Partizanova omladinska skola VS Zvezdina omladinska skola

Juce su koliko znam odigrani neki veciti derbiji u mladjim kategorijama.Mislim da je Partizan pobedio u konkurenciji petlica a Zvezda u konkurenciji kadeta.Ne znam sta je bilo sa pionirima.Sutra se sprema i derbi u omladinskoj konkurenciji.Zna li neko nesto vise?
Sutra se igra prvenstveni susret u omladinskoj ligi...Slabiji je Partizan dosta,ocekuje se rutinska pobeda Zvezde...

Sutra se igra prvenstveni susret u omladinskoj ligi...Slabiji je Partizan dosta,ocekuje se rutinska pobeda Zvezde...

E pa sad.

Partizan bez milosti protiv Zvezde kraj "Marakane"
24 Novembar 2011 | 14:12

Na terenu kraj južne tribine "Marakane" odigrana je svojevrsna uvertira pred 141. večiti derbi. Omladinci Partizana su, kao gosti, savladali vršnjake iz Crvene zvezde rezultatom 4:2.

Crno-beli su bili bolji rival tokom cele utakmice i konstatno vodili, dok su crveno-beli bezuspešno pokušavali da izjednače. Na poluvremenu je bilo 3:2, pa je u nastavku igre trener Zvezde Nikola Radmanović komandovao napad. Međutim, negov kolega na klupi Partizana Zvonko Popović znalački je prepustio rivalu da zagospodari terenom, te se oslonio na kontre i polukontre, a epilog te taktike - još jedna lopta u mreži domaćina za konačnih 4:2.

Crvena zvezda - Partizan 2:4

Strelci: Ožegović u 25. i Popadić u 37. za Crvenu zvezdu, a Jokić u 12. i 24, M. Savić u 30. i S. Savić u 81. za Partizan.
Sudija: MIlan Jeremić (Beograd)
Gledalaca: 700

ZVEZDA: Pavlović, Lazić, Medić, Popadić, Golubović, Simić, F. Janković, Stefanović, Ožegović, Savićević, Čakić.

PARTIZAN: Lazarević, Brunčević, Lilić, Pavić, M. Savić, S. Savić, Janković, V. Marković, Georgijević, Jokić, Mandić.

Sportal.rs
sportske vesti

Back