Partiza ponovo u Ligi UEFA!!!

sulegrobar:
Posle lake pobede u Izraelu nas voljeni klub i ove godine (nazalost), morace da se zadovolji ucescem u Ligi UEFA!!!
Mogu li crno-beli i dalje nego prosle sezone 1/8 finala, mozda i u Ajndhoven, uz extra napadaca i malo srece, sve je moguce...
Vase misljenje o svemu ovome, nadam se samo da poznati kompleksasi "cigani" nece ostavljati svoje neumesne komentare, jer ipak je TAJ TIM pokazao koliko je nejak na nasem parkiralistu za LIGU SAMPIONA igravsi 0-0 sa malom Bragom i nastavio da srozava nas fudbal....
A nasa tema je dokle moze nas klub ove sezone...nadam se bar do finala...
DAJ GOL SIMONE!!!
Place mi se od vas "sampiona"...ne mozete vi ni u ligu sampiona,a niste ni za uefa...odgovarala bi vam neka medjuopstinska liga....

sokisole:
Place mi se od vas "sampiona"...ne mozete vi ni u ligu sampiona,a niste ni za uefa...odgovarala bi vam neka medjuopstinska liga....

A koja je to liga za Zvezdu, kada ni u ovoj nasoj jadnoj ne moze da prismrdi Partizanu!!!???

Nemamo mi iskustva kao Zvezda sa Ligom sampiona, redovan je ucesnik, na plejstejsnu, mada mislim da ima samo veceg kluba i na igrici, mislim na Partizan!!!

SULE, Liga UEFA je mala za nas. Mi smo najozbiljnije organizovan klub na ovim prostorima. Cilj je da i ovo takmicenje dobije neki ozbiljniji finansijski momenat i UEFA radi na tome. Bez obzira koliko je ovo takmicenje bezveze, mi u njega ulazimo lagano. Cigani ga omalovazavaju iz jednog razloga - nece ga videti dugo(citaj nikad). Svoje komplekse lece pominjanjem Barija, a sta im drugo preostaje. O cemu drugo da kenjaju?Kako da priznaju sebi da su losi, da su u dugovima, da su klosari, da nemaju igru, da "penzosi" (koje oni silno zele, samo ih nemaju, jer ih oteraju jos kao mlade, jos ako nesto vrede to je tek predispozicija da putuju) kod njih nece ni da dodju.Njima je Mladenovic penzos. Otisao pre godinu dana, oterali ga iz dva kluba za to vreme i on je sad pojacanje. Dabogda ih zauvek takvi pojacavali. Sta ima koji K... da znaju da igraju. Vazno je da daju gol PARTIZANU. To im je jedini cilj u zivotu, pa se zato kurce derbijima i spasavanjima sezone ako nas dobiju. To samo govori koliko smo mi za njih VELIKI i uvek cemo biti. Sa drugarom, koji je cigan, sam se kladio pred PSV da zvezda nece uci u Ligu sampiona narednih pet godina(nisam se kladio na duze jer mi nikada ne bi isplatio opkladu).
PS. "z" u pocetnom slovu zvezde sam namerno pisao malim slovom. Ovo pisem cisto da neko ne pomisli da sam nepismen (steta sto nema manjih slova).

shalle87:
A cime ste to zasluzili? Ako se zasluge mere prema broju penzosa u ekipi onda ste stvarno zasluzili.E cuo sam da su za Boju i Oditu ozbiljno zagrizli Graficar, Policajac i Jedinstvo Veliki Crljeni pa me interesuje hocete ih pustiti?
Pocecu od ovog poslednjeg-"mi pamtimo Bari.." ajde budi iskren i reci mi bilo koji detalj koji TI pamtis iz Barija(sa utakmice).verovatno si se naslusao raznoraznih prica,i sad se pravis pametan..ajde reci nam neki vas veci uspeh u Evropi poslednjih godina(posle tog cuvenog Barija).. videcemo kako cete proci ove nedelje... :lol:
Niste sebi postavili pravi cilj..sticem utisak da je vas glavni cilj da budete "bolji" u jednoj utakmici u citavom sampionatu(od nas)..
P.S.Nasi 'penzosi ' su mnogo bolji igraci,nego neki vasi koji su u "punoj snazi"........ :roll:

