Paris Hilton otkriva da su je traumatična seksualna iskustva naterala da veruje da je aseksualna

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365
Američka medijska ličnost i poslovna žena Paris Hilton otkrila je da je pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga Kartera Reuma dovodila u pitanje svoju seksualnost.

Prema izvoru, Hilton se otvorila o svojoj seksualnosti i rekla da je u svojim 20-im godinama, zbog traumatičnih seksualnih iskustava, počela da misli o sebi "privatno" kao o aseksualnoj.

„Bila sam poznata kao seks simbol, ali bilo šta seksualno me je užasavalo“, priznala je Hiltonova tokom intervjua za Harpers Bazaar, piše agencija.

Dodala je: "Sebe sam nazvala 'razbojnikom koji se ljubi', jer sam samo volela da se mazim. Mnoge moje veze nisu uspele zbog toga." Hiltonova je izjavila da su njena prethodna užasna seksualna iskustva doprinela njenom strahu.

Ona je govorila o zlostavljanju koje je doživela kao dete u svom dokumentarcu 'Ovo je Pariz' iz 2020, tvrdeći da se to dogodilo u internatima koji su obećavali da će reformisati poremećene tinejdžere.

Hiltonova je u svojoj nadolazećoj knjizi 'Pariz: Memoari' takođe pisala o tome da ju je učitelj muškog pola vaćario dok je bila u osnovnoj školi, navodi Harper's Bazaar. Takođe je morala da se nosi sa snimkom seksa na kojoj je puštena protiv njene volje 2004.

AA17FfGT.img

Baš mi žao, fino dete je bila.

Back