Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta pitaš ovde na muškarcima, nećeš valjda likove da salećeš?
pitaj žene koji ih najviše vozbuđava... misim kad si već rešio da im udovoljavaš
moras da probas licno - ukoliko neki parfem jako lepo mirise na telu jednog muskarca ne znaci da ce i na drugom - to zavisi i od prirodnog mirisa tela i znoja
- - - - - - - - - -
Probaj Kouros - kad ga osetim u busu guram se da pronadjem osobu koja ga je stavila ... jedinstven je
moras da probas licno - ukoliko neki parfem jako lepo mirise na telu jednog muskarca ne znaci da ce i na drugom - to zavisi i od prirodnog mirisa tela i znoja
- - - - - - - - - -
Probaj Kouros - kad ga osetim u busu guram se da pronadjem osobu koja ga je stavila ... jedinstven je
kupio bi neki, da u kombinaciji sa mojim neodoljjivim šarmom, elegantnom pojavom i harizmom na koju ni jedna nije imuna, odma ovlaži kad ga omiriše
da vas čujem momci - koji to da bude ?
hvala vam, srcad ste
- - - - - - - - - -
jedino je problem što mi se čini da je ovo previše za moj džep
Boli te đoka.... moći ćeš da biraš koju god...
Misliš, piletina ide dobro sa belim lukom....Ja kanabim iskljucivo piletinu.![]()