VladaAntic
Početnik
- Poruka
- 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio u Pargi prosle godine u septembru i mesto je vrhunsko!Britgirl je sve lepo napisala u postu iznad.Sto se taverni tice,jako su skupe a razlog tome je sto ovo mesto posecuju najvise zapadnjaci pa su prema tome napravljene i cene u tavernama.Ja iskreno nisam video da negde moze da se jede ispod 7 evra,osim u fast foodovima kad uzmes suvlaki ili porciju girosa.Svuda ostalo ti po osobi treba bar nekih 20-etak evra.Ako neko zna ime jeftinog restorana nadam se da ce ti napisati,ali ja nisam nasao..iako sam trazioPa da, lepo si to napisala...zna li neko koliko je npr.obican rucak ili porcija rostilja, ja negde procitah da moze da se jede za 7eur a negde da ne moze ispod 15eur? Zna li neko cene po tavernema, ali ne nekih luksuzih objekata, vec vise onako obicnih, narodnih![]()
Ja sam bio u Pargi prosle godine u septembru i mesto je vrhunsko!Britgirl je sve lepo napisala u postu iznad.Sto se taverni tice,jako su skupe a razlog tome je sto ovo mesto posecuju najvise zapadnjaci pa su prema tome napravljene i cene u tavernama.Ja iskreno nisam video da negde moze da se jede ispod 7 evra,osim u fast foodovima kad uzmes suvlaki ili porciju girosa.Svuda ostalo ti po osobi treba bar nekih 20-etak evra.Ako neko zna ime jeftinog restorana nadam se da ce ti napisati,ali ja nisam nasao..iako sam trazio![]()
Da, a ti si kao neka facetina, koliko vidim! Takvi kompleksasi kao ti i ne mogu da jedu ispod 20evra, za tebe nije Parga nego Budva-ja sada sa prijateljima pricao, cene su otprilike kao sto sam i rekao - oko 7-8 eura porcija za jedno a ja sam na to i mislio. A naravno uvek ima i skuplje, ima i za 50eura po osobi, ima to i u Beogradu, svuda ima...nemoj leba ti vise siriti dezinformacije na ovom forumu, muka mi je od likova koji se vrate sa letovanja sa pricama, platio ceh 40-50 eura i te fore...........
Da, a ti si kao neka facetina, koliko vidim! Takvi kompleksasi kao ti i ne mogu da jedu ispod 20evra, za tebe nije Parga nego Budva-ja sada sa prijateljima pricao, cene su otprilike kao sto sam i rekao - oko 7-8 eura porcija za jedno a ja sam na to i mislio. A naravno uvek ima i skuplje, ima i za 50eura po osobi, ima to i u Beogradu, svuda ima...nemoj leba ti vise siriti dezinformacije na ovom forumu, muka mi je od likova koji se vrate sa letovanja sa pricama, platio ceh 40-50 eura i te fore...........
U junu i septembru je sve znatno jeftinije, otud i ta prica o neslaganju cena.
Вратио сам се из Парге!
Супер сам се провео.
Време нас је послужило, претопло је било, вода солидна за купање, ни близу хладна како смо очекивали. Парга је прелепа, баш има неки посебан шмек. Плаже су супер, али је Лихнос без конкуренције.![]()
Парга дефинитивно није место за неки провод, али добро, нисам ни очекивао неко лудовање.
Смештај "Two-Brothers" је сасвим солидан, свима га топло препоручујем.![]()