park prirode maximir .

volio bi se potuci sa BBB u parku maximir ...

• da

• ne

• ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dodju Hrvati u Beograd turistički - svi super... svidja im se BG... da poželiš da uzvratiš posjet...

Dodješ na internet - budala do budale...

Ja sam dapače zbunjen...

Mi imamo voz
Vi imate vlak
Mi imamo vozni red
Vi nemate vlakni red???

- - - - - - - - - -

odgovor: NE
to nisu ljubitelji sporta, njihove pobude su druge prirode

Svi nesporazumi,sve tuce,prijateljske i neprijateljske,koje se odvijaju medju "navijacima" jedne i druge narodnosti,plod su primitivizma,oba naroda.

A Englezi su od najvecih primitivaca odjednom preko noci postali najkulturniji ?

Ma sigurno . Nema nikakve veze to kakav je sistem , ko upravlja sistemom i na sta podstice .

Okupator i vandal sigurno nece u svom dvoristu da pravi svinjariju nego ce da je pravi u koloniji . Tako je uvek bilo i bice .

Zbog toga u Londonu nema mesta za svinjarije ali u Beogradu ima .

I generalno gledano, rasprave ko je jači su besmislene sve dok ne dođe do otvorenog sukoba, pa tek onda može da se izvede neki zaključak. Mada, kako trenutno stoje stvari, cigani su najjača navijačka grupa u Evropi, ako neko misli drugačije, voleo bih da čujem ko je to jači i na osnovu kojih kriterijuma...

I generalno gledano, rasprave ko je jači su besmislene sve dok ne dođe do otvorenog sukoba, pa tek onda može da se izvede neki zaključak. Mada, kako trenutno stoje stvari, cigani su najjača navijačka grupa u Evropi, ako neko misli drugačije, voleo bih da čujem ko je to jači i na osnovu kojih kriterijuma...

Na osnovu brojnosti. Mi nismo velika nacija. Ko zna koliko Ruski klubovi imaju navijaca. Ili Italijanski.

Back