Parodija na Krstaricu

Shadow of dark:
Ti si Sir Oliver sa foruma... :lol:

Jesam, ja sam Sir Oliver sa foruma Torpiljerke, i dosao sam ovde da vidim ima li ista da se jede...Znate, TNT grupa bas i ne obiluje sredstvima i hranom....

Shadovcice, neko nam je usao na host server i obrisao kompletan nalog. TNT je to sanirao brzinom munje i podigao celi cirkus na desetak free host servera.

U slucaju sledeceg napada, podizemo nasu Torpiljerku u roku od pola sata, mozda i krace...:)

www.torpiljerka.cjb.net

je opet online i aktivan.

Cekamo te tamo..:)

PS: ponesi klope!!!
:)

sta je ovo..gde god da zavirim,pa i tamo gde se reklamira humor,sve neke obdanisne fore... jednog dana ce se ova klincarija probuditi u stvarnosti i zazalice sto se na vreme nije smejala nekim pravim stvarima...mleko? no tns (cikam vas da stavite LSD unutra) :)

Sir Oli:
Jesam, ja sam Sir Oliver sa foruma Torpiljerke, i dosao sam ovde da vidim ima li ista da se jede...Znate, TNT grupa bas i ne obiluje sredstvima i hranom....

Shadovcice, neko nam je usao na host server i obrisao kompletan nalog. TNT je to sanirao brzinom munje i podigao celi cirkus na desetak free host servera.

U slucaju sledeceg napada, podizemo nasu Torpiljerku u roku od pola sata, mozda i krace...:)

www.torpiljerka.cjb.net

je opet online i aktivan.

Cekamo te tamo..:)

PS: ponesi klope!!!
:)
nanana.. obdaniste..... :) uzmi i mecu :? :lol: :razz: 8-) ;) :D

Back