PARTIZANOV klubski koeficient!!!

petarda-pirat.jpg

a sad malo da spustim loptu :)
Zar vi zaista mislite da njih boli k*r*c za ono sta mi ovde pisemo i sto su izgubili?
Bas njih briga. Mozda samo igrace u onoj meri sto su izgubili premije koje bi eventualno dobili.
Iz godine u godine isto s*anje. Prosle godine zvezda ove partizan i tako ce ici u krug a nesto vise u evropi niko nece postici jer nikog nije briga, jer da jeste sve bi bilo drukcije.
Stalno pricaju kako nema para. Pa para nema bas zato sto nema ni kvaliteta.
Secam se da je svojevremeno Berluskoni izjavio da inkasira preko 2 miliona maraka (u to doba) na jednoj evro utakmici milana samo od prodaje pljeskavice i sokova.
A da ne spmoninjemo lovu koja se dobija od fudbalske federacije za uspeh, tv prenosi, realno skupe karte itd... ali dokle god svi teraju po starom mi cemo ovde sedeti i brukati se gledajuci kako se vuku po terenu realno nizerazredni fudbaleri i zezati jedni druge kad jedan tim pukne, a pucace oba to je sigurno.. nadam se da ce piksi nesto probati da uradi pa cemo videti. najavio je. Da li ce istrajati treba videti. Kao sto je partizan odlican potez uradio sa lotarom i jos nekim pojacanjima te sezone ali sve prslo iz ko zna kojih razloga

Macro_ek:
Ajde... posto sam nepismen da ti dam jedan mali zadatak... ali naravno da ga neces odraditi... Vidis ovih mojih 420 postova? Aj nadji JEDAN (osim ovog sada) da je pogresno napisano JEDNO SLOVO...

TI ces MENE da ucis kako se sto pise... hahaaaa :lol: :lol:

P.S. U redu... klupski... ali tema ostaje kako je napisana...! I ako ne zelis, nemoj citati moje postove... stavi me na ignore ili sta god hoces briga me...! 8-)
A ko se tebi obraca?Od.y.ebi

tab503:
a sad malo da spustim loptu :)
Zar vi zaista mislite da njih boli k*r*c za ono sta mi ovde pisemo i sto su izgubili?
Bas njih briga. Mozda samo igrace u onoj meri sto su izgubili premije koje bi eventualno dobili.
Iz godine u godine isto s*anje. Prosle godine zvezda ove partizan i tako ce ici u krug a nesto vise u evropi niko nece postici jer nikog nije briga, jer da jeste sve bi bilo drukcije.
Stalno pricaju kako nema para. Pa para nema bas zato sto nema ni kvaliteta.
Secam se da je svojevremeno Berluskoni izjavio da inkasira preko 2 miliona maraka (u to doba) na jednoj evro utakmici milana samo od prodaje pljeskavice i sokova.
A da ne spmoninjemo lovu koja se dobija od fudbalske federacije za uspeh, tv prenosi, realno skupe karte itd... ali dokle god svi teraju po starom mi cemo ovde sedeti i brukati se gledajuci kako se vuku po terenu realno nizerazredni fudbaleri i zezati jedni druge kad jedan tim pukne, a pucace oba to je sigurno.. nadam se da ce piksi nesto probati da uradi pa cemo videti. najavio je. Da li ce istrajati treba videti. Kao sto je partizan odlican potez uradio sa lotarom i jos nekim pojacanjima te sezone ali sve prslo iz ko zna kojih razloga

Šta još dodati na sve ovo, a da ne bude suvišno? Ljudi bre puk*o fudbal. Tračak nade je eventualni uspeh reprezentacije, a i to je pitanje. Odgovora nigde. Eno ih u džepovima ovih secikesa koji sve to kao vode. Kao uspeh je što je nastavljen niz učešća naših klubova u evropskim takmičenjima, ali malo sutra. Ovo je preživljavanje u Evropi, da nas ne zaborave ako već nisu to i uradili. Molim lepo.

ovo sam nasao na jednom drugom forumu pa kopirao ovde :)

copy:

P.S-Ovo sam na b92 komentare procitao i odvalio se od smijeha.Ovo je neki momak napisao :

Svetski najeminentniji stručnjaci na Topčiderskom brdu pronašli najnoviju vrstu povrća i nazvali je : Tikvus Grobarikus...

Back