ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Ovo je prije svega upuceno navijacima vecitih ali i ostalima . Bi li se htjeli potuci sa BBB u parku maximir ( neposredno uz stadion ) ? I sta mislite da li bi BBB dobili ili izgubili taj sraz ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako policija dozvoli tucu , zasto ne ? Dobro ce izgledati u tv dnevniku .
E toga je već bilo . Sjećam se tada udarnih mjesta " Karaka " , " Neboder " i " Big Ben " .Ja bih da se obračunam jedan na jedan sa nekom purgerkom...
Bio sam sasvim zadovoljan Osječankama a tamo sam i odrastao . Što je interesantno , sve djevojke su mi bileZagrepčanke imaju seksi naglasak...
Zagrepčanke imaju seksi naglasak...
Ako policija dozvoli tucu , zasto ne ? Dobro ce izgledati u tv dnevniku .
Svi nesporazumi,sve tuce,prijateljske i neprijateljske,koje se odvijaju medju "navijacima" jedne i druge narodnosti,plod su primitivizma,oba naroda.
pravi fight bi bio slovenci , hrvati i bosnjaci vs srbi , crnogorci i mikedonci . to treba prenositi uzivo na televiziji iz maximira .
a makedonci uz vas ?
Pa ne može nitko sam protiv nebeskih ratnika. Ćak niti u maksimirskoj šumi. Tema jača i od plavog vulkana.
Što se i pokazalo nedavnom posetom gana Zagrebu![]()
ja sam jači od tebe. treniram boks.
I generalno gledano, rasprave ko je jači su besmislene sve dok ne dođe do otvorenog sukoba, pa tek onda može da se izvede neki zaključak. Mada, kako trenutno stoje stvari, cigani su najjača navijačka grupa u Evropi, ako neko misli drugačije, voleo bih da čujem ko je to jači i na osnovu kojih kriterijuma...