T TARANTULA-_- Primećen član Poruka 523 13.12.2004. u 16:32 - Partizan-Viljareal #26 ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi
J Jelena87 Aktivan član Poruka 1.530 17.12.2004. u 08:43 - Partizan-Viljareal #27 TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi...
TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi...
T TARANTULA-_- Primećen član Poruka 523 17.12.2004. u 14:04 - Partizan-Viljareal #28 Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!!
Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!!
J Jelena87 Aktivan član Poruka 1.530 20.12.2004. u 14:51 - Partizan-Viljareal #29 TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!! Kliknite za proširenje... Ni na kraj ni na pocetak... :wink:
TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!! Kliknite za proširenje... Ni na kraj ni na pocetak... :wink:
T TARANTULA-_- Primećen član Poruka 523 20.12.2004. u 19:50 - Partizan-Viljareal #30 Jelena87: TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!! Kliknite za proširenje... Ni na kraj ni na pocetak... :wink: Kliknite za proširenje... vazno da su se smirile strasti :wink:
Jelena87: TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!! Kliknite za proširenje... Ni na kraj ni na pocetak... :wink: Kliknite za proširenje... vazno da su se smirile strasti :wink:
J Jelena87 Aktivan član Poruka 1.530 21.12.2004. u 16:46 - Partizan-Viljareal #31 TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!! Kliknite za proširenje... Ni na kraj ni na pocetak... :wink: Kliknite za proširenje... vazno da su se smirile strasti :wink: Kliknite za proširenje... A mozda se tek zahuktavaju! Izmedju ljubavi i mrznje kratak je put... :wink:
TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: Jelena87: TARANTULA-_-: ja sam svoju nauku izucio a ti bi trebala posvetiti paznju sama sebi Kliknite za proširenje... Vidi se da jesi... Kliknite za proširenje... yoo svama zenama nikako na kraj!! Kliknite za proširenje... Ni na kraj ni na pocetak... :wink: Kliknite za proširenje... vazno da su se smirile strasti :wink: Kliknite za proširenje... A mozda se tek zahuktavaju! Izmedju ljubavi i mrznje kratak je put... :wink:
T TARANTULA-_- Primećen član Poruka 523 25.12.2004. u 11:39 - Partizan-Viljareal #32 pa ovo su vec ozbiljne teme!!! nisam imao iskustva sa putem od mrznje(mada je kod nas samo bila zestoka rasprava)-do ljubavi!!! a ti bi da mi pokazes put?
pa ovo su vec ozbiljne teme!!! nisam imao iskustva sa putem od mrznje(mada je kod nas samo bila zestoka rasprava)-do ljubavi!!! a ti bi da mi pokazes put?
J Jelena87 Aktivan član Poruka 1.530 17.01.2005. u 13:22 - Partizan-Viljareal #33 TARANTULA-_-: pa ovo su vec ozbiljne teme!!! nisam imao iskustva sa putem od mrznje(mada je kod nas samo bila zestoka rasprava)-do ljubavi!!! a ti bi da mi pokazes put? Kliknite za proširenje... Ja mozda i bi,al mislim da si zalutao,pa mi je tesko da te vratim na stari put
TARANTULA-_-: pa ovo su vec ozbiljne teme!!! nisam imao iskustva sa putem od mrznje(mada je kod nas samo bila zestoka rasprava)-do ljubavi!!! a ti bi da mi pokazes put? Kliknite za proširenje... Ja mozda i bi,al mislim da si zalutao,pa mi je tesko da te vratim na stari put