belazena
Gost
- Poruka
- 185
Kad smo počeli da se muvamo on je hteo da pričamo o bivšim vezama, a ja to nisam želela i nisam mu davala puno informacija (nisam želela ni da on meni priča). Koliko sam shvatila, pre mene nije bio baš iskusan i imao je samo dve duže veze. Pre nego šta je mene upoznao zabavljao se s nekom devojkom (bili su kombinacija) i to je trajalo nekih godinu i pol. Kad smo mi ušli u vezu, prestao je da se zabavlja s njom, počeli smo da živimo zajedno i sve je bilo u redu dok pre par dana nisam saznala da je ta devojka bila prostitutka?! Navodno je nije plaćao, nego se ona zaljubila u njega, a njemu je to bio samo seks.
On se kune da je spominje zato šta je mislio da sad napokon možemo da pričamo otvoreno o nekim stvarima iz prošlosti, ali meni nije jasno je li njega uhvatila nostalgija za njom ili se samo pravi važan. Kaže da mu je imponovalo šta je iskusna žena htela da bude s njim, ali da se srami toga i da mi zato to nikada nije ispričao.
Da li bi mu vi verovali?
On se kune da je spominje zato šta je mislio da sad napokon možemo da pričamo otvoreno o nekim stvarima iz prošlosti, ali meni nije jasno je li njega uhvatila nostalgija za njom ili se samo pravi važan. Kaže da mu je imponovalo šta je iskusna žena htela da bude s njim, ali da se srami toga i da mi zato to nikada nije ispričao.
Da li bi mu vi verovali?