Parlamentarnih izbora zajedno sa gradskim neće biti

А ти се очигледно разумеш у масоне "као Марица у криви к*рац!"......... распитај се мало боље КО ЈЕСТЕ А КО НИЈЕ МАСОН...

п.с.
Постоје људи КОЈИ НЕМАЈУ ТАЛЕНТА за учење других језика.......... имам ту појаву у породици.........

Његова фамилија је срушила Жрнов на Авали да би сазидала масонски храм, заборавио?

То је онда појава, а не ''Ваша краЛ''

Без Краља,
Не ваља!

Само што су ови вучићеве пудлице па се не рачунају.

- - - - - - - - - -

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК ЈЕ КРВНА ВЕЗА - А КРВ НИЈЕ ВОДА... и то што је стока комунистичка протерала и прогнала породицу Карађорђевић не значи ДА САДА ТРЕБА ДА ГА ПЉУЈЕТЕ ШТО ЛОШЕ ГОВОРИ СРПСКИ... није имао где и од кога да научи а можда и нема талента за језике.

И још нешто: ВРЛО МИ ЈЕ ЧУДНО ДА ПРИСУТНЕ РАСПАЛЕ КОМУЊАРЕ НИКАДА НИСУ ПРИЧАЛЕ О УЖАСНОМ ЈЕЗИКУ ЗЛОЧИНЦА БРОЗА -------- :zcool: него су само чекали као ментално ретардирани КАДА ЋЕ ДА МУ АПЛАУДИРАЈУ ЗА БАЉЕЗГАРИЈЕ ..........

:bravo:

ErCktkqTURBXy8zMjVhZGY1YWU4OWU3NTQzMzE3OWE3NjhlZjU2MWFmYS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

:bravo:

Ako bi bilo parlamentarnih izbora, Vucic ne bi mogao da bude na listi buduci da je Predsednik.

Koga da stavi kao nosioca liste? Anu Brnabic? Pa nju ne bi niko ni od onih okorelih naprdnjaka birao...
Da stavi nekog drugog, on bi mogao da mu se suprotstavi pa da ga ogranici "predsednickim ovlastenjima", sto Vucic nikako sebi ne sme da dozvoli.
Може да стави било кога од виђенијих напрдњака, јер сендвичари гласају по наредби.

Почео је да ме нервира овај СМРАД Хамдија...како све више гостује по студијима, тако се СВЕ ВИШЕ показује као смрад, а требало би да је обратно! Ево погледајте и ви:

Пази као Народна странка ово, Народна странка ово, а оно к*рац живи нису скупили ни потписе на прошлим изборима у четири општине!
Хамдија смрдуљко мали ебо те твој идеолог Чеда Антић у дупе баш!

Poslednja izmena:

Back