Nisam njihove igracke kvalitete poredio..Sulejmani i Jovetic su odlicni igraci,ali veoma je moguce da ce Lazovic u buducnosti biti uzdanica reprezentacije,sto bi i Sulejmani trebao biti,ali je malo verovatno...
Ja sam Bambija Tosica obozavao dok je igrao u Banatu,i sad mi je jedan od omiljenih igraca u reprezentaciji..Ali u Partizanu on je bio "decko koji zna da zabije iz slobodnjaka", i nije imao nikakvu vazniju ulogu u timu..Jokanovic ga je saltao na 5 pozicija..
Kad ti kazes za nekog mladog igraca da "nema buducnost", to automatski znaci da si ga diskreditovao...
A za momka koji igra u Fiorentini i koji je, uz Vucinica, prva zvezda reprezentacije CG, i za momka koji trese mreze u Ajaksu, a za repku ne igra iskljucivo zbog one budaletine na klupi, reci da "nemaju buducnost", to je stvarno blasfemicno.
Sulejmani nema 34 godine, pa nema buducnost u repki...

I po cemu to Lazovic ima predispozicije da bude uzdanica repke u buducnosti, a Sulejmani nema?
Sto se Tosica tice, apsolutno nisi u pravu.
Prvo: da nije bilo Partizana, taj Tosic ne bi ni zavrsio u Mancesteru
Drugo: u Mancesteru je bio pola godine i kako je za to vreme mogao toliko da napreduje? (da ne napominjem sto je odigrao samo 2 meca za Junajted)
Trece: Tosic je u Partizanu bio jedan od glavnih igraca i apsolutna je glupost da ga je Jokan "setao" u timu.
Igrao je 90% utkmica po levoj strani, a mozda je na par meceva isproban i na desnom krilu.
Uostalom, postoje utakmice na youtube, pa se malo priseti.