim dr stvarima u zivotu..

slusaj zasto ne mozes da zamislis da neko naprostituciju gleda kao na posao..ja rekoh ja nisam zalegalizaciju sada iz nekih milion razloga al mogu lako dazamislim dajenekoj osobi to ok..
to ti je isto ko sa mnogim dr stvarima u zivotu..

Pa jedino što mogu da shvatim jeste da imamo emocionalno i moralno osakaćenih da oni neće da rade za 15 eura satnicu i to kapiram

Da li bi mu vi verovali?

NIKAD ne pricaj o prethodnim vezama,NIKAD.
Kazes: Mogu da pricam samo od trenutka kad sam TEBE upoznala,prethodni zivot me ne zanima.
Nem atog muskarca kome je sve jedno.
Nema te zene kojoj je sve jedno.
:pop:

cekaj za sta da ga osudim?za to sto je placao prvo prostitutku ili zato sto je bio u vezi?vezu ne bi osudjivala jer nema sta da mu se zameri ako se ponasao kao odgovora decko...a za ovo dr
u sv sl i da si ekstremno protiv legalizacije prostitucije opet on ako je stobom sad znaci da vise nece koristiti usluge dama noci..
dalje on za razliku od tebe ne vidi u tome nista lose i to je razlaz u stavovima ko sto postoji ralaz u stavovima kodsmrtne kaszne abortusa politikebilo koje...uglavnom te razlike kod parova nisu dovoljne za raskid...msm jedino da nastaneproblem oko vaspitanja dece al ajd da ne zalazim daleko a i kontam da to ne bi sponjali njima..
u sv sl se zavisi koliko ti smeta taj njegov stav po pitanju prostitucije,a posto si ti cula to i ranije od drugarica mislim da ti nije smetalo sto dalje dovodi do toga da ne vidim problem....

covek je bio u vezi sa zenom..jel toliko bitno cime seona bavi..cak je i toliko ok i tolerantan bio da je ignorisao prirodu njenog poziva...msm i sama kazes da ti je ok divan ovo ono...
tako da proble nepostoji ti ga izmisjas..jer ako si presla preko placanja prostitutke janekapiram sto bi ti veza uopste smetala..
eto meni bi naprimer mozda vise smetalo placanje nego veza..za bezu bi me bilo bas briga...osim za polne bolesti ako je dobio:mrgreen:

ps:nemoj da trazis odgovore na netu trazi ih u sebi;)i ako je lik tolika divnoca zahvali bogu i srecnim zvezdama na njemu;)
i sta te zanima pitaj njega..

- - - - - - - - - -

NIKAD ne pricaj o prethodnim vezama,NIKAD.
Kazes: Mogu da pricam samo od trenutka kad sam TEBE upoznala,prethodni zivot me ne zanima.
Nem atog muskarca kome je sve jedno.
Nema te zene kojoj je sve jedno.
:pop:

ja nevidim razlog spominjanja al misim da ako negog zanima treba da se kaze..sve je deo nase proslosti i ako nemogu nju da prihvate onda neprihvataju ni nas i koja je ondapoenta veze..

Back