Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 11.05.2006. u 14:26 - Parlament u VL modalitetu #101 migud: Moral i etika nisu sinonimi. "Zamnom" ? Kliknite za proširenje... Nisu ni padeži. A da li su sinonimi to proverite. "ZAMNOM"? Da li može: "Ja sam za Vama"? Za sada se VL parlament bavio abortusom i silovanjem. A to sve čini jednu državu...
migud: Moral i etika nisu sinonimi. "Zamnom" ? Kliknite za proširenje... Nisu ni padeži. A da li su sinonimi to proverite. "ZAMNOM"? Da li može: "Ja sam za Vama"? Za sada se VL parlament bavio abortusom i silovanjem. A to sve čini jednu državu...
Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 11.05.2006. u 14:29 - Parlament u VL modalitetu #102 migud: Onda nece biti vernika. Nego, zene i vojska? Kliknite za proširenje... Da. Žene su REVNOSNIJI radnici. To je poznato i to neki ZLOUPOTREBLJAVAJU. Žena se neće buniti za nepravdu i obično krivicu prebacuje na sebe. Što se vojske tiče - TU IMATE PREDNOST:
migud: Onda nece biti vernika. Nego, zene i vojska? Kliknite za proširenje... Da. Žene su REVNOSNIJI radnici. To je poznato i to neki ZLOUPOTREBLJAVAJU. Žena se neće buniti za nepravdu i obično krivicu prebacuje na sebe. Što se vojske tiče - TU IMATE PREDNOST: