Parket preporuka

sasavs

Početnik
Poruka
3
Razmišljamo o promeni parketa. Stari je prilično propao i mislim da bi bilo pametno menjati, a ne vršiti nekakvu reparaciju.
Kako proći što jeftinije?
Dopadaju nam se ovi mozaik fazoni sa podom

chevron-parket-kolekcija-web.webp

sah-polje-parketi-web.webp

special-parket-web.webp

Poslednja izmena od moderatora:
Tarket, parket više nije u modi.
to je najvece sranje koje moze da postoji!
mi smo pre 2 god. u celoj kuci stavili tarket (klik-parket) i to mi je najvec greska koju smo mogli da uradimo.
izgleda jako lepo, vidi se da je pravo drvo, ali taj "parket" je jako osetljiv, jako zahtevan, lako se prlja, tesko se citi i mislim da je najjeftiniji laminat bolji izbor od toga.
mislim da ako se autor teme odluci za "tarket" treba dobro da se raspita prvo o tome kakve ima osobine, kako se odzava itd.

to je najvece sranje koje moze da postoji!
mi smo pre 2 god. u celoj kuci stavili tarket (klik-parket) i to mi je najvec greska koju smo mogli da uradimo.
izgleda jako lepo, vidi se da je pravo drvo, ali taj "parket" je jako osetljiv, jako zahtevan, lako se prlja, tesko se citi i mislim da je najjeftiniji laminat bolji od toga.
mislim da ako se autor teme odluci za "tarket" treba dobro da se raspita prvo o tome kakve ima osobine, kako se odzava itd.
Pa nisi stavio kvalitetan onda. Ja što sam gazio po tarketu nema da kvrcne.

Nije jeftino. Možda je majstor loše postavio ili je stirodur ispod loš pa je popustio vrlo brzo.
ne radi se o tome, da je u tom smislu los.
los je jer je svetle boje i jako se lako prlja, a kad se isprlja ne moze lako da se fleka skine kao npr. sa plocica ili sa laminata.
on je kupljen nauljen od gore, trebalo bi ponovo da ga nauljim uskoro (lakiram) pa ce valjda onda biti donekle izdrzvljiviji

Back