Партијски лидери вечерас у Врбасу

Cestitam SNS-u, SPS-u, PINK-u i RTS-u!!! :hahaha:
Ko jos nije shvatio da su mediji danas presudni taj nista ne zna o "demokratiji".

Već sam rekao:
http://forum.krstarica.com/showthre...irao-Dveri?p=26360591&viewfull=1#post26360591

-----

Zamolio bih te da pročitaš ovaj post
postovao Зорад - 13.10.2013. 18:10:
Ја сам хтео да кажем да то што су Двери поднеле листу у минут до 12 као последње у месту у коме су на републичким изборима имале један од најбољих резултата у држави и одакле им је Иван Костић који је члан Старешинства, то заправо на један индиректан начин говори о томе да ту постоји проблем са подршком бирача према покрету, или је унутрашња организација слаба. Јер да тога нема, ваљда би покупили и предали те потписе међу првима.

А ако је таква ситуација у Врбасу, ко зна шта се дешава по осталим местима где су Двери имале знатно слабију подршку бирача, и где немају тако јаке личности. И мислим да су тога и они сами свесни, поменуто је да им је сајт срушен између осталог и због избора у Врбасу, у Косјерићу на локалу пре пола године сами нису успели ни 4% да скупе, ако ни сад у Врбасу не пређу цензус, то је по мени знак да за годину и по дана нема никаквог нарочитог напретка и да треба ставити прст на чело и размислити шта и како даље.

--------

РЕЗУЛТАТИ - Избори за одборнике Скупштине општине Врбас
http://izbori.vrbas.net/kampanja/vesti/198-rezultati-odbornici-so-vrbas

------

Što bi rekao Zorad, stavite prst na čelo i razmislite šta i kako dalje.
Ovo kažem dobronamerno, a vi kako hoćete

Već sam rekao:
http://forum.krstarica.com/showthre...irao-Dveri?p=26360591&viewfull=1#post26360591

-----

Zamolio bih te da pročitaš ovaj post

--------

РЕЗУЛТАТИ - Избори за одборнике Скупштине општине Врбас
http://izbori.vrbas.net/kampanja/vesti/198-rezultati-odbornici-so-vrbas

------

Što bi rekao Zorad, stavite prst na čelo i razmislite šta i kako dalje.
Ovo kažem dobronamerno, a vi kako hoćete

:ok: Potpuno si u pravu. Svi treba da stavimo prst na celo i dooobro se zamislimo.
Ceo dan nam daju Farmu i onda na svaki sat nas stavljaju u dilemu da li glasati za Vucica ili za Dacica. Ko to ne vidi, nista ne zna. To ne vide ni ovi iz rukovodstva Dveri i potpuno se slazem da nemaju resenje za menjanje stvarnosti koju Vucic i Dacic IZVANREDNO grade. Ovim trendom ce i na drzavnom nivou oni uzeti poreko 80% od onih koji izadju na izbore. To je "demokratija" koju su njih dvojica odlicno apsolvirali i ja im skidam kapu za to. Sta mislim o njima i njihovim potezima je sasvim druga stvar.

Poslednja izmena:
:ok: Potpuno si u pravu. Svi treba da stavimo prst na celo i dooobro se zamislimo.
Ceo dan nam daju Farmu i onda na svaki sat nas stavljaju u dilemu da li glasati za Vucica ili za Dacica. Ko to ne vidi, nista ne zna. To ne vide ni ovi iz rukovodstva Dveri i potpuno se slazem da nemaju resenje za menjanje stvarnosti koju Vucic i Dacic IZVANREDNO grade. Ovim trendom ce i na drzavnom nivou oni uzeti poreko 80% od onih koji izadju na izbore. To je "demokratija" koju su njih dvojica odlicno apsolvirali i ja im skidam kapu za to. Sta mislim o njima i njihovim potezima je sasvim druga stvar.

Фарма као уосталом и цела тв пинк су потпуно небитни, то гледају деца и тинејџери, гледајте ви да се некако пробијете на ртс.

Ovo je, na žalost, tačno.

U Vrbasu postoje dva čvrsta partijaska jezgra, a to su SPS i DS.

Ali, oni mogu da povuku najviše 40% glasova, na tu svoju partijsku disciplinu.

(SPS nije padao ispod 18-19% ni posle pada Miloševića)

Hvala za ovu informaciju, posto sam bio bas u zbunu odakle SPS-u skoro cetvrtina glasova. Mislim, mnogo je kume, nije da su nesto uradili da zadive gradjane.

Jel' ima neko sa informacijom koliko je kostao glas?

Pitaš za nešto, očigledno želeći da to neko "potvrdi" (Pajtićeve budalaštine izmišljenih 5000 i 8000), i po tebi to je kao neka verodostojna izjava?Pretpostavljam onda kažeš - Eto, pokupovani su izbori, ja ih ne priznajem!Kao da tebe, mene, ili bilo koga pojedinačno neko nešto pita?Kupovine je bilo ranije, bilo je i sada, ne posebno više nego ranije i ne tako veliki iznosi kao što izimšlja licemer Pajtić (i sam je podmićivao i kupovao), a biće ih i ubuduće.....Zejtin, brašno, konzerve, prašak, drva za ogrev, asfaltiranje ulica...

-------

Post sa informacijama iz prve ruke, član je izbornog štaba SRS u Vrbasu
Евсигније 14.10.2013. 8:34:
Излазност је била велика за Врбас, око 63%. На изборима је било свега, куповине, добро то је већ познато и ништа ново, инцидената, испред бирачких места гомиле људе довучених ко зна одакле, полиција је купила људе у марицу због туче више људе код бирачког места 15, неке странке су отворено испред бирачких места уписивале у неке своје спискове ко за кога гласа, напредњаци ишли од врата до врата тврдећи да скупљају сигурне гласове и смарали људе, на пар места су ишамарали девојке активисткиње СПС што ми је најјезивије, ајде напасти мушко, али на девојку насрнути, одвратно. Било је хватања за гушу испред странке јер су ту врата до врата СНС, СПС, ПУПС и ми.

Ми смо урадили максимално што смо могли, сад имали смо мање гласова него потписа, и мање гласова него што су нам људи обећали, звали смо их цео дан, ишли по њих, џабе. Дата реч је јефтина роба у Врбасу ових дана. Али добро, сад ће поново Бечић да им ведри и облачи па нек им је са срећом. Што су тражили то су добили.

Из ове перспективе неко ће сигурно рећи да је било боље правити коалицију. Можда грешим, али сам против тога. Мислим да свако треба да изађе самостално. Зашто, па јбг ако неко не може да освоји сам 5% поверења бирача у својој средини и не треба да буде у скупштини.

Ми смо бирачима понудили част и поштење, неке конкретне мере ако нам буде указано поверење, није вредело. Указивали смо на то шта раде СПС, СНС и ДС, чиме се служе, без резултата. Ову ГГ Сви заједно су чинила 3 одборника СРС који су издали и украли мандате у претходном сазиву. Један од њих је пре месец дана и њих продао и прешао код напредњака. Ови што су остали ако су нам одвукли још неких 200 гласова таман за цензус. Али добро, не вреди размишљати о томе, шта је било било је, то је као кад у фудбалу молимо Бога да неко изгуби како би ми на бодове прошли бараж.

Још ово за Вучића, као и обично надували су. Канцеларије су нам једна до друге. Ми имамо две спојене, једна је за техничког секретара где су синоћ сумирани резултати и вођена евиденција, друга је за састанке где сам и ја био. Неко је отворио врата, нешто рекао и изашао. После смо повезали да је то био АВ. У суштини је ушао, рекао нешто типа како честита на оствареном резултату у тешким условима и да од срца честита. Пошто га нисам чуо и видео израз лица био сам склон да поверујем да је дошао да зајебава и провоцира. Међутим, људи који су га видели кажу да је био озбиљан, није се ни смејао, израз лица му уопште није био као да провоцира, чак и да је имао сузе у очима. Не знам. Пошто га нисам видео, тим људима верујем. Зашто је то урадио? Вероватно глума за медије, али разговора није било, покуцао је, стао на врата, рекао шта је хтео и док су се ови снашли од шока (или безобразлука АВ) брже боље изашао напоље. То је трајало неких 10 секунди. Тешко да би се то могло назвати разговором.