tobabvs:
SULE, Liga UEFA je mala za nas. Mi smo najozbiljnije organizovan klub na ovim prostorima. Cilj je da i ovo takmicenje dobije neki ozbiljniji finansijski momenat i UEFA radi na tome. Bez obzira koliko je ovo takmicenje bezveze, mi u njega ulazimo lagano. Cigani ga omalovazavaju iz jednog razloga - nece ga videti dugo(citaj nikad). Svoje komplekse lece pominjanjem Barija, a sta im drugo preostaje. O cemu drugo da kenjaju?Kako da priznaju sebi da su losi, da su u dugovima, da su klosari, da nemaju igru, da "penzosi" (koje oni silno zele, samo ih nemaju, jer ih oteraju jos kao mlade, jos ako nesto vrede to je tek predispozicija da putuju) kod njih nece ni da dodju.Njima je Mladenovic penzos. Otisao pre godinu dana, oterali ga iz dva kluba za to vreme i on je sad pojacanje. Dabogda ih zauvek takvi pojacavali. Sta ima koji K... da znaju da igraju. Vazno je da daju gol PARTIZANU. To im je jedini cilj u zivotu, pa se zato kurce derbijima i spasavanjima sezone ako nas dobiju. To samo govori koliko smo mi za njih VELIKI i uvek cemo biti. Sa drugarom, koji je cigan, sam se kladio pred PSV da zvezda nece uci u Ligu sampiona narednih pet godina(nisam se kladio na duze jer mi nikada ne bi isplatio opkladu).
PS. "z" u pocetnom slovu zvezde sam namerno pisao malim slovom. Ovo pisem cisto da neko ne pomisli da sam nepismen (steta sto nema manjih slova).
Kompleksi...

sulegrobar:
Posle lake pobede u Izraelu nas voljeni klub i ove godine (nazalost), morace da se zadovolji ucescem u Ligi UEFA!!!
Mogu li crno-beli i dalje nego prosle sezone 1/8 finala, mozda i u Ajndhoven, uz extra napadaca i malo srece, sve je moguce...
Vase misljenje o svemu ovome, nadam se samo da poznati kompleksasi "cigani" nece ostavljati svoje neumesne komentare, jer ipak je TAJ TIM pokazao koliko je nejak na nasem parkiralistu za LIGU SAMPIONA igravsi 0-0 sa malom Bragom i nastavio da srozava nas fudbal....
A nasa tema je dokle moze nas klub ove sezone...nadam se bar do finala...
DAJ GOL SIMONE!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=1448626#
Very Happy

how_yes_no:
hahaha ali kolko je ovo jako kad se ljudi hvale hvale hvale i na kraju ih neki truli jevreji nabombaju usred Beograda hahahahha

moram priznati da mi je bas drago sto postoje klubovi kao sto je Partizan, njihove gluposti me uvek slatko nasmeju :D

NIJE TO PARTIZAN,NEGO PARTIZA(VIDI GORE NASLOV)
ZANCI DOSLO JE DO GRESKE,MI OVDE PRICAMO O PARTIZANU

Sasa_Huligan:
ovi su ih pravili smesnim zadnjih 20 min publika navijala za makabi da stvar bude jos ludja igraci makabija po zavrsetku davali dresove grobarima delili
ja crko od smeha

nisam gledao utakmicu, jel me njihove utakmice stvarno ne zanimaju, cisto volim da ih prozivam malo, posto su to ljudi kompleksasi pa se uvek popale, a to mi bude smesno i zbog toga to i radim :)

ali ako su stvarno zadnjih 20 minsa navijali za Makabi i onda jos makabijevi igraci njima dali dresove na kraju, e to je onda vrhunac gluposti!!!

Back