parfjum

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
kupio bi neki, da u kombinaciji sa mojim neodoljjivim šarmom, elegantnom pojavom i harizmom na koju ni jedna nije imuna, odma ovlaži kad ga omiriše

da vas čujem momci - koji to da bude ? :flert:

hvala vam, srcad ste

moras da probas licno - ukoliko neki parfem jako lepo mirise na telu jednog muskarca ne znaci da ce i na drugom - to zavisi i od prirodnog mirisa tela i znoja

- - - - - - - - - -

Probaj Kouros - kad ga osetim u busu guram se da pronadjem osobu koja ga je stavila ... jedinstven je

moras da probas licno - ukoliko neki parfem jako lepo mirise na telu jednog muskarca ne znaci da ce i na drugom - to zavisi i od prirodnog mirisa tela i znoja

- - - - - - - - - -

Probaj Kouros - kad ga osetim u busu guram se da pronadjem osobu koja ga je stavila ... jedinstven je

jeste on je cudo, ja se inace ne osetim nikako, i pobao sam ga na meni mi se ne svidja kako mirise dok kad ga stavi moj brat ima strava miris.

- - - - - - - - - -

kupio bi neki, da u kombinaciji sa mojim neodoljjivim šarmom, elegantnom pojavom i harizmom na koju ni jedna nije imuna, odma ovlaži kad ga omiriše

da vas čujem momci - koji to da bude ? :flert:

hvala vam, srcad ste

pa bila prica neki dan, mislim da se seve loze na onaj fak JOOP

e sad dal ce da ovlazi malo vise je i do tebe :mrgreen:

e pazi kad nemam pojma, bitno samo da ne bude sladunjav i da ga nema previse, da se oseti samo u blizini osobe koja nosi parfem, a ne ko nafrakane babe, kad se ne zaperu nedelju dana, al zato svako jutro se zaliju parfemom, pa te pocaste opojnim mirisima u hodniku :)))))

Ma sad su svi ti parfemi bez veze i svi se prave na istoj bazi.A tacno bih mogao ceo da se polijem bocicom parfema i nista se nebi osecalo.Ovi sto vrede necemu kostaju preko 100e a meni se nesto bas i ne daju te pare za parfem.

- - - - - - - - - -

Ti mora da imas mnogo dobar njuh.Ja u autobusu osecam samo miris nafte,prasine i znoja.

pa, u busu se uglavnom i oseca samo miris nafte, prasine i znoja, dok ne udje neki lepo namirisani dasa. Kouros se sigurno oseti, kao i 1 million, ali pravi, oni od 500 din toceni izvetre cim izadjes iz kuce

Najviše komplimenata u skorije vreme dobih za

nd.9403.jpg
Meni nije nešto poseban, ali mloge žene izgleda padaju u nesvest.
Na drugu stranu, meni je ovaj ispod izuzetan , al' izgleda da žene ne dele moje mišljenje

nd.1044.jpg

Od mirisa belog luka zasigurno padaju sve u nesvest a plus je i zdrav na stranu sto je i jeftin.Dakle samo raspali po belom luku i onda im duvaj u facu punim plucima.

Back