Углавном, то је то. Остало је да лижемо своје ране и да идемо даље. Настављамо борбу, шта друго. Кад смо крајем прошле године преузели распуштени општински одбор након издаје ова 3 одборника ништа није функционисало. Реформисали смо ОО и месне одборе, неки помак смо направили. Надали смо се да ћемо пребацити преко цензуса, али шипак. Наравно да нисмо задовољни, али сад се више не може ништа. Бићемо и даље ванпарламентарна опозиција, као и последњу непуну годину дана.

-----------

Dveri su u Vrbasu imale (i imaju) veci rejting od DSS-a (6,12% - 3,92%) i shodno tome trebale da vode listu. Mogu da zamislim da DSS-u nije odgovaralo da nekome prepuste vodjenje liste i da su shodno tome napravili koaliciju sa Asocijacijom Mladih. Posebna je stvar to sto mozda ni u koaliciji ne bi presli cenzus jer su Dveri, DSS i Asocijacija mladih zajedno imali svega 5,35% sto je sokantno.

Двери представиле кандидате за одборнике

2013-10-05-dveri1.jpg

http://izbori.vrbas.net/kampanja/vesti/180-dveri-predstavile-kandidate

Коштуница: Вера у Србију, Војводину и Врбас на првом месту

20131007_dss.jpg

http://izbori.vrbas.net/kampanja/vesti/181-kostunica-vera-u-srbiju-vojvodinu-vrbas

Hvala za ovu informaciju, posto sam bio bas u zbunu odakle SPS-u skoro cetvrtina glasova. Mislim, mnogo je kume, nije da su nesto uradili da zadive gradjane.

SPS je u Vrbasu tradicionalno jak, u lokalnoj vlasti su neprekidno od 2004. godine, bilo sa radikalima, bilo sa žutima.

Imaju jake kadrove, dosta omladine, i moram reći, dosta valjanih i čestitih ljudi u svojim redovima, i među kandidatima na lokalu.

Lično, nikada nisam glasao za njih, niti ću, ali se neke činjenice moraju konstatovati.

Ovo zvuci kao dijagnoza.

To nam je slika naroda.

Nije narod glup, ni zatupljen, mada tako izgleda

Ima 20-25% onih koji glasaju po medijskom diktatu. Ali velika većina glasa radi nekih interesa.

Samo će mali deo uspeti da se ogrebe, ali to ne sprečava ljude da se uključe u priču, i da pokušaju...

Kod nas u Vrbasu se poslednjih mesec, mesec i po, moglo videti kakvo je to ogoljeno političko tržište postalo.

Фарма као уосталом и цела тв пинк су потпуно небитни, то гледају деца и тинејџери, гледајте ви да се некако пробијете на ртс.

Mislim da gresis. Uopste nisu nebitni. Kada napunite glavu ljudima sa problemima farmera (pogledaj gledanost) i onda im kao olaksanje servirate "hrabre poteze Vucica i Dacica" koji nas vode u srecniju buducnost, sta ocekivati. Naravno, sve se to potvrdi i od 19.30 (kada se emitovanje Farme takodje iskljucuje) na RTS i eto 80% za Vucica i Dacica. Genijalno zamisljeno i za sada potpuno uspesno.
Slazem se sa tobom gde najpre treba razbiti to spinovanje i vec duze vreme zameram Dverima (i drugima koji su skrajnuti kao SRS) sto se ne bore za svoje minute na RTS. Imaju za to pokrice sa oko 400.000 biraca sa poslednjih izbora. Ako prostor dobija 100 gej aktivista zasto ne mogu stranke koje imaju iza sebe toliki broj biraca?
Sto se mene licno tice, ja i nemam neki narociti razlog da budem nezadovoljan, pa pocinjem da postajem ravnodusan prema onima koji nemaju nista a glasaju za jos manje od toga. Neka uzivaju u resavanju problema "farmera" a njihove ce Vucko i Dacko. Verovatno osecaju vec dobitak kada posle godinu i po jos vise glasaju za njih. Neka im je sa srecom i Bog u pomoci.

Back