Paris Hilton

majcheki:
paris_hilton.jpg

Pa ovde baš i nije, liči na neku jeftinu drocu, jel da?
Fin stomachicc. Ima lice koje kao da kaze "oshamari me".
Ipak, zenio bih je. Dobro bi mi dosao njen novac.

U Cool Girlu izasao je clanak:

NASLEDNICA MISLI DA JE DEBELA

"Iako izgleda kao neko kome bi dobrodoao obilniji rucak,pa cak i koji kilogram bvise,Paris Hilton tvrdi da je debela.Da bi se oslobodila svojig "suvisnih" kilograma ona je unajmila cak tim trenera koji ce joj pomoci da ostvari svoj cilj.U slobodno vreme Paris se zajedno sa svojom sestrom Niki odmara na svojoj plazi u Malibu Rodu,elitnom deli Los Andjelesa,spremajuci se za ucestvovanje u "Big Brother" Sou-programu za podrucje Amerike..."

Ali bas je po meni cica i po...

Naravno da to nije ista osoba, znam jer sam u nekom magazinu videla fotke kada su ona i sestra bile male.
Izgledale su skoro isto kao sto izgledaju i sada.
A misljenje o Paris- razmazena bogatasica, ali ok, moze joj se. Sto se izgleda tice slatka, ali nikakav sexepil ne zraci iz nje.

Larra:
Ima odlicne stiliste! Inace, jako sam se iznenadila kad sam videla kakva je bila kao tinejdzerka, isto slatka, ali skroz drugi tip. Pogledajte:

http://www.awfulplasticsurgery.com/archives/005189.html

Ha,pa bila je zanimljivija kao teen,sad je divcha barbika...hmmm,gde nalazite ove site-ove...
ah,da,ostavitju mob da me kontaktirate kada se Lady javi na forum...koga bre zabole shta ja mislim o njoj... :roll:

Back